Smak sveta je blizu...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.870
Planeta je prošla kroz mnoge prirodne katastrofe, uključujući zemljotrese, oluje, vulkanske erupcije i cunamije, od kojih su svi izazvali nepopravljivu štetu.

Da li verujete da bi prirodna katastrofa, asteroid, rat ili čak smrtonosni virus mogli da izazovu apokalipsu i potpuno unište planetu kakvu poznajemo?

AAQjXy3.jpg

ako bi mogla da naručiš, koju vrstu kataklizme bi ti?

tesko pitanje...mozda prirodnu vulkan, meteor.

zombiji su zabavni samo na filmu

virus...hm, jedino da spadam u one retke koji su imuni. npr. ja nijedno za sve vreme trajanja korone nisam je imala. moze i virus.

radijacija nikako.

mogli bi vanzemaljci....ali opet rat ko sa zombijima.

ako bi mogla da naručiš, koju vrstu kataklizme bi ti?
Haha...

Richter 10... ako mogu i ja da kažem...
Problem tome je gde bi bio epicentar...

Ako bude u nasred pustinje neće biti velikog smaka sveta, ako bude nasred metropole pa vidite i sami šta zemljotresi mogu a ako bude kod velikih i opasnih centara(radijacije) onda možda i bude manji smak sveta...

tesko pitanje...mozda prirodnu vulkan, meteor.

zombiji su zabavni samo na filmu

virus...hm, jedino da spadam u one retke koji su imuni. npr. ja nijedno za sve vreme trajanja korone nisam je imala. moze i virus.

radijacija nikako.

mogli bi vanzemaljci....ali opet rat ko sa zombijima.
jel bi radije odjednom da počisti ili da ima malo mučenja?

Planeta je prošla kroz mnoge prirodne katastrofe, uključujući zemljotrese, oluje, vulkanske erupcije i cunamije, od kojih su svi izazvali nepopravljivu štetu.

Da li verujete da bi prirodna katastrofa, asteroid, rat ili čak smrtonosni virus mogli da izazovu apokalipsu i potpuno unište planetu kakvu poznajemo?

Pogledajte prilog 1157416
ma jok.
bice nas jos dugo, polako.
Treba bar jednu planetu pored nase da unistimo.

Back