Dobar Dan ima li neko iskustva sa ovim?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не. Он је само уређај који ти омогућава да користиш програме. Исто као и рачунар. Ти убацујеш шта ти треба.Da li svaki risiver ima u sebi kanale IPTV?
HvalaНе. Он је само уређај који ти омогућава да користиш програме. Исто као и рачунар. Ти убацујеш шта ти треба.
На првом месту треба ти одличан интернет!
Jos Jedno pitanje ako moze.Koja je razlika -Ja laptop povezujem sa tv HDM kablom..Sta poseduje taj risiver kada je bolji?Не. Он је само уређај који ти омогућава да користиш програме. Исто као и рачунар. Ти убацујеш шта ти треба.
На првом месту треба ти одличан интернет!
Колико знам, сви имају HDMI?Jos Jedno pitanje ako moze.Koja je razlika -Ja laptop povezujem sa tv HDM kablom..Sta poseduje taj risiver kada je bolji?
Nema nikakve prednosti nego samo mane. Ja primjerice imam Bluestacks emulator androida na windowsima i iskoristava mi svu memoriju dok mi je android box (stari) imao samo 2 gb memorije.Da imaju svi ,nego sam htela da pitam koje su prednosti -Smart-Tv-Box-a ,ako je meni laptop vec povezan sa tv..?
Nemam pojma jer nisam dugo koristio, a koristio sam davno bas sta si ti napisao. Vjerojatno ima samo treba potraziti.Šta se može trenutno gledati preko smart tv boksa?
Kako vidim live tv kod Serbia ne radi? Ima li nešto slično da funkcioniše.. trenutno nemam baš puno vremena da se bacim u potragu.
Nema nikakve prednosti nego samo mane. Ja primjerice imam Bluestacks emulator androida na windowsima i iskoristava mi svu memoriju dok mi je android box (stari) imao samo 2 gb memorije.
Bilo je jos nesto prije Live kodi serbia samo se ne sjecam. Jbg. treba biti stalno u tome da bi se drzao korak, a zivot ide dalje. Vjerujem da je taj box brz, a uvjeren sam da bi i na novom laptopu islo sve puno glade nego sta ide. Imam 12 gb memorije, ssd, ali nije neki procesor + laptop je stari cca 7 godinaNekad je to bilo i više nego dovoljno ali danas treba minimum 4gb.
Neki dan sam dobio MXQ-4K 5G smart box i mnogo je brz. Ubacio Live kodi tv serbia i izgleda ne radi više
Mislim da je to više nego dovoljno da radi korektno. memorija i ssd čine čuda i sa lošijim procesorom.Bilo je jos nesto prije Live kodi serbia samo se ne sjecam. Jbg. treba biti stalno u tome da bi se drzao korak, a zivot ide dalje. Vjerujem da je taj box brz, a uvjeren sam da bi i na novom laptopu islo sve puno glade nego sta ide. Imam 12 gb memorije, ssd, ali nije neki procesor + laptop je stari cca 7 godina
Slazem se samo ja iz odredenih razloga imam otvorene 3 instance Bluestacka pa onda dode do stekanja. Kada imam samo jednu onda klizi ko po loju.Mislim da je to više nego dovoljno da radi korektno. memorija i ssd čine čuda i sa lošijim procesorom.
zaobidji u sirokom lukuDobar Dan ima li neko iskustva sa ovim?![]()