Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Što mislite, zaśto neki na društvenim mrežama to rade?
Što ih ,, inspirira" da stavljaju osmijeh vezano za stravične vijesti?
Što ih ,, inspirira" da stavljaju osmijeh vezano za stravične vijesti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, ta radost tuđim patnjama, i to onda npr Facebook, neki imaju sasvim normalne saržaje na profilima, slike s djecom npr....čitate o životu, i onda stave osmijeh na vijesti, evo posebno ovih dana protiv Izraela i slično, na vijest o mučenjima ljudi, ja jednostavno ne razumijem to licemjerje.....Neki to rade jer zele da umane to koliko je ozbiljno,strrasno sto se desilio ili se jednostavno raduju tudjoj nesreci.
Vjerojatno se neki kad tad osvijeste, ja iz viđenja znam jednog lika koji je to radio prije par godina i onda je prije par mjtostao bez sina mlađeg od tri godine, i neko vrijeme imao mirnije objave na profilu, a poslije opet krenuo s agresivnim pristupomposeban krug pakla za doticne.![]()
Mržnja je odraz slabosti, gubitak dušeLjudi su svakojaki i u mnogima cuci skrivena
neka mrznja koja ceka da izadje
Ali, zašto pretjeruju s time?nekima je smeh odbrambeni mehanizam
Sami krivi?Pa, npr. neki klinci ispod 25 godina koji mjesecima ili godinama vole prebrzu vožnju, pa onda sami poginu, a pritom ne poginu drugi - to Nine nikako za podsmijeh, ali tad se i može relativno reći - sam pao, sam se ubio.Meštrume, hebale te društvene mrežeSkine se čovjek s njih i ko prepirodjen. Ja imam samo fejs s time da nisam provirio na njega jedno 2-3 godine. Stalno ga kontam deaktivirati i izbrisati posve, ali nema veze, izbrisa ga iz uma
Nego Meštrume, što sa reakcijama tipa sami su krivi za tragediju?
A oni otrovani ugljičnim monoksidom iz agregata koji i nije bio njihov?Sami krivi?Pa, npr. neki klinci ispod 25 godina koji mjesecima ili godinama vole prebrzu vožnju, pa onda sami poginu, a pritom ne poginu drugi - to Nine nikako za podsmijeh, ali tad se i može relativno reći - sam pao, sam se ubio.
To su specifičnije situacije.
Fascinantno je da npr. neki stariji ljudi, čak i stariji mirniji pošteni ljudi, čak i npr stariji od 45, ako umru, malo se spominju, a neki ovi ispod 25, koji su veći dio života živjeli s one strane zakona, ako poginu, a pritom npr ne ine druge, onda često neki znaju reć da je bila riječ o dobrim dečkima - najčešće mladi muškarci tako stradaju.
Me razumijem vašu potrebu da razvlačite nešto što sam davno negdje drugdje napisao. Ja sam sad pametniji i realniji nego tada, iako i u toj objavi se nisam ismijavao, nego sam napisao nešto što nije bilo u reduA oni otrovani ugljičnim monoksidom iz agregata koji i nije bio njihov?
A što nije bilo u redu? Svi mi prije vidi o što nije i redu kod drugih nego kod nas samih sebe...Me razumijem vašu potrebu da razvlačite nešto što sam davno negdje drugdje napisao. Ja sam sad pametniji i realniji nego tada, iako i u toj objavi se nisam ismijavao, nego sam napisao nešto što nije bilo u redu
Ipak, ja nisam tema, jer nema smisla da ja budem tema ove teme zbog vašeg pamćenja na te detaljne detalje.
Što biste npr. rekli o onima s tog foruma koji se baš hrane tuđim nevoljama i patnjama, koji tuđe nevolje smatraju feštom?Kakvi li si njihovi fetiši?
Moguće. Ponekad sam ja osobno i preveliki samokritičar, a ponekad sam ja i preneoprezan ili i oštarA što nije bilo u redu? Svi mi prije vidi o što nije i redu kod drugih nego kod nas samih sebe...
Ljudi su generalno premalo bliski jedni s drugimaNa temi o politici je to kao dobar dan.![]()
E da I onda si neki po broju lajkova na psihopatski sadržaj jačaju ionako jadan egoNebitne attention droplje nisu svesne sveta oko sebe ,pa na bilo koji nacin traze paznju