Smejali ste se, a niste smeli....

To nije bilo nista sad kada me izveo da radim neki zadarak poceo da se dere na mene ne daj boze a ja savio glavu i ocu da puknem! Kaze: Ti BRE kuci knjigu ne pipas,zasto BRE dolazis u skolu,Gde ti je Bre sveska,ja mu kazem zaboravio sam Gde si bre zaboravio ja mu kazem kuci kome si je tamo bre ostavio a? mom pokojnom ocu, a ja da umrem tad,posle toga mi kaze gde ti je torba donesi da vidm sta si poneo danas, a ja mu kazem zaboravio sam torbu a on kaze IDI SEDI! a to idi sedi kad kaze ja pucam zato sto ga jedan lik iz odeljenja imitira i stalno to ponavlja IDI SEDI! I on kaze posle mog smejanja kad sam seo ti si bre Stankovicu sutna bre,sto glavu nisi zaboravio :D

:lol:Bezveze:lol:Jednom kad sam na času matematike učila istoriju, onda mi matematičar kaže:"Mala, ostavi istoriju, izbaciću te zajedno s knjigom!"A ja počnem da se smejem:hahaha::rotf:

Danas na hemiji,nastavnik ozbiljan pita:ko je od vas rekao onim mojim devojčicama
(kojima je on razredni) da je sramota da nose one suknje?

Ja bre ne znam šta je s vama!Šta ste se uvukle u te pantalone?One suknjice su tako dečije!

Joj što se meni to sviđa!(Mi već ne možemo da izdržimo.)

Mislim,sviđa mi se što je dečije.

Ju,bože što ste pogani.(videvši našu reakciju:hahaha:)

Ja na sahranama pocnem da se cepam kad babe kukaju i placu(to je urnebesno)
kad mi je drug pricao, umro mu djed, i stoji on sa rodjacima ispred kapele da prima saucesce... I pored njega stric,ali mladi... I dolazi neka baba i hramlje ,stavila ruku na kuk, i hramljajuci ide do kovcega i pocne da leleka, kuku mene..A stric ga gurne rukom i sapne mu "Vidji babi freestyle" hahahaha,kaze pobjega je odatle i crka od smijeha...

Ух, мислила сам да сам једина која се смеје баш кад не треба. :)
Док сам ишла у школу, добијем један, два, и кад ме после питају шта сам добила а ја умрем од смеха. :lol: Исто тако и кад неко други добије лошу оцену - само да напоменем, без неког ликовања, ни сад не могу да објасним зашто али смешно ми је било.
Била сам на само неколико сахрана и десило се да је поред мене увек био неко ко би извалио нешто смешно и ј е д в а сам се контролисала да не прснем у смех, што стварно не би билл
л
о прилично. Некако сам тај смех пригушила. :)

setila sam se jedne priredbe za dan SV.Save.Sv.Savu je glumio jedan sa plavom kosom visok 2m(Mozete da zamislite kako izgleda?).Ja sam bila sa jednom drugaricom.I kako on nesto izgovori njoj padne nesto smesno na pamet.A predstava treba da bude ozbiljna.neki ljudi dosli da gledaju i samo su nas opominjali da se smirimo.

Nije da nisam smela,ali nije bilo u redu...

gubili mi chas,i u dvorishtu neki klinci shestaci igrali odbojku,a ja sa tri ortaka sedela ne klupi pored terena. a tamo u terenu stoji neka debela,znachi ako klinka nema 100kg.. i sad kako se ona pomeri,ova tri debila shto su sedela pored mene,pochnu da skachu,kao zemljotres kad se ona pomeri..
i ona ode jedan korak,a oni skachu,gube se onako.. a ja se cepam,znachi ja umirem... a ove devojchice iz terena me gledaju jer sam stvarno ko kreten,ono nije fer..
al fora je shto se ja nisam smejala naravno toj debeloj,nego ovoj trojci,jer oni su mi tolko smeshno kad krenu da se gube....:P

Back