Smehotresna strana srpske,hrvatske,bosanske,CG i svetske politicke scene

MuskoSamBre

Iskusan
Poruka
5.530
Dodjem na politiku,bacim pogled na teme i primetim da me danas nesto mrzi da citam i pisem o nekim ozbiljnim stvarima...danas bih da se malo smejem na na racun politicara i politike...za prepucavanje i raspravljanje nikad nije kasno...pa rekoh daj da otvorim jednu temu na kojoj cemo se u pauzi malo i nasmejati naravno na sopstveni ali i na tudji racun...znaci vicevi ali samo politicki jer ipak je ovo podforum politika!

P.S.Nadam se da moderacija nece pronaci neki banalan razlog za zatvaranje teme i da ce nam i oni ispisati bar po neki politicki vic...pa i oni su ljudi i imaju dusu,zar ne !?

• Podržavam
Reactions: Reg
E pa hajde da pocnemo,evo jednog sto napisah juce na nekoj temi pa da ga sad prebacim ovde gde mu je i mesto...!

Secam se jednog vica iz starih dobrih vremena...posto su sad dosla neka nova dobra vremena,cini mi se da je vic aktuelniji nego ikad,danas bi to izgledalo ovako...

Sedi neki crnac ispred Bele kuce i maze gomna na hleb,nailazi Obama i pita ga sta to radi,a ovaj mu odgovara da nema sta drugo da jede...Obama vadi 100 dolara iz dzepa i kaze mu ,hajde bezi i kupi nesto dok te nisu videli novinari....
Slicno se desava i u Rusiji samo sto Putin daje Rusu 100 rubalja!
E sad i u Beogradu sedi Srbin ispred skupstine i maze gomna na hleb,nailazi Tadic i pita ga sta to radi,a Srbin mu odgovara da nema nista drugo za jelo.na sta mu Tadic rece...aha,pa dobro samo ti mazi ali covece mazi bre malo tanje da ti nesto ostane i za sutra !

:lol: Bravo za temu...samo napred...izbacuj sve ove koji dodju ovde da se prepucavaju..

Pa ne stvarno mi vec muka od svadje,nije da ja nevolim da se raspravljam i to zesce,mada uvek kulturno...ali volim bre i da se zezam pa rekoh daj bar da u predahu izmedju dva mala rata,pokusamo da napravimo neki smesan mir,a da to ipak ima neke veze sa politikom !

znaci PAUZA za malo smeha pa onda opet na ozbiljne teme da razmenimo stavove i razjasnimo dileme i trileme :D

"Čini mi se da je u ovom trenutku Beograd, na žalost, pravi petokolonaški grad, pun smutljivaca, kukavica, lažnih pacifista, navijača za suprotni tabor, ali to nije čitava ova zemlja Srbija, koja može sebi i u ovakvom trenutku da dozvoli taj luksuz i trpi tu menažeriju na svojoj grbači sa koje može da je strese kao onaj vepar sa Karađorđeve zastave koji stresa dosadne buve."
Momo Kapor, Borba, 7-8. mart 1992.

"Izem ti državu kad ne možemo, da tako kažem, obične funjare da nateramo na front."
Zarija Martinović. delegat Skupštine SFRJ, Borba, 24. mart 1992.

Vuk Drašković primio turskog premijera pa je predivan razgovor započeo ovako:
"... sreli smo se davno, na Kosovu. tu bitku ste vi dobili, a mi je nismo izgubili..."

"Glavna teza moje odbrane biće da je glavni krivac za zločine papa Jovan Pavle Drugi."
Vojislav Šešelj pred međunarodnim sudom u Hagu, RTV Crne Gore

Momir Bulatović: "Zao mi je NATO pakta, ali Srbija mora da se brani!" :mrgreen:

Ej,dragi nas zapadni susjede sve je to ok,ali bi stvarno bilo lepo kada bi nam ispisao i neki vic iz svog dvorista,verujem da ih ima i kod vas,zar ne ?

Ej,dragi nas zapadni susjede sve je to ok,ali bi stvarno bilo lepo kada bi nam ispisao i neki vic iz svog dvorista,verujem da ih ima i kod vas,zar ne ?

Upravo sam krenuo da pisem iz "naseg dvorista", ali posto vidjeh da je ovo sto sam dosad postao izbrisano (a inace pokupljeno iz vase stampe i sa vasih medija), sad ne dolazi u obzir.

