Smeta mi

Treba samo da otvorimo oci,da zapusimo usi, i pricamo na sav glas...da cujemo sami sebe, da vidimo gde i kako zivimo, zasto radimo to sto radimo, i zasto ne radimo a trebalo bi da radimo. Napunise nas negativnom energijom, lazima,izmisljotinama...e sad nam samo SATELIT u padanju fali...cime ce nas sve plasiti i zastrasivati. Pocevsi od svinjskih, pticijih i vec ne znam kojih gripova, satelita, samo nam jos vanzemaljci fale...Invazija idiotizma i kretenizma, ljudi ne znaju ko je i sta znaci rec Gusar, novopecena pevaljka muvu zunzaru prekrsti pa je naziva ZUMZAROM, sve novopeceni i novosteceni, vazno je samo da ZUMZARA SMETA! Smeta mi sveopste neznanje smeta mi sto klinke znaju ko je Luj Viton,Prada, ostala parada / i ko su oni uopste/ a nemaju najosnovnije opste obrazovanje.Zato sam sirom otvorila oci, zapusila usi...i naglas pevam Boze pravde

Bravo...samo bih ja dodala...nekada je pred silovateljima na medijima bolje ovako:

Smiley_Lalalala_Not_Listening.gif

Sve to sto si nabrojala i jos mnogo toga i meni smeta...i to mnogo...i ponekad pozelim da odem...ne znam gde...ali da nista ne vidim i ne cujem ....
Ili da ovako zapusim usi kao ovaj smajlic ....
Pozdrav

Pa draga Tijara da te utešim malo ja
to što opisa samo je prolazna faza
dok se ne shvati prava priroda života
a onda i lični smisao i svrha postojanja
tada ta slika prestane da smeta
i podupire prava uverenja i saznanja ;):D

RiadaT.;bt170671:
Zato ja gledam samo svoja posla.....na ostalo se ne osvrcem....mozda malo egoistično...al drugačije,u ovaj gadan vakat"nemere" :)
Što si ti pametna ovog jutra Riada
razum ti čini mi se celim svetom(blogerskim:hahaha:)bi da ovlada
uzalud sinoć bi ona moja serenada
Izvini Tijara moradoh da zaustavim Riadu sada
što razumom preti da jutro nam zagorča:evil:;):D

zxy;bt170679:
Što si ti pametna ovog jutra Riada
razum ti čini mi se celim svetom(blogerskim:hahaha:)bi da ovlada
uzalud sinoć bi ona moja serenada
Izvini Tijara moradoh da zaustavim Riadu sada
što razumom preti da jutro nam zagorča:evil:;):D

pa šta ćeš kad se družim sa pametnim;)to ti je prelazno,znaš;):D
a serenada,hm....sinoć je bila jedna priča,a jutros druga....al,stvarno,kad pominješ noć,čudno je kako noću čovjek sve gleda drugačijim očima....koliko mi se puta događalo da noću donesem tako neke hrabre odluke,al čim jutro svane....od odlučnosti te ništa ne ostane....ne znam jel se to događa samo meni....jooj....Tijara oprosti....ja se ko Ljilja rasplinu....evo...necu ni riječ više:)

RiadaT.;bt170685:
pa šta ćeš kad se družim sa pametnim;)to ti je prelazno,znaš;):D
a serenada,hm....sinoć je bila jedna priča,a jutros druga....al,stvarno,kad pominješ noć,čudno je kako noću čovjek sve gleda drugačijim očima....koliko mi se puta događalo da noću donesem tako neke hrabre odluke,al čim jutro svane....od odlučnosti te ništa ne ostane....ne znam jel se to događa samo meni....jooj....Tijara oprosti....ja se ko Ljilja rasplinu....evo...necu ni riječ više:)

Ko Ljilja......a?:rtfm::evil:
a kad Ljiljke nema stižu pp.......mooooreee....:heart:
Danas si dušo baš.......u elementu :zcepanje:

Tijara, i ja se izvinjavam.....al ova Riadita danas.....hahahaha
U pravu si....zatrovaše nas svim i svačim.....trovači bre ....al znaš šta?
mož se otruješ samo ako probaš jelo koje ti se nudi....ja zato sama kuvam :manikir::heart:

Poslednja izmena:
:D Divni ste,osvezili ste mi dan vasim komentarima, i jeste to sto kazete nas ne mogu otrovati mi smo kusali drugacija jela, ali ovu decu...:( nego sto kaze Riada..da mi gledamo samo svoja posla...ma ne moze to Riada da funkcionise tako. Evo jedne pricice za vas...

Na grobu anglikanskog biskupa u kriptama Vestminsterske opatije ispisane su ove reči:
'Dok sam bio mlad i beskrajno maštovit, sanjao sam o tome da promenim svet. Kada sam odrastao i postao mudriji, otkrio sam da se svet neće promeniti, pa sam donekle suzio svoj vidik i odlučio da promenim samo svoju zemlju. Ali, i to je, izgleda, bilo neizvodljivo. Kada sam ušao u godine duboke starosti, u poslednjem beznadežnom pokušaju, odlučio sam da promenim samo svoju porodicu, one koji su mi bili najbliži. Ali, gle, nisam uspeo da promenim bilo koga od njih. I sada, dok ležim na samrtnoj postelji, odjednom shvatam: Da sam samo sebe najpre izmenio, onda bih promenio i svoju porodicu. Njihova inspiracija i ohrabrenje pomogli bi mi da poboljšam svoju zemlju, a, ko zna, možda i čitav svet.'

Mozda je ovo dobar recept, samo ga treba primeniti.
:zag::zag::zag:

Promenimo samo malo ugao gledanja na svet i eto ga: novi svet pred nama, a ko hoce da nam se pridruzi u pevanju, samo izvolte, svi zanrovi dozvoljeni! Ko peva, zlo ne misli!

Back