Slušati svoje telo

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.434
Koliko je to bitno u izboru partnera?

Telo mislim čula, telesni osećaj
Iako to deluje uobičajeno, ali nekad ljudi biraju svesno razumno, nekad se povedu za mišljenjem okoline, nekad za marketingom, nekad žele moć i dominaciju, da se dokažu, da se smire i tako puno razloga koji ne potiču direktno od tela

Au kad se setim upoznavanja sa Jelenom 😄 Znaci, ja sam nju vec bila smestila u hipster korpu i bukvalno sam onako otisla na dejt i onda smo kliknule toliko savrseno u telesnom smislu da sam totalno bila okej sa tim da se kresnemo na prvom dejtu (nismo, ali samo zato sto nismo imale gde).
To

Obično ljudi sa godinama su kao zreliji, pa bolje misle, ja što sam starija sve mi je više taj Prvi klik važan

Koliko je to bitno u izboru partnera?

Telo mislim čula, telesni osećaj
Iako to deluje uobičajeno, ali nekad ljudi biraju svesno razumno, nekad se povedu za mišljenjem okoline, nekad za marketingom, nekad žele moć i dominaciju, da se dokažu, da se smire i tako puno razloga koji ne potiču direktno od tela
Slusati telo pri izboru partnera? Da, jer telo ne zna da laze, za razliku od mozga koji zna da ubedi i tebe i komsiluk da je neko “prava osoba”
Moze neko imati dobar CV: stabilan, cita knjige, voli putovanja a tebi unutra mrtvo more.
Nema tog osecaja, tog trzaja, one mikro hemije. A telo zna. Zna pre tebe.

Razum bira ono sto “ima smisla”, telo bira ono sto ima osecaj.

Au kad se setim upoznavanja sa Jelenom 😄 Znaci, ja sam nju vec bila smestila u hipster korpu i bukvalno sam onako otisla na dejt i onda smo kliknule toliko savrseno u telesnom smislu da sam totalno bila okej sa tim da se kresnemo na prvom dejtu (nismo, ali samo zato sto nismo imale gde).
Dobra je Jelena. :heart:

Ne samo to. Koliko sam slušala, muškarcima se diže na mnoge, bar na daljinu. Na blizinu kako kome opet može na mnoge. Neko ima čulo mirisa da mu je važno nekom ne. Ali mislim na ceo telesni doživljaj
pa bioloski gledano dize mu se mozda na vizuelni prikaz gole zene ispred njega. Medjutim koliko golih zena seta ulicama. Da bi se do toga doslo, moraju se nekako prethodno spojiti i onda gde je tu taj momenat gde se njemu dize pre nego sto se ova skinula.

images

Back