Uzivajte.

ajmo malo do Crne Gore...

Kako Crnogorci kazu kopile?
Djetic neznanog junaka!

Aj jos jedan iz Cg......
Umro Milo,a Crnogorci se podelili oko toga gde ce biti sahranjen.Kaze jedna grupa Cetinje,a druga kontrira sa Lovcenom.Slusa sve to jedan Jevrej i ponudi ovima da ga
sahrane u Jerusalimu.Tek ce obe grupe u glas"Zajebi ti to,kod vas je jedan vec vaskrsnuo"!

Aj jos jedan iz Cg......
Umro Milo,a Crnogorci se podelili oko toga gde ce biti sahranjen.Kaze jedna grupa Cetinje,a druga kontrira sa Lovcenom.Slusa sve to jedan Jevrej i ponudi ovima da ga
sahrane u Jerusalimu.Tek ce obe grupe u glas"Zajebi ti to,kod vas je jedan vec vaskrsnuo"!

:hahaha1:

a ovaj je uopsten o politicarima ali toliko istine ima u njemu da i nije vic...

Razgovaraju hirurg, arhitekta i političar o tome koji je najstariji zanat na svetu. Kaže hirurg:
- Bog je od Adamovog rebra napravio Evu. Eto, bio je prvi hirurg i to vrlo dobar.
Prekine ga arhitekta:
- Čekaj, Bog je Evu napravio tek šestog dana. Seti se samog početka, prvo haos, pa je nastao red. Ko bi mogao da napravi red osim arhitekte?
Na to će političar:
- Dobro, ljudi, a šta mislite, ko je napravio haos?

Koja je razlika između ustava SAD i SSSR?
Oba garantiraju slobodu govora, ali prvi garantira slobodu i poslije govora.

Kako se zvala Jugoslavija poslije Tita?
Titanik.

Došla Sanaderova žena na pregled kod ginekologa, skine se i legne na stol, a na to će ginekolog:

- Kako je danas naša pičkica?

Na to će žena:

- Eno ga kod kuće, piskara nešto!:hahaha::hahaha::hahaha::worth:

Bora Čorba peva Obami:

Predsedniče Obama,
okreni se ka nama,
pogledaj nas garavi,
mi smo dobre naravi.

Nas su Srbe ******,
i kad nisu trebali.

Mi smo se kuražili,
sami ***** tražili.

Molimo te, leba ti,
nemoj nas i ti jebati.

Vi ste, crnci, kurati,
nećemo izdržati!

Zahvalan srpski narod :worth::worth::worth::hahaha::hahaha:

Kako zarađuje Jovanka Broz?
Prodaje Titove lijeve cipele.

Sjede Srbin, Hrvat i Bosanac. Srbin i Hrvat se žale oko Europske Unije, a Bosanac će na to:

- Pa što, ni Amerika nije u Europskoj Uniji, pa što joj fali?:worth::worth:

Zašto je Slovenija ušla u EU?
Jedna ulica manje više.

Mesić pita Koštunicu:

- Jel ti radi kompjuter?
- Ma ne znam, nešto se stalno koči, kad god ga upalim vidim da netko novi priznaje nezavisnost Kosova

Predsjednik Bush i ministar obrane Ramsfeld sjede u baru. Ulazi čovjek i pita konobara:

- Zar nisu ono tamo Bush i Ramsfeld?
- Da, to su oni. - odgovori konobar.

Čovjek im priđe i kaže:

- E, stvarno mi je drago što sam vas sreo i upoznao. Što vas dvojica radite ovdje?
- Planiramo Treći svjetski rat! - odgovori Bush.
- Stvarno? Što će se dogoditi?
- Dakle, planiramo pobiti 140 milijuna muslimana i jednu plavušu s velikim sisama.

Čovjek se iznenadi:

- Plavušu s velikim sisama? Zašto ubiti plavušu s velikim sisama?

Buš gurne Ramsfelda oa kaže:

- Jesam ti rekao da nikoga nije briga za 140 milijuna muslimana.

E sad malo mi:
Cuje ti Jadranka buku u sred noci koja je inace dolazila iz vrta porodicne kuce.Obuce ti se ona,uzme pusku u ruke i izleti u vrt.Primeti ti ona kako se nesto skriva u zbunu,i vikne"Ko je tamo?".Tog trenutka se neka mracna silueta iskoci iz zbunja i krene prema njoj."o boze!!!" uzvikne ona
."Jadvanka vekao sam ti da me kod kuce mozes zvati Voja" odgovori Seselj.

