Smajliji

hakim bej

Elita
Poruka
16.476
"Vidi,
Mislio sam ovo ranije da ti kazem ali evo moze i sada. " :per:

Kako zene funkcionisu?
Stvarni zivot pomalo raspoznajem, pogled znaci nesto, slucajan dodir nesto drugo, osmeh trece... zagrljaj sve.

Ali na forumu?
Kako razlikovati romanticni ili ljubavni smajli od stvarne emocije?
Ovde se ne vidimo, ne znamo, i odgovornost za upucene poglede i osmehe (smajlije) je takoreci nikakva.
Koristimo ih neselektivno i cesto bez dublje namere, jer eto, tu su, i sluze da ukrasimo tekst.

Kako reagovati na forumski smajli koji kaze: dodji ?
Jel drugim smajlijem koji kaze: maco, ugrej bojler, stizem ?
I onda ce nasi smajliji da se druze.

Ili se ocekuje stvarno da dodjem?

Opreznije koriscenje smajlija bi smanjilo nesporazume.
Zene inace pricaju uvijeno, nedovoljno direktno i nedovoljno jasno, ocekujuci da ce neko sa dve glave pravilno dovrsiti misao.
Tim svojim nedorecenim mislima vec unose dozu konfuzije. E samo su na to jos smajliji nedostajali.

Baš su slatki smajliji.:zaljubljena:Lepo se druže.:zag: A ako hoćeš da ti maca ugreje bojler,onda to lepo i kažeš.:sije:Gde ćeš jednostavnije,mnogo ti to komplikuješ.....:aha:

Mislim da ih niko ne smatra za ozbiljno, ne znam ni zasto ih koriste. Ja kad bih nekome poslao smajlija koji ga grli mislio bih tako. Povrsnost u ljudima koja sa jako dobro vidi na forumu.

"Vidi,

Kako zene funkcionisu?
Stvarni zivot pomalo raspoznajem, pogled znaci nesto, slucajan dodir nesto drugo, osmeh trece... zagrljaj sve.

Ali na forumu?
Ovde se ne vidimo, ne znamo, i odgovornost za upucene poglede i osmehe (smajlije) je takoreci nikakva.
Koristimo ih neselektivno i cesto bez dublje namere, jer eto, tu su, i sluze da ukrasimo tekst.

Zene inace pricaju uvijeno, nedovoljno direktno i nedovoljno jasno, ocekujuci da ce neko sa dve glave pravilno dovrsiti misao.
Tim svojim nedorecenim mislima vec unose dozu konfuzije. E samo su na to jos smajliji nedostajali.

:)
;)
:flert:
:rumenko:
:rumenka:
:per:
:zper:
:gace:
:brus:
:think:
:rtfm:
:dash:
:fdlan:
:bye:

Volim ovog zimskog i kad je leto, ljubak je sav. ......z:)

Kad stavim ovog :rotf: uglavnom, ne uvek, uglavnom zamišljam facu voljenog koji čita taj post. : ))))

Koristim ih cesto. Nisam iz Srbije, ovde je malo drugaciji smisao za humor, smajli mi pomogne (ne uvek) da drugi shvate kad se salim a kad ozbiljno mislim.

da sam u virtuelnom svetu sa nekim toliko bliska da pozelim da dodje ili da mu dodjem, smajli bi bilo poslednje sredtvo komunikacije. :)

smilie_x_004.gif

"Vidi,

Kako zene funkcionisu?

Ali na forumu?

dragi Hakime,
moze se slobodno reci da sam se jutros ulogovala samo da bih odgovorila na ovu tvoju temu (dobro, sad, odgovorila sam i na jos neke, ali samo da bih razmrdala prste i vijuge pre odgovora na ovu, koja me je golicala od trenutka kad sam je ugledala)
dakle, tema je uzasno, ali uzasno slozena, tvoja pitanja i nedoumice su mi potpuno razumljivi i proisticu iz mnogobrojnih nejasnoca, perfidnosti, lazi, neiskrenosti, koristoljublja, naivnosti, kojima je obavijen nas dragi, omiljeni forum
sebi, kao veteranu krstarice, kao prekaljenom, iskusnom borcu vatrenih forumskih dijaloga (uz cestu upotrebu smajlija), kao nekome ko ima (zasto to i ne reci) iskustva u forumskim susretima, aferama, ljubavima, ogovaranjima, druzenjima i prepucavanjima, dacu za pravo da odgovorim na ovu tvoju temu i sasvim objektivno mogu da kazem da nakon mog odgovora tema moze i da se zakjljuca, jer ispravniji i iskreniji odgovor neces dobiti
dakle, dragi moj Hakime, ne veruj smajlijima, ma na koju vodu da te navode
ne veruj ni recima
ni obecanjima
ni dobrome, ni losem, sto ti neko porucuje, ma koliko dugo, lepo, laskavo, pametno i vispreno da ti pise
ne veruj kad ti neko kaze da te voli
ne veruj narocito(!) kad ti neko kaze da te mrzi
ne veruj nicemu
veruj (tek pomalo) susretu i proceni pri susretu
a, nakon toga...nakon toga je do tebe
:heart:

Back