Слушате ли ви Колдплеј?

?

• Баш слушам

• Не слушам

• Ако ми се нешто допадне да а нисам фан

• Не занимају ме они

• Одмарам уз те песме и дају ми наду у живот

• Нешто седмо написаћу шта

• По некад пробуде вољу за животом

• Чух за њих тек скоро

• Певач је баш богат

• Желим себи тај ниво финансијског успеха

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.201
Месецима су на платформама а након ово двоје што варају јавно а у браковима су имају невероватну рекламу свуда још то бесплатну.
Слушате ли ви Колдплеј или наиђете на неку песму,пратите дешавања те чујете ?

eeee.jpg

Ma daj, ko bre slusa te sladunjave stvari. Na radiju kada puse njihovu stvar a u kolima sam prebacim na moju play listu na MP3 playeru. Da nije Gvinet Paltrou usla u brak sa njihovim pevacem ne bi ni registrovao da postoje, sad su sa ovom preljubnickom aferom dobili neverovatnu reklamu, ustali su iz groba.

Ono što mi je već odavno vezano za Coldplay privuklo više pažnje nego njihova muzika je izuzetno aktivna baza antifanova sa svih kontinenata koji jedva čekaju svaku priliku da izraze šta im se ne ne sviđa, već čak gadi u odnosu na njih, zašto ih tačno ne podnose, itd.
Odavno nisam to zapazila kada je reč o bilo kom drugom bendu/izvođaču.
To što rade je dosta blisko mom nekom uobičajenom izboru muzike, i slušajući ih na javnim mestima bih mogla uglavnom da ih prepoznam, ali se ne sećam da sam ih baš tražila i, onako, u nekom bloku vremena slušala samo njihove pesme. Zapravo, slušala sam na repeat mnogo puta njihovu pesmu u saradnji sa BTS-om, ali to je neka druga priča! :D

Egzibicije, žuta štampa, zavrzlame iz privatnih života i trivijalnosti kao ovo sa parom uhvaćenim u prevari na FanCam-u su mi totalno nezanimljive, ali je jasno da i to služi nekoj svrsi. Da li im je to zaista pojačalo popularnost? Ne verujem.

Odlični su, i to pokazuje posećenost njihovih nastupa. OK je to sve!
Nisam primetila da prave glupe pesme. Nekom obično može biti patetično, a nekom drugom je baš to max vol.
Pokušala sam reći da ako BTS napravi pesmu u saradnji sa Motorhead-sima, ja ću to slušati na repeat, a onda sam se setila da imam dosta pesama i od njih koje, bre, volim!

Ma daj, ko bre slusa te sladunjave stvari. Na radiju kada puse njihovu stvar a u kolima sam prebacim na moju play listu na MP3 playeru. Da nije Gvinet Paltrou usla u brak sa njihovim pevacem ne bi ni registrovao da postoje, sad su sa ovom preljubnickom aferom dobili neverovatnu reklamu, ustali su iz groba.
Шта ти толико посебно слушаш, Прва Пруго?

Ја за њих знам од самог почетка. Тад су били океј. Музички укуси знају бити поприлично бизарни. Монотона туц туц музика може некоме бити изузетно дубока, а Колдплеј плитки, например. Пре 15-ак година, у Енглеској су ми рекли да Колдплеј слушају само матори људи -- и то су ми рекли људи који слушају исту врсту музике. Невероватна ствар.

Poslednja izmena:
Месецима су на платформама а након ово двоје што варају јавно а у браковима су имају невероватну рекламу свуда још то бесплатну.
Не најавише ли они разлазак? Мислим да је била тема, Сенсеј отворио.

Ja sam ostao u '80-tim godinama, mozda ponekad udjem u '90-te. Upalim radio stanicu koja pusta tipsku muziku ( radio Naxi '80-te ili jednu lokalnu stanicu koja na FM pusta takodje '80-te, pa sta naleti).
Zadnje decenije vise slusam neki blues, latino... cesto pustim molj omiljeni you-tube kanal mari142(izgleda da je to neka nasa zena, na osnovu nekih drugih, nemuzickih stvari na njenonom kanalu), i sta ide, imam apsolutno poverenje u tu zenu, cesto se pitam jel ona ukrala moje zelje pa ih stavila na svoj kanal.

Ja sam ostao u '80-tim godinama, mozda ponekad udjem u '90-te. Upalim radio stanicu koja pusta tipsku muziku ( radio Naxi '80-te ili jednu lokalnu stanicu koja na FM pusta takodje '80-te, pa sta naleti).
Zadnje decenije vise slusam neki blues, latino... cesto pustim molj omiljeni you-tube kanal mari142(izgleda da je to neka nasa zena, na osnovu nekih drugih, nemuzickih stvari na njenonom kanalu), i sta ide, imam apsolutno poverenje u tu zenu, cesto se pitam jel ona ukrala moje zelje pa ih stavila na svoj kanal.
Okay, izvini,, ali... tema su grupa Coldplay.
Kako se osećaš u odnosu na ovu npr. pesmu? Ljuto, glupo, odvratno, razočarano, u nadi, ratoborni, razjareni, "ne mogu to da podnesem"?

Back