Smjeh

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Abram ode rabinu- nije ga bilo dugo- i požali mu se.

Rabin: Što je Abrame, što ima?

Abram: Ma problemi, sin mi postao kršćanin, pa ne znam što da radim. Može pomoć?

Rabin: Ne znam, razgovarat ću s Bogom, dođi sutra, vidjet ćemo...

Abram ode i dođe sutra. I pita rabina:

Abram: I?

Rabin: Ništa od toga, piši kući propalo.

Abram: Kako?

Rabin: Bog kaže da i on ima isti problem sa svojim Sinom.

Ide Isus pustinjom i sretne slepca.
Pita ga Isus: a šta ti radiš ovde, dobri čoveče?
Kaže mu čovek: tražim sina.
Pita ga Isus: pa kako izgleda tvoj sin?
Kaže čovek: pa, ima eksere u rukama.
Pogleda Isus, ekseri u rukama. Pita ga on dalje: pa kaži mi, dobri čoveče još malo, kako izgleda tvoj sin?
Kaže čovek: ima eksere i u nogama,.
Gleda Isus, ekseri u nogama. Raširi i ruke i zavapi: Oče!
Čovek zaplače: Pinokio, sine!

Ovo sam već pisala, na drugoj temi. Izvinjavajte zbog mogućeg huljenja, nisam vernik. I nek se katolici ne vređaju, u katoličkoj sam crkvi krštena. Tako da, mačku o rep.

Morao stari otac otić negde poslom, pa rekao svom mladom zameniku velečasnom da će ga morat menjat.

Zabrinuo se mladi velečasni, misli kako ću ja to, nisam dovoljno izučen. Kaže mu stari otac: Ne brini. Ako dođe neka žena i kaže da je spavala s drugim čovekom, koji nije njen muž, ti joj daj deset Zdravomarija i pošalji je kući.

I tako mladi velečasni ide na misu, i posle na ispoved. Ulazi mu mlada žena i kaže oprosti oče grešila sam, popu.šila sam muškarcu koji nije moj muž.

Obzirom da nije imao instrukcije za pu.šenje, mladi velečasni ne zna šta će. Seti se dece koja se stalno igraju u crkvenom dvorištu, pa izađe među njih i pita: a jel, deco, šta otac daje za pu.šenje?

"Nekom Mars, nekom Snikers."

Ovo sam već pisala, na drugoj temi. Izvinjavajte zbog mogućeg huljenja, nisam vernik. I nek se katolici ne vređaju, u katoličkoj sam crkvi krštena. Tako da, mačku o rep.

Morao stari otac otić negde poslom, pa rekao svom mladom zameniku velečasnom da će ga morat menjat.

Zabrinuo se mladi velečasni, misli kako ću ja to, nisam dovoljno izučen. Kaže mu stari otac: Ne brini. Ako dođe neka žena i kaže da je spavala s drugim čovekom, koji nije njen muž, ti joj daj deset Zdravomarija i pošalji je kući.

I tako mladi velečasni ide na misu, i posle na ispoved. Ulazi mu mlada žena i kaže oprosti oče grešila sam, popu.šila sam muškarcu koji nije moj muž.

Obzirom da nije imao instrukcije za pu.šenje, mladi velečasni ne zna šta će. Seti se dece koja se stalno igraju u crkvenom dvorištu, pa izađe među njih i pita: a jel, deco, šta otac daje za pu.šenje?

"Nekom Mars, nekom Snikers."
Kačevenda?

Back