Šmek :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Situacija:

Sunčan lep dan..
Šetajući stižem do parka, sedam na slobodnu klupu, oko mene golubovi kljucajući mrvice koje su im bacala deca...

Primetih preko puta mene mladu damu, nekih 25 - 30 godina, na udaljenosti nekih 10-15 metara sedi sama na klupi.

Elegantna, lepa, primaljiva da se nemože opisati! :balavi::smeker:

Vidi se da nije makar ko. Dama na nivou.

Zapalih cigaretu, i dok sam se šalio sa jednim detetom koje je hranilo golubove, pogledam ispod obrva u pravcu dame, i videh da me šmeka, prosto pilji u mene.

Uzvratim pogledom na njeno direktno zagledanje moje malenkosti, onako šmekerski opušteno, ali pristojno.
Osetili smo se.

Nakon kračeg vremena ona ustade i laganim korakom, da laganijem nemože biti, (što znači, "pođi zamnom") krenu kroz park prema kafiću, i sede u baštici za jedan sto. :lol:

Šta bi ste vi uradili momci, pošli za njom, da ste bili na mom mestu?
Kako bi ste se poneli? :lol:

Dame, šta mislite o ovakvoj eventualnoj situaciji? :lol:

Poslednja izmena:
Zapoceo bih razgovor i vidio ima li tu ista .
U slučaju koji sam opisao, situaciji, takvim pristupom bi te oterala, jer bi joj bilo neprijatno, zato što je na javnom mestu, i to veoma uočljivom, gde okolo ima sveta sa decom. :lol:

Rekoh da se radi o dami, a ne o kalašturi. :lol:

Posebno se isitče govor očiju, pokreti tela, gestovi... Procena je bitna, razumeti šta želi, i kako. :lol:

Poslednja izmena:
Seo bih u kafic sto pored njenog i narucio nesto i cekao dalji razvoj situacije.
Neki osmeh, neka doskocica, prijatna sala u trenutku, a sve sa ciljem da joj se ponudim da popijemo kafu zajedno.
Nesto tipa:"Kafa je lepsa da se pije u drustvu." ili tako nesto. Sarm je nesto sto se vezba i sto se primenljuje u trenutku.

Seo bih u kafic sto pored njenog i narucio nesto i cekao dalji razvoj situacije.
Neki osmeh, neka doskocica, prijatna sala u trenutku, a sve sa ciljem da joj se ponudim da popijemo kafu zajedno.
Nesto tipa:"Kafa je lepsa da se pije u drustvu." ili tako nesto. Sarm je nesto sto se vezba i sto se primenljuje u trenutku.
Jedno od pravih poteza... :ok:

Al ona udje u kafic i sjedne kraj nekog medveda od stodvajes kila .
Prc milojko , sta sad ?:think:

Al ona udje u kafic i sjedne kraj nekog medveda od stodvajes kila .
Prc milojko , sta sad ?:think:
Kada zena nece, ona nece i mozes raditi sta god hoces u granicama pristojnosti naravno.
Oboje biraju da li ce biti sa nekim ili nece.
Decko moze biti problem, ali i ja nisam neko ko ce bas da juri te koje imaju momka.

U krajnjoj liniji ne spadam u neke koji preterano jure zene i cesto mi je pre cilj da ostavim neki lep utisak nego da "uspem".

@sarvas
I samo da dodam, ovo sto bih ja uradio bi samo bio odgovor na nesto sto je sama zena zapocela.
Iz mog iskustva zene uvek prve prilaze upravo slanjem tih signala, a na muskarcu je da ih prepozna i odgovori na pravi nacin.

pa zar ne bi ostala i pustila da eventualno podelite istu klupu :think:
sta je kao digla lestvicu problema pa da resis a mozhda i pobegla
nadam se da cu nekako ipak ziveti da ne moram da to radim sto ova junakinja

Pa ima toga u nekim slučajevima :)

Šta mislite o dami o kojoj sam govorio, vaše mišljenje?
Kako tumačite njen nastup? :)
Igra se to je ocigledno. To radi redovno kad joj se neko svidi.
Da je nesto zaista htela prva bi pocela razgovor, mada to se vise radi na Zapadu.
Nase devojke nemaju dovoljno hrabrosti, vec sve rade osmesima i pogledima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back