Smak

mrki93

Domaćin
Poruka
4.198
Posto izgleda da nema teme o Smaku da otvorim ja..... Po meni najbolji nas bend, i da su stvarali u Engleskoj bili bi rame u rame uz Led Zeppelin i Deep Purple, predobri su i neponovljivi!!!

Posto izgleda da nema teme o Smaku da otvorim ja..... Po meni najbolji nas bend, i da su stvarali u Engleskoj bili bi rame u rame uz Led Zeppelin i Deep Purple, predobri su i neponovljivi!!!

E pa kad Točak to nije hteo nego ovde izazivao sve redom na muzički dvoboj i zadavao drugima nekakve "domaće zadatke". :mrgreen:

Čuo sam da je i OVOG sa klipa isto izazivao na muzički dvoboj.(Je l' to kao da se trkaju sa gitarama :))

To je glupost. A taj domaci zadatak je zadao Bijelom Dugmetu...... Mada kakav oni domaci da rade kad ne slusaju na casu i kad dodje pismeni prepisuju:)

Nadam se da znas da je vise od pola njihovih pesama ukradeno, najveci plagijatori, njihov kvalitet nikako ne moze da se poredi sa Smakom... Mislim oni ono zovu Rokenrol mozda neki folk-rol...

Smak je odličan. Dobro nisu mi omiljena domaća grupa, al da razbijaju, to stoji. Da su nam u zadnje vreme generacije odrastale na Smaku a ne uz pinkovsku muziku, gde bi nam bio kraj!

Back