bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Da te ispravim, ne place da neko vidipravi muskarac ne place, ne brini![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te ispravim, ne place da neko vidipravi muskarac ne place, ne brini![]()
sasvim sigurno pasta samo zamaskira problem, problem je drugi. ima u sebi nesto sto smiruje desni ali problem ostajeMeni je bas pasta rijesila problem.
Nisam imala kamenac.
Cim perem nekom drugom pastom,odmah pocnu ponovo da krvare.Kad se vratim na ovu,ne.
ma suza mi samo krene kad malo popijem i kad se setim ratnih drugova veruj mi samo tadDa te ispravim, ne place da neko vidi![]()
Ne znam,idem redovno zubaru,nema problema za sad.sasvim sigurno pasta samo zamaskira problem, problem je drugi. ima u sebi nesto sto smiruje desni ali problem ostaje
a jesNe znam,idem redovno zubaru,nema problema za sad.
Meni su inace desni osjetljive,jednom mi je zubarka jedva zaustavila krvarenje kad mi je slucajno povrijedila.
A opet,drugi put mi izvadila zub bez skoro kapi krvi,iako sam ja mislila da ce biti strašno.
Pretvorismo ljubavnu temu u zubarsku.![]()
Da ali treba raspaliti još agresivnije tehnike čišćenja desni.Meni je bas pasta rijesila problem.
Nisam imala kamenac.
Cim perem nekom drugom pastom,odmah pocnu ponovo da krvare.Kad se vratim na ovu,ne.
Ne znam, široka smeđa crta na prednjim zubimaNikad nisam vidjela nekog sa takvim zubima kako opisujes.
Ne razumijem kakva crta je u pitanju.
Kamenac nije u vidu crte koliko znam.
Da nije nesto urodjeno ?
Upoznam čovjeka preko interneta, svidi mi se pisanje, poslje mi se svidi i glas. Imamo slične interese, sve u razgovoru super onda se nađemo u živo i dalje mi sve odgovara ali kad otvori usta ima uzduž zuba široku tamno smeđu crtu i neki čudan slatkast miris
Napokon nađem nekoga s kim mi je lijepo u većini stvari samo dok ne otvori usta! Zemljo otvori se, kako da mu to kažem
Dobro je dok nema smedje beonjaceUpoznam čovjeka preko interneta, svidi mi se pisanje, poslje mi se svidi i glas. Imamo slične interese, sve u razgovoru super onda se nađemo u živo i dalje mi sve odgovara ali kad otvori usta ima uzduž zuba široku tamno smeđu crtu i neki čudan slatkast miris
Napokon nađem nekoga s kim mi je lijepo u većini stvari samo dok ne otvori usta! Zemljo otvori se, kako da mu to kažem
sacekaj da otvori novcanik pa ondak odluci.Upoznam čovjeka preko interneta, svidi mi se pisanje, poslje mi se svidi i glas. Imamo slične interese, sve u razgovoru super onda se nađemo u živo i dalje mi sve odgovara ali kad otvori usta ima uzduž zuba široku tamno smeđu crtu i neki čudan slatkast miris
OK da vidimo tvoje zube?Upoznam čovjeka preko interneta, svidi mi se pisanje, poslje mi se svidi i glas. Imamo slične interese, sve u razgovoru super onda se nađemo u živo i dalje mi sve odgovara ali kad otvori usta ima uzduž zuba široku tamno smeđu crtu i neki čudan slatkast miris
odmah počnite sa poljupcima.Pitala sam ga, rekao je da ima fobiju od zubara i da se muči s tim do djetinjstva.![]()
Mogla si da mu platiš popravku., da stavi čovek implatante ili barem krunice. Najeftinija je oko 100 evra, sitnica, šta je to za ljubavUpoznam čovjeka preko interneta, svidi mi se pisanje, poslje mi se svidi i glas. Imamo slične interese, sve u razgovoru super onda se nađemo u živo i dalje mi sve odgovara ali kad otvori usta ima uzduž zuba široku tamno smeđu crtu i neki čudan slatkast miris
Neka skine kamenac. A mozda je i previse lizao hartave jazavceUpoznam čovjeka preko interneta, svidi mi se pisanje, poslje mi se svidi i glas. Imamo slične interese, sve u razgovoru super onda se nađemo u živo i dalje mi sve odgovara ali kad otvori usta ima uzduž zuba široku tamno smeđu crtu i neki čudan slatkast miris
Зависи шта је проблем.
Да ли нехигијена. То јесте онда проблем.
Или природно тамнији зуби, са неким и флекама можда што се да решити. Бисерно бели заби су најчешће најгорег квалитета. Нешто тамнији се углавном боље држе. Боље чвршћи него шљаштећи![]()
To i hoću napraviti a ne znam kako da ne budem prosta a to drukčije ne možeš reći![]()
Kako si uspela da sakrijes svoje mane? Grudnjakom, sminkom, steznikom, carapama?
Pokazaces mu mane tek kada se navikne da mu odgovaras, pa ih zanemari?
Namazano.Iskusno![]()
Treba ga pitat, a kaj ti je sa zubekima fakin jedan neotesani.A što ga ne pitaš šta mu je to? Ja nisam nikad čula za takav slučaj.