dive
Legenda
- Poruka
- 61.225
fino, ali ne vidim zasto si me citirala![]()
otvorena opcija - nauci koji nivo higijene i svega ostalog ce da ima u svom zivotu..
kada da pere ili ne ruke..
i tako..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fino, ali ne vidim zasto si me citirala![]()
Nije tema o tome nego o smaranju, zar ne? Ako je o tome sto pises, onda ljudi bez dece sigurno ne bi odgovarali.
Ali nije - tema je generalno o smaranju a mi "teoreticari" zapeli a ustvari nemamo pojma sa zivotom i to nam treba reci u svakom postu.
Bas bezveze.
otvorena opcija - nauci koji nivo higijene i svega ostalog ce da ima u svom zivotu..
kada da pere ili ne ruke..
i tako..![]()
opcija koju sam opisala je - potrudi se da zna za posledice svog ponasanja, jer si roditelj i to ti je obaveza prema djetetu, a onda ga pusti da zivi svoj zivot.
...nije bilo dovoljno jasno?
to je bar lako, listujes sa interneta sve moguce bolesti koje se dobijaju nehigijenom, sa svim slikama
zadas mu da nauci isto.
nakon sto izrecituje nauceno, moze sam da odluci kako ce ubuduce.
sjajan je predlog ovo za internet, pa još da šestogodišnjaka (polupismenog)teram da uči, odnosno čita o tome i obrazuje se, nemoguća misija bre
sa kakvim žarom bi to čitao i da je pismen, ne smem ni da zamislim![]()
Mene često mrzi da pričam sa poznatima i bližnjima,a o širenju nekog bratstva i jedinstva da ne pričam. Zapravo,ko mi legne - lego je,ko mi ne legne,a smara me i dosadjuje biće jako brzo povredjen.![]()
Ја бих те књига законом забранила.hm... ja sam u to vrijeme bila naisla na neku maminu knjigu o trudnoci i istraumirala se
... a nisam tekst ni citala
daklem, sve je moguce
![]()
smarala sam da će da padne kiša, samo što nije, tako da je muški dep familije koji naravno nije sklon smaranju u sred vožnje biciklama završio pod takvim pljuskom na sred puta ka Banji da ne samo da nije imala gde da se skloni no je i voda bila tolika da ni bicikle nisu mogli da voze. Ali ne im se sikiram i ne smaram.![]()
Auuuu... ti si bas surova...![]()