Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja to mesta ne trpe nenašminkane žene ?Sminkam se pomalo.
Na neka mesta ,narocito uvece, nije ni kulturno doci bez sminke.
koja to mesta ne trpe nenašminkane žene ?
Nije kulturno otici bez jace sminke u Narodno pozoriste uvece,illi na koncert klascne muzike,
ili neku promociju knjige, CD-a i sl.
Mislim, moze i bilo kako... ali je malo van kodexa posananja...
Ja idem u Narodno nenasminkana uvece na predstave
Sminkam se kad mi dune...
nisam išo u to narodno pozorište, nit na koncert klasične muzike, na promoviju knjige jesam, al eto nisam znao da za tako ta mesta postoji "kodeks ponašanja" a tiče se našminkanostiNije kulturno otici bez jace sminke u Narodno pozoriste uvece,illi na koncert klascne muzike,
Ja ne volim...
iskoristim teprilike da se sredim, nasminkam se malo jace...
mozda crveni karmin,ili crni alajner oko ociju.
reče jedan forumer tretiramo žene ko robu, mada ja ponekad imam utisak da one same poneke žele da budu istretirane kao roba...lepo izložene i po što višoj ceni prodate
nebitno...
što se žene šminkaju ?
ako je bilo može lock i ban za postavljača
Šminkaju se da bolje izgledaju u očima posmatrača, što bi značilo da si podižu cijenu...a sve što ima cijenu, može se smatrati robom...žalosno i istinito...same sebi skačemo u stomak.
glagol šminkati
1. Ja šminikam tebe
2. Ti šminkaš mene
3. On šminka nju, ona šminka njega, ono šminkaće se kad poraste
.
mrzi me dalje
..
naravoučenije, svi šminkaju jedni druge
farbaju, munataju, prefarbavaju, ulepšavaju...dižu cenu, valjda mora tako..
..
mrzi me da objašnjavam![]()
glagol šminkati
1. Ja šminikam tebe
2. Ti šminkaš mene
.
mrzi me dalje
..
..
a kada je to potrebno ?Sto se tice teme jos...
Nisam primetila da muskarci vole kada se zene mnogo sminkaju.. i ni jedan ne bi uzeo neku samo zbog toga.
Ali je jako vazno da zena zna da se sredi kada je potrebno.
pa da, to sam i napiso
mada ja sam ovde u više navrata pročito i većina su na tome izričito potencirale kako se one ne šminkaju zbog toga, nego radi sebe...isto kao što radi sebe nosite dekoltee, miniće, štikle i ostali arsenal iz ratnog magacina žene
- - - - - - - - - -
mašiš temu, nisam mislio na to šminkanje, nego na obično šminkanje...ruž za usta, senke kreoni pitchke materine
Haha, da tako nekako![]()
reče jedan forumer tretiramo žene ko robu, mada ja ponekad imam utisak da one same poneke žele da budu istretirane kao roba...lepo izložene i po što višoj ceni prodate
nebitno...
što se žene šminkaju ?
ako je bilo može lock i ban za postavljača
pa da, to sam i napiso
mada ja sam ovde u više navrata pročito i većina su na tome izričito potencirale kako se one ne šminkaju zbog toga, nego radi sebe...isto kao što radi sebe nosite dekoltee, miniće, štikle i ostali arsenal iz ratnog magacina žene
glagol šminkati
1. Ja šminikam tebe
2. Ti šminkaš mene
.
mrzi me dalje
..
..
i ti razmišljaš ko pinkica1.pa za neka posebne prilike kad se mora
2.da bi ulepsali ono sto na nasem licu vidimo kao manu(ja recimo stavljam korektor za podoc. i maskaru samo,al recimo imas ribe sa rosavim licem za koje treba puder..)
3.meni je licno nelogicno da se stavlja puder ako imas cistu i lepu kozu+sve vise je ekstrema gde se sminka koristi za privlacenje paznje,samo vecina doticnih ne shvata da je to negativna paznja..koja otkriva nesigurnosti i slabosti istih...
eto toliko od mene![]()
Nije kulturno otici bez jace sminke u Narodno pozoriste uvece,illi na koncert klascne muzike,
moja ljubav prirodna, nenašminkanaretko se sminkam, tek nekad kad mi tako dune ali to je uvek kad sam dobro raspolozena
- - - - - - - - - -
objasnila sve![]()
evo sad sam se zapitao što sam ustvari otvorio ovu temu kad me ne zanima što se šminkate ili ne šminkate...mene našao, jel' to?
..
šta je da nećeš da upišeš kurs iz šminkanja, toliko te ta problematika zanima![]()
šta je objasnila kad ja ne pitam o farbanju, laganju, muvanju između ljudi, nego o običnom šminkanju...retko se sminkam, tek nekad kad mi tako dune ali to je uvek kad sam dobro raspolozena
- - - - - - - - - -
objasnila sve![]()
pa da, to sam i napiso
zakon akcije i reakcije...
moja ljubav prirodna, nenašminkana![]()
![]()
evo sad sam se zapitao što sam ustvari otvorio ovu temu kad me ne zanima što se šminkate ili ne šminkate...
da...može lock
- - - - - - - - - -
šta je objasnila kad ja ne pitam o farbanju, laganju, muvanju između ljudi, nego o običnom šminkanju...
zaključaj temu