Smeštaj u Grčkoj

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam prošle god u avgustu išao na lefkadu na blef i citav dan sam proveo tražeći smeštaj..Poludeo sam, sve je bilo zauzeto, jedva u po nekom mestu nađeš neki smestaj ali je bio nerealno skup..Zato bolje preko nekog sajta, a agencije ne preferiram..

ja sam išla zadnje na skijatos 2013 i on ima peščane plaže ... bila sam u delu kod troulos plaže ... to je solidna plaža
OK je, može se vozati okolo što je tad bar bilo dostupno jer ima bus ... ima i da se šeta ... ima neka crkvica ili manastirčić i grad
ima i dosta komaraca jer je malo i šumovito ... tako da obavezno tablete il šta već
čim nešto vidiš na bookingu zgrabi jer ume da ide brzo

tamo idi na mandraki plažu meni je nešto ostala u sećanju ... ima nekih izletića tipa voze te oko ostrva a to je malo ostrvo
onaj kukunaris je nešto izvikan i ima šume
imaš i aerodrom za ostrvo onazis ga napravio... ali naši su ga otkrili nećeš biti izolovan verovatno... ako ništa možeš da gledaš mama miu 1 film, pa onda sledeće godine idi na vis u kroaciju da odgledaš mama miu 2 ...
tamo kod troulosa je bio neki smeštaj malo kad se uđe pa ima trave bazen i apartmani ... ok je bilo... mislim trave travnjaka
englezi isto dolaze ... mislim da smo tad preko one grčke agencije išli
a pre toga nekad je bio neki apartman na brdu isto kod troulosa, ali pravo brdo da se popneš

Cene su uvek skuplje kad dodjes licno,jos ako je jul avgust
Apsolutno se slažem sa georgejune. Krenuti na odmor računajući da ćete naći dobar (povoljan) smeštaj na licu mesta je poprilično rizično. Uvek je isplativija varijanta pronaći unapred i rezervisati. Agencije, booking, direktno preko sajtova hotela/apartmana. Iz iskustva znam da je to uvek bolja varijanta nego krenuti pa se snalaziti na licu mesta (osim ako nemate viška para, vremena i strpljenja :) ).

Back