SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU

Mislim da nije lepo nekakva karakterna svojstva da nabijam na nos , drugom , a ja da sam prebogato obdaren njima! A još je manje lepo , kliktašenjem takva svojstva podržavati i negovati kult klike , koja po svojoj pameti služi za proganjanje i obismišljavanje svake ljudske misli .
Naime , kad se za zločin optuži "država" ili pak "ubilački režim" , kao da se hoće reći da je taj zločin , zapravo delo kosmičke nepogode - nešto što je čoveku nedostupno , pa i nerazumljivo !
Verovatno takav zboritelj rulju i svetinu nisko drži , pa misli da oni neznaju da on zabašuruje imena počinitelja , tog ubilačkog zločina , koji on povezuje sa višim kosmičkim silama .
Ama jok ! Sve se zna !
Neznam kako je uvaženom zboritelju promaklo , da su imena tadašnjih upravitelja te "države" i "ubilačkog režima" , gotovo ista danas , izuzimajući pokojnike i pobegulje - samo sa malo uznapredovanim stolicama u vlasti ! To što se javno zabašuruju njihova činjenja i nečinjenja , u vezi mnogih zločina i šteta , to je samo zbog disidenskog plaćeničkog marcipana , koji ovi vladari obilato delo svojim fanovima na svim nivoima - to sa etikom , istinom ili pak sa čovečnošću nema veze !
Da kažem da je sramota takvo kliktaško stanje , nema smisla , džaba ću da krečim !

"Kako li je poslovično pronicljivoj Smajlovićki promaklo da država Srbija ne samo da nije zaštitila RTS-ove zaposlenike, nego ih je svesno gurnula u smrt ne bi li - pazi sad ovo! - još jednim zločinom popravila svoj zločinački imidž koji sada, kako vidimo, naknadno popravljaju Ljilja i Noam."
- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumni....881.html?news_id=296312#sthash.846eDv9U.dpuf

"Sve dok se ne bude suočila sa vlastitim zločinima, uključujući i žrtvovanje šesnaestoro radnika RTS-a, Srbija će živeti pod staklenim zvonom, a zločinci će biti zaštićeni. Novinari neće pisati o šesnaestoro ubijenih ljudi, o generalštabu i ministarstvu odbrane koji odbijaju da izruče konkretno označena dokumenta da su tehničari RTS-a ostavljeni da poginu, niti o tužilaštvu koje odbija da razmotri podnete dokaze o smišljenom ubistvu tih ljudi, nego će, bez ikakvog stida, učestvovati u plaćenim kampanjama, praveći od naših mrtvih alibi za zločince koji su ih žrtvovali."

http://pescanik.net/comski-rts-i-sarli-ebdo/

Back