U pravu si, ne znam šta mi bi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto me smaras,imas sliku telefona sa jednim zvucnikom
Ima , 2 zvučnikaMislim da i note 20 ultra ima stereo.
Koji ti je model telefona?Kazem bolje na zdravlje temu nije vam dobro
https://gigatron.rs/klasicne-slusalice/sennheiser-zicne-slusalice-hd-25-plus-crne-367362Kupila bih malo bolje slušalice za laptop. Interesuje me da li neko ima pozitivna iskustva i preporuči mi nešto kvalitetnije.
Nije problem da testiram sama , međutim u jednoj većoj radnji su mi na jedevite jade otpakovali slušalice- praksa je da biraš napamet !? i bila sam totalno razočarana kvalitetom zvuka .
Kupila u radnji audio-opreme . Baš sam zadovoljna ... a znaš mnogo mi je da dam 150 evra , a slušam sa laptopa . Bolje da uložim u sistem i slušam ko čovek muziku.Ako hoces studijske, imam sanitizer studijske slusalice dobrih 10 godina i vise. Jeste problem sto nisu lake kao ova plastika sto prodaju, ali jasnica zvuka je nezamenljiva. Noise canckeing, naravno, Koriste se za produkciju, tako da.. Tada su bile, ako se dobro secam, oko 150 evra.
Nema tupog mesanja basa sa medju tonovima, jasno definisano, cujes zvuke koje inace ne bi na regularnim, plus ako slusas neki bolji format tipa wav, onda je strava zvuk.
Ovo sto prodaju po megatronovima giga shopovima je bacanje para.
Ima i pristupacnijih a opet s dobrim kvalitetom, sigurno. A to je bitno da je tebi zvuk zadovoljavajuc. I ja isto, ako mi je bitno, specijalizovana radnja, ako ne skoknem do ovih prepro i slusam ih kako me maste, a meni sve jedno.Kupila u radnji audio-opreme . Baš sam zadovoljna ... a znaš mnogo mi je da dam 150 evra , a slušam sa laptopa . Bolje da uložim u sistem i slušam ko čovek muziku.
Ne znam šta je wav ?