SMEJURIJA DAČIĆA JA SAM RATOVAO SA TAČIJEM

nesko101

Elita
Poruka
20.808
Bože šta ova Srbija sve mora da trpi da bi je neki uveli u EU.Ovo je ponižavanje Srbije veće nego u vreme ropstva pod Turcima.Javno ovakvo ponašanje premijera je vređanje inteligencije svih Srba na ovom svetu.Zar je moguće da smo mi Srbi zaboravili kada je Dačić digao ruke od presednika Miloševića koji je vodio pravu borbu protiv terorista i NATO-a a sad nije ga stid da prisvaja ono da je vodio rat zato nije ni čudo što je digao ugled teroristi za koju DB Srbije ima pisane dokaze da je svojom rukom ubijao Srpske policajce na Kosovu i Metohiji.

Bože šta ova Srbija sve mora da trpi da bi je neki uveli u EU.Ovo je ponižavanje Srbije veće nego u vreme ropstva pod Turcima.Javno ovakvo ponašanje premijera je vređanje inteligencije svih Srba na ovom svetu.Zar je moguće da smo mi Srbi zaboravili kada je Dačić digao ruke od presednika Miloševića koji je vodio pravu borbu protiv terorista i NATO-a a sad nije ga stid da prisvaja ono da je vodio rat zato nije ni čudo što je digao ugled teroristi za koju DB Srbije ima pisane dokaze da je svojom rukom ubijao Srpske policajce na Kosovu i Metohiji.

Ako udjemo u EU onda neće moći neke muljačine koje su sad aktuelne
Nego, jel tebe plaćaju sa budžeta za ono što proveravaš?
A jel proveravaš lično il ti neko javi?

Bože, svi te molimo baci veliki kamen
i pazi da ne promašiš

Bio sam pre nekoliko dana na venčanju u Kosovskoj Mitrovici,
Ručak u restoranu "Hajdučki konak" u Zupču.
Hrana, piće, uluga, ekstra.
No nije bitno.
Bar za naših života tako neće ući ni šiptari, ni NATU
ni Eurupske snage.
A ovi na prelazima čak su bili ljubazni prema nama
i natucali srpski
.

Te srbe i crnogorce tamo je spasilo to što se desio medicinski fenomen
nezabeležen u istoriji medicine.
Pojedinci zaraženi žuticom su se izlečili.

Poslednja izmena:
On je u zasedi na legitimnu patrolu Srpske policije jednom prilikom lično učestvovao i ti dokazi su poslati za Beograd ali neko ih nije izneo u javnost.Zašto to samo oni znaju.

Jedno je licno ucestvovati u nekoj akciji, a drugo licno ubiti. Bas me zanima sta ti je sve napricao taj pandur, i da li je taj isti pandur sa Kosova ili je dosao po zadatku na Kosovo.

Ne razumem sta je tu smejurija?

A to za 'pisane dokaze DB-a' je glupost na koju te je verovatno nalozio neki glupi pandur.

derane ,Taci je bio clan UCK,to je samo po sebi sasvim dovoljno da se svaki dijalog uslovi izbacivanjem Tacija iz razgovora.Stotine policajaca i civila ubijeno je u periodu od 1995.do dolaska KFOR-a.Taj ******i nekadasnji ministar policije nema postovanja prema ljudima iz ministarstva kada se sastaje sa jednim od ldera UCK.Je8iga kolege oni su vas malo ubijali u zasedama, ali sve su to bili nestasluci u mladalckim danima,mladost ludost.

derane ,Taci je bio clan UCK,to je samo po sebi sasvim dovoljno da se svaki dijalog uslovi izbacivanjem Tacija iz razgovora.Stotine policajaca i civila ubijeno je u periodu od 1995.do dolaska KFOR-a.Taj ******i nekadasnji ministar policije nema postovanja prema ljudima iz ministarstva kada se sastaje sa jednim od ldera UCK.Je8iga kolege oni su vas malo ubijali u zasedama, ali sve su to bili nestasluci u mladalckim danima,mladost ludost.

I kakve to veze ima sa cinjenicom da je on premijer Kosova? Ti nisi obavesten da je krivicno gonjenje jedno, a politicka funkcija drugo? I Palma je bio clan zlocinacke jedinice, pa to ne menja cinjenicu da je...Sta god da je sada, nemam pojma. I Milosevic je organizovao ubijanje ljudi, pa je opet bio predsednik itd.

I kakve to veze ima sa cinjenicom da je on premijer Kosova? Ti nisi obavesten da je krivicno gonjenje jedno, a politicka funkcija drugo? I Palma je bio clan zlocinacke jedinice, pa to ne menja cinjenicu da je...Sta god da je sada nemam pojma. I Milosevic je organizovao ubijanje ljudi, pa je opet bio predsednik itd.

je8ote ti pusio Siptaru samo da utvrdite cenu.Bas me zanima primer da se jedan premijer sastao nekada sa predstavnikom teroristicke organizacije koja je odgovrna za brojne zlocine

je8ote ti pusio Siptaru samo da utvrdite cenu.Bas me zanima primer da se jedan premijer sastao nekada sa predstavnikom teroristicke organizacije koja je odgovrna za brojne zlocine

Ne znam da li se nekada engleski premijer sastao sa nekim iz Sin Fejna, ali predstavnici engleskih drzavnih organa jesu, cak su i potpisivali dokumente sa njima.

