Smanjena podrška za LGBTQ zajednicu u SAD

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.287
Građanski rat među LGBTQ zajednicom naizgled eskalira nakon istraživanja koje pokazuje da je podrška zajednici smanjena za 7% u odnosu na prošlu godinu. Štaviše, neke od lezbejki, gejeva i biseksualnih osoba navode da je za to kriva trans i kvir zajednica. Oni navode da trans i kvir zajednica otima njihov cilj za jednakost.

Prema Galupu, američki pogledi na moralnost različitih ponašanja i praksi uglavnom su stabilni u odnosu na pre godinu dana. Međutim, došlo je do nekih značajnih pomaka. Dok većina i dalje smatra kontrolu rađanja, razvod, itd. moralno prihvatljivim, manje Amerikanaca sada smatra istopolne odnose kao moralno prihvatljive.

https://www.newsweek.com/americans-less-accepting-same-sex-relationships-poll-shows-1807422
1687377562798.png

Da li ste i vi primetili ovaj trend smanjene podrške i sve glasnijeg negodovanja?

Poslednja izmena:
Naravno ljudima se sve vise gadi politizacija tako politicki glupe teme. I sirom sveta zapadna agenda je sve manje popularna upravo zbog takvih oslonaca, u odsustvu iole smislene ideologije.
Ovakve vesti ne smeju ni da prenesu da ne bi dodatno izgubili podrsku
Путин је наложио Министарству здравља да направи психијатријски институт за проучавање ЛГБТ представника
https://topcor.ru/36251-vladimir-pu...stitut-po-izucheniju-predstavitelej-lgbt.html

Ima interesantnih komentara na gornju temu, recimo

Kao 73-godišnji homoseksualac, rođen sam, odrastao i živeo u malom gradu (60.000 stanovnika) 45 godina pre nego što sam se preselio u oblast metroa. Tokom tog perioda, nikada se nisam osetio diskriminisan, ni u svojoj porodici, ni na radnom mestu, ni u javnosti. Ali tada, nisam imao prinudu da se pohvalim svojom seksualnošću u bilo čijem licu. To je bila moja stvar - ne njihova. Neki bi rekli da sam u ormanu. Kažete šta želite. Dobio sam priličnu naknadu za svoj rad i uživao sam u unosnim karijerama u kojima su me cenili zbog mojih sposobnosti, veština i uma, a ne zbog boje kože ili seksualnih preferencija. Ja sam ispitanik Galupa od kasnih 1990-ih. Neću odgovarati na pitanja koja su nejasna ili ukazuju na pristrasnost. I da - format njihovih pitanja je ponekad pristrasan, navodeći samo ograničene opcije za odgovor. Ako postoji razlog da Amerikanci smatraju da su istopolne veze neprihvatljive, to je zato što mnogi samoimenovani lideri istopolnog „pokreta“ prikazuju taj pokret kao zahtevan, odvratan, narcisoidan i neukusan. Mnogi od ovih aktivista očigledno osećaju da što više „u lice” mogu da gurnu svoje smeće – to ćete biti prijemčiviji za njihov „uzrok”. Oni su u zabludi. Svakim danom ovi ekstremisti pucaju sebi u nogu. Ako Amerikanci iskosa gledaju na istopolni stil života, možda je to zato što su im to gurali u lice više nego što bi želeli.

Back