Smeta li vam da partner ima dosta prijatelja suprotnog pola

Smeta li vam da partner ima dosta prijatelja suprotnog pola ?

• Ukupno glasova
    10
Naravno da mi smeta. Što je više sa drugim muškarcima, to se povećava verovatnoća da se zaljubi u drugog. Jer muškarci ne spavaju nego kidišu i otimaju. A ako ne želiš da ti otmu devojku (nije tvoje vlasništvo ali kapiraš poetnu) onda čvrstog stava. Ja sam u prvoj vezi bio popustljiv i tako ona malo po malo izađe u igraonicu sa drugarom, pa se zadrže 3 sata.

A ja budala pa verovao. Prevari me i ostavi. Dakle, ne puštati nikada da ima prijatelje suprotnog pola. I kod životinja mužjak tera druge mužjake. Sve je tu jasno. :)

Naravno da mi smeta. Što je više sa drugim muškarcima, to se povećava verovatnoća da se zaljubi u drugog. Jer muškarci ne spavaju nego kidišu i otimaju. A ako ne želiš da ti otmu devojku (nije tvoje vlasništvo ali kapiraš poetnu) onda čvrstog stava. Ja sam u prvoj vezi bio popustljiv i tako ona malo po malo izađe u igraonicu sa drugarom, pa se zadrže 3 sata.

A ja budala pa verovao. Prevari me i ostavi. Dakle, ne puštati nikada da ima prijatelje suprotnog pola. I kod životinja mužjak tera druge mužjake. Sve je tu jasno. :)
Devojke su veoma čudna bića.. gadim se onih koji varaju majke mi, ali sad ako je pritisneš previše, ti joj ne veruješ, ako pustiš ode.. i šta uraditi..

Devojke su veoma čudna bića.. gadim se onih koji varaju majke mi, ali sad ako je pritisneš previše, ti joj ne veruješ, ako pustiš ode.. i šta uraditi..
To ti neka devojka mora objasniti sa foruma kako i šta oko ove stvari. Osobe koje su iskusne i koje znaju šta učiniti kada imaš 17 godina.

@Sara Kej
@моћна длакава стрвина

Ako bi bile ljubazne da pomognete momku da razume iz vaše perspektive kako se nositi sa problemom. Sedamnaest mu je godina, a kako ga muči pitanje iz teme, verujem da imate dobar savet. :)

Не може да буде "отет" нико ко не жели да буде отет.

Не пуштати никад да има пријатеље супротног пола је бесмислица. Много више правих пријатеља имам међу мушкарцима него међу женама.

Дакле @Orhidej03 , ако заиста има места сумњама, предлажем да отворено разговараш и кажеш шта ти смета. Ако не, ево један савет... Безразложну љубомору нико не воли. : )

Hmmm....
Kada upoznas nekoga zavolis ga, prihvatis takav kakav/a je cupavog, dlakavog...u kompletu sa prijateljima, porodicom, svim...
Imam puno poznanika, malo prijatelja i samo jednog muskog prijatelja kojeg znam 15-20 godina...

Rekla bih da mi ne leze ljudi sa preterano bogatim privatnim zivotom za vezu, posto sam ja zatvorenijeg tipa i smetala bi mi konstantna guzva.

Sto sam starija stim manje verujem u musko-zenska prijateljstva sem ako ne datiraju iz mladosti.

Tako da ne...Ja ne bih volela da moj dragi ima kolekciju prijateljica.

Sto se prevare tice...ko hoce da te prevari, prevarice te ko nece nece....Nepotrebno je trositi vreme razmisljajuci o tome a nemoguce izbeci ako druga strana tako hoce...Ne pitas se ti tu nista.

Back