šmekeraj

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
Koji je po tebi ono...što bi rekli...šmekerski auto...vozilo sa stilom i za ljude od stila...?

...Možeš i starije automobile, da ne kažem oldtajmere, a možeš i novije...nebitno je to...

...Samo ako može bez slika, pošto je nekima internet spor pa mu im treba po pola sata da učita sve te slike, a nekima nam je vindovs na samrti pa takođe ide sporo...:sad2: ...koga interesuje koji auto kako izgleda, može da izgugla...

...

Uuuu ja sam trebao da kupim pre 17-18 godina Audi Coupe Quatro 20V 1987 godiste sa sper diferencijalom i koznim sedistima a nikad necu zaboraviti kakvu je digitalnu tablu imao koja je imala opciju da se sve ugasi i da samo u sredini ostane brzinomer a jos je svetlela u plavoj boji.
Oladio me Curcic sto radi BMW-e kad je rekao "Sinak,jel znas ti da je jedna svecica za taj auto 100 maraka a taj ih auto ima 5?"
Inace jedna od meni najlepsih je i Toyota MR2 koju sam imao i to mk1 a koju su zvali"Mini Ferarri" mada mi je i ova novija za pojavu i uzivanje vrh.
1zbwabl.jpg

Uuuu ja sam trebao da kupim pre 17-18 godina Audi Coupe Quatro 20V 1987 godiste sa sper diferencijalom i koznim sedistima a nikad necu zaboraviti kakvu je digitalnu tablu imao koja je imala opciju da se sve ugasi i da samo u sredini ostane brzinomer a jos je svetlela u plavoj boji.
Oladio me Curcic sto radi BMW-e kad je rekao "Sinak,jel znas ti da je jedna svecica za taj auto 100 maraka a taj ih auto ima 5?"
Inace jedna od meni najlepsih je i Toyota MR2 koju sam imao i to mk1 a koju su zvali"Mini Ferarri" mada mi je i ova novija za pojavu i uzivanje vrh.

Koji motor je imao taj audi??? obican 2.3 ili je bio mozda bio 2.3 turbo, tj S2???

Poslednja izmena:
Ja i ne znam kad se koji pojavio ali je unutra bio 2,2 20V sa 230 ks a dali ga je italijan naknadno ubacio u to ne ulazim.Imao je prosirene blatobrane i bele alu felne a bio je jarko crvene boje. Ma fantazija a plus sto se secam da sam jos onda gledao da je isao 6,1s do 100 km/h.
Izgledao je poput ovog.

Ubacivao ga zabar naknadno, motorce ubaceno iz 200 20V, S4 ili S2. Nebitno, uglavnom ja bi to terao kad vec DeeLite pita. Izmakao je i meni jedan svojevremeno, ali je bio crne boje. Da imam viska para da se slikam kao ti na krevetu, pa da nadjem jedan ovakav u dobrom stanju i da me boli dupe zao ceo svet :lol: .

Ja bih voleo da ako ikad budem u prilici da se bahatim, picnem jedan Coupe, ono da izgleda kako treba, nesto adekvatno pod haubom i obavezno 6 Helli napred, pa da vidim ko nece hteti da ugasi duga :lol:

sećam se kad sam ranije čito Auto Magazin, bijo test Audita 200 Quattro 20V...to je taj motor o kojem vi pričate...
...kaže Martin Česenj...misim...baš mi ostalo u sećanju...troši ne manje od 18 litara...:per:

i dobro misim šta ste se sad svi uvatili za taj audi kvatro...valjda ima još neki auto pichka mu materina...:/

E, kako me to nervira! Kako neko moze toliki majmun da bude i nece da ugasi duga svetla! Ja sam na prvom autu imao resenje za takve situacije: duga svetla dupla plus maglenke koje su bile bas jake, pa sto kazes kad osvetlim niko se nije zezao, svi ugase i to brzo. Moracu da namontiram na auto par svetala i da nanisanim suprotnu traku, da vozim posle ko covek :)

A sto se teme tice, ima puno vozila koja su za ovde, ipak, ja bih, verovali ili ne, isao na nesto starije, na primer ovako:

Maserati_Bora_02.jpg

Bora, Merak...

...ja sam razmišljo da ugradim onaj reflektor što koriste za one kamere...jedino je problem što nisam siguran dal će mi isisa svu struju iz akumulatora...:sad2:
...a i ne bi voleo da nekog zaćoravim tolko da izgubi kontrolu i skrene u mene...

...

Kad bih imao pare,uzeo bih Mercedes-a,jednom me povezao covek sa ML-om 320 cdi,mislim da je 2007-8,to je neverovatan osecaj,ugasena muzika,unutra se nista ne cuje,vozi on 120-130,to samo ljulja,a vozi s 'jednim prstom...e kad bih imao pare njega bih uzeo......

Poslednja izmena:
evo šta je za mene šmekeraj...:
...lista je možda podugačka, al ****** ga...

Citroen DS
Citroen 2CV
BMW 2000CS / 3.0 CSi
Alfa 166 (156 bila nekad al je sad svaki gedža vozi i suviše je često vozilo da bi zasluživalo da ga metnem na listu)
Maserati Quattroporte IV :flert: :heart:
Reno 30
Seat Leon, naravno...
Saab 9-3...

Ja i ne znam kad se koji pojavio ali je unutra bio 2,2 20V sa 230 ks a dali ga je italijan naknadno ubacio u to ne ulazim.Imao je prosirene blatobrane i bele alu felne a bio je jarko crvene boje. Ma fantazija a plus sto se secam da sam jos onda gledao da je isao 6,1s do 100 km/h.
Izgledao je poput ovog.
MOzda je bio UR quattro.

Back