Zadnjih godinu-dve dana imam malo snizenu temperaturu-normalno funkcionisem u opsegu 36-36.4/5/6...medjutim kad se popne na preko 36.7, pocinje da mi se muti u glavi i preznojavam se kao kad normalan covek ima preko 37. Problem je sto mi, s vremena na vreme, ta temperatura naizgled nicim izazvana pocne da "luduje"...to ludovanje se sastoji iz oscilovanja od MOJE normalne (36.4) do 37 (retko PRELAZI 37). Obicno to traje nedelju-dve (tesko je tacno utvrditi) pa se primiri neko vreme, pa ponovo i tako u krug. Pri tome ja ne osecam nikakav razlog zbog kojeg bi ona tako skakala i padala, osim sto osecam posledice same temperature, tj "mutno" u glavi i obilno znojanje, nakon kojeg se ona normalizuje, tj "normalizuje". Najvise nervira to sto moram da cekam da se popne na bar 37 da bih otisao kod lekara, jer mi malo glupo da kazem "doktore pomagaj, imam temperaturu 36.7", a ovaj da me gleda k'o idiota 
Zanima me da li se ovo jos nekome desava i, jos bolje, da li se desava nekome ko zna sta mu se i zasto desava
PS zadnjih nekoliko KKS-ova besprekorno

Zanima me da li se ovo jos nekome desava i, jos bolje, da li se desava nekome ko zna sta mu se i zasto desava
PS zadnjih nekoliko KKS-ova besprekorno