Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.077
и кад ћемо овакву парламентарну дебату имати у овој нашој срећној Републици? никад.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi nemamo parlament.
Ако падне Тереза Меј, иду избори, после њих сигурно лабуристи формирају владу а премијер Британије био постао садашњи вође лабуриста, марксиста Џереми Корбин.
![]()
Па не знам какве вицеве ви Додикове усташе највише волите осим о Муји, Хаси и ђеносајду?Хахаха....Комшо, ви Бошњаци сте најсмијенији народ на свијету.
Нема смијешнијих вицева од ваших.
Најбољи су они о Муји, Хаси, босанским пирамидама, Суљи, босанском буреку, Ђеносајду, Фати, УМПРОФОР-у...
Хаххаха....
дај још неки виц да се смејемо!!!
Па не знам какве вицеве ви Додикове усташе највише волите осим о ђеносајду?
и кад ћемо овакву парламентарну дебату имати у овој нашој срећној Републици? никад.
Mi nemamo parlament.
Па не знам какве вицеве ви Додикове усташе највише волите осим о Муји, Хаси и ђеносајду?
питање за милион долара- да ли може Србин да живи и дише без своје тоталитарне свести?
Milan Igrutinović sa Instituta za evropske studije
Britanija je, ukazuje Igrutinović, donekle specifična. „Čini se da je ’bregzit‘ pucanj u nogu, ako ništa drugo zbog toga što gledamo slom jednog ustaljenog političkog sistema, slom lojalnosti na kraju krajeva, jer je preko sto poslanika Konzervativne partije glasalo protiv svoje premijerke, odnosno njenog plana koji je sa EU pregovarala više od godinu dana“, kaže Igrutinović, uz ocenu da je to zaista istorijski događaj jer se takav poraz vlade na glasanju u parlamentu Britanije nije desilo u poslednjih stotinu godina.
https://www.krstarica.com/vesti/svet/nova-evropa-zestoko-uzdrmana-tri-najjaca-drzavnika/
нешто што представља тријумф демократије и парламентаризма, пример начела да влада полаже рачун скупштини, а не обрнуто, сматра ''сломом система'' и ''сломом лојалности''.. хит!
ко финансира ове дебиле?
http://www.ies.rs/sr/o-nama/