Extra tema Buu,hteo ja da postavim,ali me mrzi da pisem toliko,mozda veceras po mom vremenu napisem...nije kraj sveta,nije uopste takva sprdnja,ostaje svet kakav jeste,ali CERN iz swize,tada krece da otvara portal...periuod 22-28.9 je 7 Pasha 7x7= 49...2015-49=1967 i upostavljanje izraela (izabrani narod,samo izabran od koga) ( svakih tih 7 god se nesto desi 9.2001 razlog za pocetak 3.ww koji i sad traje ali u prikrivenom obliku,naucili su lekciju ranije...potom 2008...isto mislim septembar,vestacko urusavanje jevrejskih banaka u americi i vestacko izazivanje krize koja i danas traje) ...potom 4 krvava meseca...22.9 Papa odlazi prvi put u Washington...zajedno sa obamom treba da drzi neki govor (ovaj papa je vestacki postavljen da bude zadnji papa po prorocanstvu sv.malahije,papa esesovac je smenjen,sto nikada do sada nije bilo,a postavljen je ovaj...po imenu franjo,,,ne petar,kako glasi ime poslednjeg pape,no,on je uzeo ime po sv. franji asiskom,kojem je prezime petrus,tj petar).....24-25-26 je velika zurka u atlanti...zapravo satanisticka orgija....proslavljanje dolaska na vlast
CERN treba da otvori kapiju,nebesku kapiju...to je sve simbolika,jer su iluminati i ti gospodari sveta,koji prkosno odbijaju da umru iako im je zadnji prijatelj umro krajem proslog veka Elizabeta,Rokfeler,Rotsild,Kisindzer,Bzezinski svi starci Foce,e oni su malo flipnuli sa svojim idejama i hoce da otvore portal tim CERn-om za dolazak Satane licno
To se naravno nece desiti,ali ce doci oni,oni ce tih dana Papa i Obama zdruzeno,proglasiti verovatno,nesto kao NWO...tj,dolazi doba antihrista iz Biblije (traje 3-4 god) a Vatikan je definitivno kurvha Vavilonska sa 7 glava ....to se desava
Zasto ISIS...opet da bi "predskazanje" iz Biblije i Kurana bilo "istinito" ...i Quran kaze,da se pred kraj sveta pojavljuju ljudi sa crnim zastavama....zato su ih i oformili,i deca vide da su ih stvorili i ostavili im u Mosulu 500 miliona dolata i oruzje za rat....zasto to...pa prosto,Armagedon...borba koju je Pajk obisao dragom bratu kao 3SR...Kriscani i Mu'amedanci...e sad,da li bi Mubarak,Asad,Husein,Gadafi ikada ujedinili snage da zarate sa NATO recimo,nikada,ni u ludilu...zato su ih sve poskidali i sada u svim tim zemljama caruje ISIS ...koji ce ujediniti pod svojom komandom (cekam sasmo da vidim kako egipat) ceo arapski svet,i po najasvama koje prave,naoruzani kalasnjikovima i rucnim bombama,obuveni u papuce,krenuti da osvoje Vatikan,Ameriku,Evropu itd...tada ce se dobri Ameri pojaviti,polupati ih za 3 dana i zdravo cao,eto i Armagedona tj Pajkicevog 3WW sa muslijama,a potom oni kao caruju celim svetom,ko da sada navodno ne...
Ja sam dugo verovao da ce Putin pomoci,da je on jedini beli igrac u toj prici,ali sam skoro pronasao nesto,sto me je malo probudilo,a to je informacija da je njegov deda,jevrejin,i da je bio u najuzem krugu Lenjinovih pomocnika,zapravo njegov kuvar i brica,covek od tolikog poverenja da je smeo staviti Lenjinu britvu pod grlo,te sam poceo sumnjati i u njega...evo teksta
http://www.ivonazivkovic.net/RUSIJA/RUSIJA-TRECI-DEO.html
Ovo sto sam sve napisao,vrlo je konfuzno i nabacano,treba dobro znati situaciju da bi se razumelo,jer je sve povezano i 4 meseca krvava,i jerusalem i jevrejska ta verska pasha koja je specijalna svakih 7 god a sada je bas ciklus 7x7 i najava jevrejskih zvanicnika od marta prosle godine,da nas za 500 dana od tada cekaju velika klimatska nevremena i poremacaji,te uloga vatikana i poslednjeg pape te iluminata tj tih prebogatih ljudi iz senke itd itd,kazem,natuknuo sam napisacu sve potanko,a verujem da i vi znate