Smešne pare

Sve zavisi kakve su nam zelje, koliko smo "razmazeni" i sta ocekujemo od zivota. U zavisnosti od tih faktora i cenimo novac. Meni bi bilo zao da dam 300 eura za mobilni, ili 10000 e za kola, ako mogu da kupim isto za mnogo manje pare. A moj drugar jede makarone svaki dan ali zato ima brand new peugeot blackburry. :lol: Njemu su te pare smesne jer ih je vec potrosio, a ja ne mogu ni da vizuelizujem toliko love na jednom mestu. :lol:

Ja sam kao tvoj drug... :D Za svoj iPhone sam skupljala parice, što se kaže od usta odvajala, ali ne zbog prestiža, niko u to vreme nije ni znao šta je iPhone, već zato što me oduševljavju tehnička dostignuća, a u to vreme je to bilo kao da je sleteo leteći tanjir na zemlju :D Da, i za kola bi dala poslednje parice, mislim dala bi i 30 000e, makar mi zadnje bile, jer me isto tako automobilska industrija raspamećuje... Ali recimo na neke gluposti, tipa nameštaja, bele tehnike, pa možda čak i garderobe nikad ne bi dala tolike pare ako su mi poslednje. Naravno da ih imam dala bi, ali da kupim pa posle gladujem ne bi... Izuzev gore navedenih stavri. Sad očekujem paljbu forumskih roditelja :D

Ja sam kao tvoj drug... :D Za svoj iPhone sam skupljala parice, što se kaže od usta odvajala, ali ne zbog prestiža, niko u to vreme nije ni znao šta je iPhone, već zato što me oduševljavju tehnička dostignuća, a u to vreme je to bilo kao da je sleteo leteći tanjir na zemlju :D Da, i za kola bi dala poslednje parice, mislim dala bi i 30 000e, makar mi zadnje bile, jer me isto tako automobilska industrija raspamećuje... Ali recimo na neke gluposti, tipa nameštaja, bele tehnike, pa možda čak i garderobe nikad ne bi dala tolike pare ako su mi poslednje. Naravno da ih imam dala bi, ali da kupim pa posle gladujem ne bi... Izuzev gore navedenih stavri. Sad očekujem paljbu forumskih roditelja :D
Kao forumski roditelj imam da ti kazem sledece... :lol: Zezam se, na te sam faktore mislila, licne afinitete, zelje... ja bih radije dala tu kintu na neko putovanje nego na iphone... na primer. Ili suprotno tebi, bitno mi je da moja gajbica bude udobna i fino skockana, a potpuno mi je nebitno imam li lcd, plazmu ili neki stari tv. Auto mi je dobro svako koje me moze prevesti od tacke A do tacke B.
Ali razumem ljude koji imaju takvu neku veliku pasiju, kao npr prema automobilima. I to mi je ok, ima se moze se, kupi dobar auto. Ali gladovati da bi imao lovu da ga registrujes... ne vidim poentu.

Kao forumski roditelj imam da ti kazem sledece... :lol: Zezam se, na te sam faktore mislila, licne afinitete, zelje... ja bih radije dala tu kintu na neko putovanje nego na iphone... na primer. Ili suprotno tebi, bitno mi je da moja gajbica bude udobna i fino skockana, a potpuno mi je nebitno imam li lcd, plazmu ili neki stari tv. Auto mi je dobro svako koje me moze prevesti od tacke A do tacke B.
Ali razumem ljude koji imaju takvu neku veliku pasiju, kao npr prema automobilima. I to mi je ok, ima se moze se, kupi dobar auto. Ali gladovati da bi imao lovu da ga registrujes... ne vidim poentu.

Ti si trenutno najtolerantnija osoba koju sam srela na forumu, bar za sad :) u smislu da postujes tudje misljenje iako se ne poklapa sa tvojim...

Ja ponekad ostavim kusur, nekad ne ali samo kad JA hocu , kad se uzvrpolje kao "nemaju "cekam jer ne dam da me iko prisiljava na nesto. I ja , kao i drugi , svaki dan idem do pekara , skoro svaki dan do pijace ili prodavnice i kad bih uvek ostavljala bilo bi mnogo. A kad nekom fali 5 dinara sumnjam da bi mu iko dao jer ako bi imali jednu takvu "musteriju "dnevno na mesec dana to bi izaslo dosta . Na kraju krajeva sto neko rece to je MOJ novac i hocu da mi ga vrate do dinara a kad ga poklanjam to radim kad hocu i kome hocu.
A kad od kusura nakupim 100 dinara pojedem cokoladu ;)

Pare su pare nema tu sta, samo svako se prema njima ophodi kako on hoce, zar ne?
Ako imas manje 1000 din je extra, ako imas vise i nije bas, al ok to svi znamo!
Sad najinteresantniji su oni ljudi koji imaju malo a prave se da im je 1000 malo :)
To je stvarno fascinantno posmatrati!

Back