- Poruka
- 390.390
Najvise koristim ovaj smajli...
onda ovaj.....
i ovaj...

onda ovaj.....

i ovaj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dijagnoza F11, F19, F60.0 zANIMa me zasto mi se brise poruka u kojoj kazem kao odgovor VanilinSecer-u da niko ne bi smijao se (stavio smejli) ako ima erektilnu disfunkciju, ni cura momka koji to ima, momak koji je ima, ali da je dobra fora ako se odnosi na to kako se momak kome je simpaticna tudja cura i kojoj je on simpatican, posto je od nje ili nekoga cuo da joj momak ima erektilnu disfuknciju, smije jer se nada da ce moci da ostavari "ubod"ispade da smo svi patološki slučajevi.
jel samo meni lep
pored nejga najčešće koristim
---------------------------------------------------------
dijagnoza: F 38.6 - odvratni cinik
dijagnoza F11, F19, F60.0 zANIMa me zasto mi se brise poruka u kojoj kazem kao odgovor VanilinSecer-u da niko ne bi smijao se (stavio smejli) ako ima erektilnu disfunkciju, ni cura momka koji to ima, momak koji je ima, ali da je dobra fora ako se odnosi na to kako se momak kome je simpaticna tudja cura i kojoj je on simpatican, posto je od nje ili nekoga cuo da joj momak ima erektilnu disfuknciju, smije jer se nada da ce moci da ostavari "ubod"
dijagnoza F11, F19, F60.0 zANIMa me zasto mi se brise poruka u kojoj kazem kao odgovor VanilinSecer-u da niko ne bi smijao se (stavio smejli) ako ima erektilnu disfunkciju, ni cura momka koji to ima, momak koji je ima, ali da je dobra fora ako se odnosi na to kako se momak kome je simpaticna tudja cura i kojoj je on simpatican, posto je od nje ili nekoga cuo da joj momak ima erektilnu disfuknciju, smije jer se nada da ce moci da ostavari "ubod"
Ne znam koja je dijagnoza ali mi je sladak..
![]()