Upravo sam krenuo da pisem iz "naseg dvorista", ali posto vidjeh da je ovo sto sam dosad postao izbrisano (a inace pokupljeno iz vase stampe i sa vasih medija), sad ne dolazi u obzir.

Uzivajte.

E pa nisi u pravu,eno ostao ti je jedan post u mom komentaru na njega...pa gde ti u tome sto si napisao vidis vic...samo si trazio neki razlog da se zakacimo i pocnemo prepirku...ako hoces takvu temu,ja stvarno nemam nista protiv ali onda je otvori i stavi neki naslov tipa...politicki biseri i sl.,a ovde ako hoces napisi neki vic a ako neces ne moras!

1. Sjeverno Kosovo. Šiptar pozvoni Srbinu:

- Dobar dan, komšija, koljiko očeš za tvoja kuča?
- Pa, da kupim lepi stan u Beogradu i da ne brinem puno - dve kile u zlatu.
- Evo tebi četiri kiljograma u zljatu. - kaže šiptar.
- Zašto toliko?
- Idi kupi stan u Ljubljana, da te ne seljim dva put.

2.Slika prva.

Vozi se Tito u vlaku.
Odjednom vlak stane.
Tito izađe i pita zašto je vlak stao.
- Druže Tito, nema više pruge.

Tito:
- Brzo zovite omladince neka izgrade prugu!

Slika druga.

Vozi se Ante Marković u vlaku.
Odjednom vlak stane.
Izadje Marković i pita zašto je vlak stao...
- Nema više pruge!

Marković:
- Brzo, skidajte prugu kojom smo prošli i postavljajte je naprijed!

Slika treća.

Vozi se Ivo Sanader u vlaku.
Odjednom vlak stane.
Izađe Sanader i pita zašto smo stali.
- Gospodine premijeru, nema više pruge!

Sanader:
- Ljuljajte vlak, neka izgleda kao da se vozimo!!!

3.Došao Milošević u posjet Crnoj Gori i jednog dana šetaju on i Đukanović ulicom, kad na cesti 100 eura. Priđe Milošević koji se sagnuo kao da će uzeti 100 eura, ali kaže:

- Srbija se saginjati neće.

Priđe Đukanović, uzme 100 eura i kaže:

- Zaštitimo ekološku državu.

E pa nisi u pravu,eno ostao ti je jedan post u mom komentaru na njega...pa gde ti u tome sto si napisao vidis vic...samo si trazio neki razlog da se zakacimo i pocnemo prepirku...ako hoces takvu temu,ja stvarno nemam nista protiv ali onda je otvori i stavi neki naslov tipa...politicki biseri i sl.,a ovde ako hoces napisi neki vic a ako neces ne moras!

E pa ako one izjave nisu smijurije onda nista.... meni je ono smijesno, al' dobro, nije frka.

Vidim da si postavio neke izjave političara, ne viceve, a i postavljač teme ti je zamerio, pa sam ga poslušala. Ništa lično.;)

Ok.

Hodaju crnogorac i cura!
Kaze Crnogorac curi: "Vidju ti curo ono brdo?"
Kaze cura: "Vidju!
Kaze crnogorac: "A vidju ti curo ono drvo?
Kaze cura: "Vidju!
Kaze crnogorac: "E dosta romantike hajde da se jebemo!"

Godina 1997. Dva djetica gledaju Olimpijadu. Prate jednog takmicara koji ocigledno zaostaje za drugim takmicarima.
- "Vidje onu babetinu sto se vuce?"
- "Cuti bre, to je nas!"
- "Aaaaaaaaaaa. Vidje djetica kako tjera sve pred sobom."
:rotf:

Raspravljaju Sloba, Rugova I Alija ko ima pozrtvovanije obezbedjenje :
Kaze Rugova svom telohrznitelju sa krova jednog solitera "vula, vula" i gorila skoci i pogine.
Isto uradi i Izerbegovic , i njega gorila poslusa.
Gleda Milosevic gde je njegovo obezbedjenje , obezbedjenja nema . Vidi on jednog cigu kako seta , kaze Sloba Cigi "Cigo vula vula" Ciga skoci i posle nekoliko minuta dolazi i kaze "Nije gos'n precednik vuna, nego beton !''

Back