Smešno...

kyo:
1. ne provociram nego me stvarno interesira
znam šta se desilo
pa pitam dal ima kakvih pomaka da se stvar rješi
volio sam gledati emisiju Klopka i Sučeljavanje
smatram da su te dvije voditeljice bile najkvalitetnije koje sam vidio na Vašim programima za razliku od RTS i one paravan-voditeljice koja vodi emisiju ključ
da mi je znati gdje je ta završila novinarski fakultet ako ga uopće i jest završila...zzz

1. Оливера Ковачевић и још неки су прешли са БК на РТС.
2. БК телевизија је спала на врло мали број радника и раде само зато јер се надају да ће Врховни суд да пресуди у њихову корист.

3. И "не дирај" Наташу Миљковић и емисију "Кључ" јер је дотична д бест.

Da,moram priznati da sam jedino na HTV uspela da pronadjem ono sto moze da me zainteresuje.I zaista su za svaku pohvalu.
Sto se tice Ehplorer-a i Discovery,nisam obratila paznju.Ali,pogledacu u svakom slucaju.

Hvala na predlozima.

Pa na zalost u okruzenju imaju mnogo bolje voditelje politickih emisija nego kod nas recimo najbolji od svih je Latin a i onaj debeli Mate sa OBNa nije los ne govorim o politicim stavovima nego cisto novinarski doduse imaju i oni bisera poput one and only Hloverka N.S. ali su im voditelji i emijie generalno ozbiljniji i na visem nivou od nasih.

Nije sve u politici ima neshto i u Kulturi :wink:
d080.gif

kyo:
ej
a šta je s BK televizijom i gospodinom Karićem?
mi preko satelita pratimo ali nema baš neki program
puštaju uglavnom glazbene brojeve po cijeli dan i navećer telefakt

Silent Bob:
Verovatno provociras, ali nema veze: BK nema pravo da emituje signal "zemaljskim" putem, tako da u Srbiji niko nema BK...

E, pazi kada su se zakačila dva Hrvata ili jedan Hrvat i jedan "k'o fol Srbin" iz Srbije oko TV BK i oko Karića i sve to na srpskom forumu... 8)
Bosanci bi rekli "Mašala"... :)

СРБIN:
Пре неки дан смо добили нови програм ТВ АВАЛА, који је благо речено живо ср**е! Па бре, неке локалне телевизије по Србији имају 100 пута бољи програм! Још кад се само сетим коју су телевизију угасили да би пустили ово... БК је био CNN не само за ту буђаву АВАЛУ, него и за Националну Мрежу Кошава (тако се сада зову) која свим силама покушава да ископира програм БК (Телемастер =Телефакт)! Ти што су доделили фреквенције Авали и Кошави или су много наивни или су примили неке паре!!! Мора да се Ж.Митровић уплашио да РТЛ не "поједе" његову ружичасту ТВ, па је човек одрешио кесу?! Зар није било боље да те две фреквенције дају РТЛ-у и БК телевизији и онда би Србија сигурно имала најјачи програм у региону, а овако... :lol:

пинки(Ж.М) је видео тита!
Ма човек је сада члан ДС-а и уствари он је увек био за....себе наравно и....
прелетач,превртач,док га неко стварно не прев...али стварно!

Back