Smajliz

• Začetnik teme Začetnik teme cpku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo skoro sam gotov, ostala mi je jos samo jedna galerija, doduse najveca, ali nju necu odmah napraviri nego cu postaviti sajt takav kakav jeste. Nazalos za sada ima samo 600 smajlija, ali kada napravim i tu galeriju sto sam rekao bice jos 700.
Sada trazim dobar free web hosting, ali nazalost koliko ja vidim nijedan ne podrzava FTP iako oni tako kazu. Probao sam na 100free i free100, angelfire... i na drugim, ali nemoze. Zanima me dali postoji sajt na kome mogu uploadovati sa svo kompljutera ceo root folder sajta ODJEDNOM, a ne onako fajl po fajl...?! Tako nesto bi bilo odlicno. Najverovatnije cu uzeti neki veci prostor on nekih 100 MB, pa da kasnije mogu dodavati jos smajlija. Pre nego sto to uradim pitacu otvoreno: HOCE LI NEKO DA FINANSIRA OVAJ SAJT??!! Znaci da zakupi neki prostor npr. na Geocitiesu ili Dzabi, jer ruku na srce ovi free hostingsi su manje vise cisto sra*je.

Hm, ... nekako mi se čini da ja ovde pričam sam sa sobom, ali ajde....
Sajt je zevršen, samo ostaje ta još jedna galerija, koju ću uploadovati kasnije... Dizajn je krajnje jednostavan, čemu sam i težio, znači da se brzo učitava i da ima dobru navigaciju.
Znači:

http://smajliji.topcities.com/

Pa ko voli nek izvoli....

Urnebes.
3.gif

Svaka čast, DabaMAN, dobro urađen posao. Zaslužio si piće
4.gif

Back