maslacak93
Aktivan član
- Poruka
- 1.969
Ne znam,razredna me gotivi odjednom..Ali bilo je urnebesnoooooo kad je engleskinja sela na sto,a on se umalo nije prevrnuo! aaa buca 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije bilo nista sad kada me izveo da radim neki zadarak poceo da se dere na mene ne daj boze a ja savio glavu i ocu da puknem! Kaze: Ti BRE kuci knjigu ne pipas,zasto BRE dolazis u skolu,Gde ti je Bre sveska,ja mu kazem zaboravio sam Gde si bre zaboravio ja mu kazem kuci kome si je tamo bre ostavio a? mom pokojnom ocu, a ja da umrem tad,posle toga mi kaze gde ti je torba donesi da vidm sta si poneo danas, a ja mu kazem zaboravio sam torbu a on kaze IDI SEDI! a to idi sedi kad kaze ja pucam zato sto ga jedan lik iz odeljenja imitira i stalno to ponavlja IDI SEDI! I on kaze posle mog smejanja kad sam seo ti si bre Stankovicu sutna bre,sto glavu nisi zaboravio![]()
kad mi je drug pricao, umro mu djed, i stoji on sa rodjacima ispred kapele da prima saucesce... I pored njega stric,ali mladi... I dolazi neka baba i hramlje ,stavila ruku na kuk, i hramljajuci ide do kovcega i pocne da leleka, kuku mene..A stric ga gurne rukom i sapne mu "Vidji babi freestyle" hahahaha,kaze pobjega je odatle i crka od smijeha...Ja na sahranama pocnem da se cepam kad babe kukaju i placu(to je urnebesno)
Smejao sam se ko kreten kad mi je prodavacica u nekom gift-shopu davala crvenu svecu na kojoj pise apple i rekla citiram: "Ovo je aple () sveca sa mirisom jagode"
kad je bio minut cutanja jer je umrla neka tamo >,<
sad sam se setio, bilo je samoubistvo
kad je bio minut cutanja jer je umrla neka tamo >,<