Smešna strana astrologije

Одувек сам се сматрао змајем и сада гледам ово и видим зашто...:hahaha:
459ee24ccd55a91166a95a72c9c9641c.jpg

Izbegavati sledeće

Nekome ko je u znaku Ovna reći ''Majmuneeeeee :mrgreen:''

A, bogami, ni Vagama nemojte reći ''Svinjo jedna'' :mrgreen:

Идући овом логиком Рибе праве од свих роштиљ. Мислим , под условом да наиђеш на великог змаја ,а не на Мушуа... :hahaha::hahaha::hahaha:
Kako их је Денерис кркала , кркала их , кркала па погледај их сад... :per::hahaha:

Mushu-challenging-the-stone-dragon.jpg

Poslednja izmena:
Saturn-Mesec često nema smisla za humor, lako se sažale, lako se uozbilje i onda su i sami komični. Osim kada nije nešto vezano za porodicu, ugl loš smisao za humor, paničar po prirodi. Kod ovakvih pozicija porodica voli da zbija šale na njihov račun. Stalno.

Retke su osobe sa kojima me Sa popusti pa se počnem tresti od smeha, to obično bude neko stvarno talentovan. Ili kad se napijem...
Moj otac se smeje na svakakve gluposti, na jako glupe viceve i padove sa motora - njemu je Mesec u Vagi u 3., Sunce u Lavu. Kad vidim njega, skontam da bar imam neki kriterijum.
Meni je Venera u Vagi u 3. - ne želim da me ljudi vide kao mrguda pa se nasmejem. Uvežbala sam se. Ali sam na slikama iz detinjstva svim odreda namrštena kao da su me mučili.
Šale na moj račun teško podnosim. Ne mogu da ostanem dužna osobi koja mi to radi, posebno kada su grublje šale u pitanju.

Da, važi da Škorpije i Device umeju da nasmeju, ali moji favoriti su Vodolije, Strelčevi i Ribe. Posebno kad se ta tri znaka udruže zajedno i stvore jedno ludilo pored koga je teško biti ozbiljan.
Škorpija i Devica mi drže pažnju dan-dva, a kasnije skontam njihove šablone i nisu mi više zanimljivi (iz iskustva).

Da, važi da Škorpije i Device umeju da nasmeju, ali moji favoriti su Vodolije, Strelčevi i Ribe. Posebno kad se ta tri znaka udruže zajedno i stvore jedno ludilo pored koga je teško biti ozbiljan.
Škorpija i Devica mi drže pažnju dan-dva, a kasnije skontam njihove šablone i nisu mi više zanimljivi (iz iskustva).

Da zaboravila sam Vodolije i Ribe
Ja volim škorpionski otrov i crnjake i devicin sarkazam, a od srca me nasmeju i dva gore pomenuta
Kako su mi najbolji prijatelji Vodolije a zbog Mesrca sam imala više veza sa Ribama -setih se pucanja od smeha sa njima
Ne bi bilo fer da ne spomenem i Blizance
Umeju pametno da odvale

Back