john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno prika, prodadoše za šaku dolara (ili je možda za dolar više, nisam više siguran koji je od ta dva filma u pitanju) i ostadosmo bez naših pravih srpski šampinjona, neprskanih, prirodno dozrelih na promaji prazne fabričke hale.
Mogli smo danas biti svjetska sila u uzgoju šampinjona, ali nas ameri i tu zeznuše pa sad željezara umjesto da ekološki uzgaja šampinjone ponovo zagađuje okolinu.
Još ako sagrade tu rafineriju o kojoj pričaš, možemo slobodno zaboraviti da smo ikad uzgajali šampinjone.
U bre,de bas iz Lipa![]()
![]()
Ja sam inace iz Smedereva! USS konkretno gradu nista posebno nije doneo! Infrastruktura u gradu je relativno ista kao i pre privatizacije (Djikijevog poklona Amerikancima, valjda u znak zahvalnosti)! Tacno je da se u toj firmi radi po americkom pecatu, ali su plate da kazem prave srpske! Jedinu korist od USS ima prepolovljeni (do duse delimicno opravdano) broj radnika u smislu da prima neku platu i neki ljudi iz tadasnje garniture vlasti koji su uzeli vrlo velike pare!! Amerikancima se naravno sve to veoma isplati!
a inace pre nego sto su dosli ameri, u gradu Smederevu je tekao med i mleko
bio je to raj na zemlji, i sad ga pokvareni ameri unistise![]()
Ja sam inace iz Smedereva! USS konkretno gradu nista posebno nije doneo! Infrastruktura u gradu je relativno ista kao i pre privatizacije (Djikijevog poklona Amerikancima, valjda u znak zahvalnosti)! Tacno je da se u toj firmi radi po americkom pecatu, ali su plate da kazem prave srpske! Jedinu korist od USS ima prepolovljeni (do duse delimicno opravdano) broj radnika u smislu da prima neku platu i neki ljudi iz tadasnje garniture vlasti koji su uzeli vrlo velike pare!! Amerikancima se naravno sve to veoma isplati!
a inace pre nego sto su dosli ameri, u gradu Smederevu je tekao med i mleko
bio je to raj na zemlji, i sad ga pokvareni ameri unistise![]()
Da nije ozivela zelezara,ljudi ne bi imali ni sa cim da se bave u ovom gradu. Skupljali bi puzeve,brali bi pecurke i breskve i bili u nemilosti otkupljivaca,kao i svako ebeno selo. Da budem surovo realan.
dobra stvar za smederevo, konacno neko u srbiji misli svojom glavom
Da,bitno je da ima ljudi u gradovima Srbije koji misle da se nešto pravi i što će raditi od čega će da živi okolina i grad.
Zašto da ostanu samo na železari.
Nadam se jedino da ce se nakon dovlacenja velikih investicija raditi i na putnoj,zeleznickoj infrastrukturi (kroz opstinu Smederevo prolaze dva koridora, koridor VII (Dunav) i koridor X),da ce luka povecati svoje kapacitete. Dakle sto vise kompanija bude dolazilo,sanse za unapredjivanje su vece.
I ja se nadam!O tome sam ja upravo i pricao! U smederevu jeste bolje ali daleko, daleko od idealnog! Saobracajna infrastruktura ocajna, ne ulaze se u turistiski potencijal, poljoprivreda, Dunav, luka, investicije....
Само неозбиљна држава, као што је наша, може да продаје своје стратешке ресурсе и то у бесцење! У железари се производе сировински полуфабрикати који ће увек бити тражени! Железара је рудник пара који сада експлоатишу Американци а Смедерево од тога има мало а Србија скоро ништа!
A da li su se proizvodili pre nego sto su amerikanci dosli?
I ako jesu u kojoj kolicini?
Ili da pricamo o kolicini pecuraka koja je proizvedena?