Slušalice

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Стерео звук, или чешће коришћен назив стерео, је метода репродукције звука која ствара илузију вишесмерне звучне перспективе. Ово се обично постиже коришћењем два или више независних аудио канала кроз конфигурацију два или више звучника (или стерео слушалица) тако да се створи утисак звука који се чује из различитих праваца, као што је случај са природним слухом.

Kupila ! U audio- šopu u Bg .
Studijske , klasične , na uši , 32 oma , Tascam TH 02 ., 5000 koštaju .
Bili su ljubazni da bi mi i prodali i đubre. :lol:
Tamo sam tražila da mi puste i na računar da čujem .
Čitam sad neke kritike , malo su popljuvali kvalitet samih slušalica , ali ne i zvuka, bas nahvalili , ovo ostalo kao solidno . Sve u svemu kažu za te pare odlično.
Meni odlične. Nema šanse da povećam i na 50 % zvuk jer je preglasno dok slušam .

Ako hoces studijske, imam sanitizer studijske slusalice dobrih 10 godina i vise. Jeste problem sto nisu lake kao ova plastika sto prodaju, ali jasnica zvuka je nezamenljiva. Noise canckeing, naravno, Koriste se za produkciju, tako da.. Tada su bile, ako se dobro secam, oko 150 evra.
Nema tupog mesanja basa sa medju tonovima, jasno definisano, cujes zvuke koje inace ne bi na regularnim, plus ako slusas neki bolji format tipa wav, onda je strava zvuk.
Ovo sto prodaju po megatronovima giga shopovima je bacanje para.

Ako hoces studijske, imam sanitizer studijske slusalice dobrih 10 godina i vise. Jeste problem sto nisu lake kao ova plastika sto prodaju, ali jasnica zvuka je nezamenljiva. Noise canckeing, naravno, Koriste se za produkciju, tako da.. Tada su bile, ako se dobro secam, oko 150 evra.
Nema tupog mesanja basa sa medju tonovima, jasno definisano, cujes zvuke koje inace ne bi na regularnim, plus ako slusas neki bolji format tipa wav, onda je strava zvuk.
Ovo sto prodaju po megatronovima giga shopovima je bacanje para.
Kupila u radnji audio-opreme . Baš sam zadovoljna ... a znaš mnogo mi je da dam 150 evra , a slušam sa laptopa . Bolje da uložim u sistem i slušam ko čovek muziku.
Ne znam šta je wav ?

Kupila u radnji audio-opreme . Baš sam zadovoljna ... a znaš mnogo mi je da dam 150 evra , a slušam sa laptopa . Bolje da uložim u sistem i slušam ko čovek muziku.
Ne znam šta je wav ?
Ima i pristupacnijih a opet s dobrim kvalitetom, sigurno. A to je bitno da je tebi zvuk zadovoljavajuc. I ja isto, ako mi je bitno, specijalizovana radnja, ako ne skoknem do ovih prepro i slusam ih kako me maste, a meni sve jedno.
vaw je jedan od osnovnijih digitalnih nekompresovanih audio formata. Mp3 je najcesci kompresovan format. Kompresijom se zauzima manje mesta na hardu, ali i manji je kvalitet zvuka.

Back