Cak i da ne pocinjem o tome da je biti trorista ili nacionalni oslobodilac stvar ugla gledanja kod nacionalista.

Ne znam da li se nekada engleski premijer sastao sa nekim iz Sin Fejna, ali predstavnici engleskih drzavnih organa jesu, cak su i potpisivali dokumente sa njima.

Cak i da ne pocinjem o tome da je biti trorista ili nacionalni oslobodilac stvar ugla gledanja kod nacionalista.

da, bio je sastanak sa politickim predstavnikom Sin Fejna ali zbog utvrdjivanja prekida neporijateljstava sto je dovelo prestanka sukoba,i to ti je sva snaga?
ti nisi nacionalista pa je Taci za tebe borac za oslobodjenje ugenjtavanih i obespravljenih Siptara,pa ti si zaista slucaj za zaljenje

Poslednja izmena:
da bio je sastanak sa politickim predstavnikom Sin Fejna ali zbog utvrdjivanja prekida neporijateljstava sto je dovelo prestanka sukoba,i to ti je sva snaga?

Snaga cega? Sastanak sa politickim predstavnicima terorista koji imaju ogroman lejitimitet u nekom narodu je normalna stvar. Da se Srbija ranije sastajala sa politickim predstavnicima terorista, ne bi sada bili u ovom sranju. A sada su ti teroristi nacionalni oslobodioci, sa suverenitetom na svojoj teritoriji, i mozes samo da im prdnes pod prozor. Ili da uzmes pusku i proteras ih odatle, naravno.

Snaga cega? Sastanak sa politickim predstavnicima terorista koji imaju ogroman lejitimitet u nekom narodu je normalna stvar. Da se Srbija ranije sastajala sa politickim predstavnicima terorista, ne bi sada bili u ovom sranju. A sada su ti teroristi nacionalni oslobodioci, sa suverenitetom na svojoj teritoriji, i mozes samo da im prdnes pod prozor. Ili da uzmes pusku i proteras ih odatle, naravno.

Ajde ne lupetaj, pa Taci je sve konkurente spakovao pod dva metra ilovace,on tamo vlada strahovladom i ziv je samo zbog zastite Vasingtona.Uziva legitimitet u "drzavi" ciji su drzavljani glavni za transfer narkotika i sav organizovan kriminal u EU.U "drzavi" cije granice kontrolise NATO da bi opstala, u kojoj je 50% nezaposlenih a sudije su stranci.Tebi treba raditi akupunkturu izglama za pletenje da dodjes sebi
Das Kamori da napravi drzavu u sred Italije i satro premijer te tvorevine uziva veliki ugledu u,...:lol:
kakav si ti lik
kopf_im_klo.jpg

Poslednja izmena:
Ajde ne lupetaj, pa Taci je sve konkurente spakovao pod dva metra ilovace,on tamo vlada strahovladom i ziv je samo zbog zastite Vasingtona.Uziva legitimitet u "drzavi" ciji su drzavljani glavni za transfer narkotika i sav organizovan kriminal u EU.U "drzavi" cije granice kontrolise NATO da bi opstala, u kojoj je 50% nezaposlenih a sudije su stranci.Tebi treba raditi akupunkturu izglama za pletenje da dodjes sebi

Ma opasna mu je ta strahovlada gde moze da mu neki buljavi student Kurti lupeta uvek i svuda sta mu padne na pamet. Njihovi drzavljani nisu nista bitniji za sverc narkotika od srpskih drzavljanja. Nase granice kontrolisu nesposobni panduri, i isto tako ne bi opstali da nam nije drugih drzava. Zaposlenost nam je na pm zavidnom nivou, a sudije su nam ili neznalice, ili korumpirani lopovi, cast izuzecima. Hura, Srbija je bolja od Kosova:worth:

Ma opasna mu je ta strahovlada gde moze da mu neki buljavi student Kurti lupeta uvek i svuda sta mu padne na pamet. Njihovi drzavljani nisu nista bitniji za sverc narkotika od srpskih drzavljanja. Nase granice kontrolisu nesposobni panduri, i isto tako ne bi opstali da nam nije drugih drzava. Zaposlenost nam je na pm zavidnom nivou, a sudije su nam ili neznalice, ili korumpirani lopovi, cast izuzecima. Hura, Srbija je bolja od Kosova:worth:
Imam utisak da tebe roditelji zatvaraju u sobu kada im dodju gosti:lol:.Mi jesmo ocaj ali smo za njih Svajcarska u svakom pogledu ,i to nije drzava nego protektorat u kome NATO kontrolise granice i distribuciju narkotika a policiju i sudstvo vode stranci.
Nemam zivaca da trosim energiju na ovako nesto,ajd tschüss

Back