SMANJENJE "PENZIJA" 1O% - GENOCID NAD STARIM I BOLESNIM GEADJANIMA !!!

Ne samo penzioneri, nezanemarljiv broj mladih porodica razmišlja o preseljenju u manje mesto... ne samo zbog cene života, nego i zbog mogućnosti da se više posvete jedni drugima, da se relativno lako dođe do sopstvene hrane, da se deci pruži nešto što je u velikom gradu teže... a i da mogu da odu od kuće na studije...
И још нешто... ми пуштамо сина(10 година на јесен) да иде сам у школу још од првих дана првог разреда и близнакиње у забавиште(на јесен 7 година и онда у школу) саме, без пратње.
Покупи их неко од нас колима само кад је невреме, до школе има око 15 минута дечијег комотног хода, а забавиште(балавиште балаво пало па се распало!:hahaha:- поруганије бивших забавиштараца садашњим, дечија песмица) је на 300 метара од куће.
Далеко је безбедније и по питању саобраћаја, насиља и чика с бомбонама.

Poslednja izmena:
Da i verovatno živite u kući s dvorištem pa mogu ceo dan da budu napolju... ili mogu da se igraju na šoru bez vas... što je vrlo značajno za klince same, da im neko ne prati svaki korak...
ЈеЦе.. уствари с три дворишта, прво је с летњом гарнитуром, дечијим реквизитима, покривеним шанком, роштиљем, базенчићем...(немам ја све то, већ описујем прва дворишта уопште), друго је економско, обори, живинарници, кунићарници, штале, торови, треће је башта, виноград и воћњак.
Ако си била у неким мањим местима по Војводини, или у градовима на периферији, то је отприлике то.

Дакле сва три сина старије рођене сестре моје мајке су(били) у Немачкој... један се вратио, два још увек раде у Диселдорфу и назвао сам једног који је у Мерцедесу, праве Транспортер и Вито(Дон Вито Корлеоне, Кум један и два:hahaha:), привредна возила.
Ако сте радили пун стаж(тренутно 45 година) и нисте уплаћивали у приватне пензионе фондове, мутили с акцијама, улагали у некретнине и с неком просечном платом, од државе вам следује око 850 евра пензије... сУ чим ладно, бар у Швабији можете да се окачите кратком штраЊгом о високо дрво све и да станујете у властитом стану/кући.
Морао сам ово да проверим чисто због форумског аудиторијума.

Back