Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
Okej, ovako.. Nisam neko ko ume da priča o emocijama i kada dođe do nekog takvog razgovora imam običaj samo da ćutim, stvarno mi to ne ide niti volim da pričam o tome.. U zadnja dva dana sam imao dve neprijatne situacije i to me je nateralo da otvorim temu.. Kada se nađem u toj situaciji da moram da vodim neki ozbiljan i težak razgovor, tj ne mogu samo da ćutim, ja počinjem da se smejem.. Nije to histeričan smeh, ja se saberem posle sekundu-dve, ali to će da se ponovi do kraja razgovora svaki put kada bude akcenat na meni i kada se bude očekivalo da odgovorim.. Pritom ništa nije smešno i, pored toga što je čudno, ružno je i u neku ruku nepoštovanje, mislim, cenim da ljudi misle da se sprdam i da shvatam sve to neozbiljno, ali ja jednostavno ne mogu da se suzdržim, ne znam kako..
Znam od ranije da imam tendenciju ka tome, tako da nije samo na osnovu ta dva slučaja.. Ne znam, mislim da i ne očekujem neko rešenje ovako ali stvarno ne znam šta s tim, otvorih temu da vidim ima li neko neki savet, zna li šta može biti uzrok tome i slično..
Znam od ranije da imam tendenciju ka tome, tako da nije samo na osnovu ta dva slučaja.. Ne znam, mislim da i ne očekujem neko rešenje ovako ali stvarno ne znam šta s tim, otvorih temu da vidim ima li neko neki savet, zna li šta može biti uzrok tome i slično..