Slušalice

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pikax

Buduća legenda
Poruka
37.883
Kupila bih malo bolje slušalice za laptop. Interesuje me da li neko ima pozitivna iskustva i preporuči mi nešto kvalitetnije.
Nije problem da testiram sama , međutim u jednoj većoj radnji su mi na jedevite jade otpakovali slušalice- praksa je da biraš napamet !? i bila sam totalno razočarana kvalitetom zvuka .

Logitech, razer. Са њима нема грешке, јесу скупље али опрвдавају однос цене и квалитета. Мада све преко 3000 су већ коректне и добре слушалице.

Ma nema sanse da je do njih ne bi kostale toliko,te jeftine nisu ni za sta+za duze slusanje zaboli glava,ode guma lako,lomljiv los materijal,potrosis 2-3kom na kraju izadju vise od kvalitetnih

Ја сам једне Logitech имао осам година, толико су гласне биле да на пола појачам и супер. О квалитету звука да не говоримо. Могу мислити какви су ови данашњи модели.. Стварно направљене су да трају годинама. И Рејзер иста прича, само друга марка. Боље да и даш мало више, а да знаш да си мирна годинама него овако неке леве узмеш па узимаш мачку у џаку. Тако да ето, срећна куповина. :)

Bila u audio radnji Bile su skuplje , a zvuk slab , užasan .
Полако! Прво, питање је какав је лап топ, каква му је звучна карта и само аудио појачало?
Можеш купити и најбоље слушалице али ако ти је извор звука слаб, бацање пара.
Али има решења и за то. Прво ми реци модел лап топа и годиште (твоје не мора)?

Ma nema sanse da je do njih ne bi kostale toliko,te jeftine nisu ni za sta+za duze slusanje zaboli glava,ode guma lako,lomljiv los materijal,potrosis 2-3kom na kraju izadju vise od kvalitetnih
Nisam totalni laik, razumem se pomalo u Hi Fi , a ne pitaj me zašto :lol:
Ovo nije ta oblast , a mnogo mi je lakše kada neko ko jeste zadovoljan preporuči i hvala @Војвода još jednom ( jedva sam te tagovala )

Полако! Прво, питање је какав је лап топ, каква му је звучна карта и само аудио појачало?
Можеш купити и најбоље слушалице али ако ти је извор звука слаб, бацање пара.
Али има решења и за то. Прво ми реци модел лап топа и годиште (твоје не мора)?
HP Pavilion , pojma nemam koje je godište , ajde kasnije ću pogledati specifikacije . Neću ja praviti Hi Fi sistem od njega , samo da bude zvuk korektan .

Nisam totalni laik, razumem se pomalo u Hi Fi , a ne pitaj me zašto :lol:
Ovo nije ta oblast , a mnogo mi je lakše kada neko ko jeste zadovoljan preporuči i hvala @Војвода još jednom ( jedva sam te tagovala )
Postoje ljudi tupi na usima,manje ili vece usi i razne razlike da bi bilo univerzalno za svakog isto,prvo nisi rekla odakle ide zvuk,sta slusas,koliko,u usima ili preko usiju sluske,ali ok zavrsena prica vojvodi hvala

Postoje ljudi tupi na usima,manje ili vece usi i razne razlike da bi bilo univerzalno za svakog isto,prvo nisi rekla odakle ide zvuk,sta slusas,koliko,u usima ili preko usiju sluske,ali ok zavrsena prica vojvodi hvala
Ma ne treba meni da objašnjavaš , a čujem odlično, ali u pravu si . Pustili su mi u radnji čini mi se preko mobilnog telefona, možda je to u pitanju .Zvuk je bio ugušen totalno.

Ma ne treba meni da objašnjavaš , a čujem odlično, ali u pravu si . Pustili su mi u radnji čini mi se preko mobilnog telefona, možda je to u pitanju .Zvuk je bio ugušen totalno.
Слушај, данас имаш одличан избор блутут слушалица. Мале лагане, са оличним звуком. Проблем је код старих лап топова блутут старе генерације. За квалитетан звук бт треба да буде од 4.2 па на више.
Ако ти је то интересантно, онда ти могу све објаснити подробније.

Od kad je gavran pocrneo
Питам те озбиљно пошто сви телефони имају стерео звук. Једино ако користиш овакав:
искра.PNG

Питам те озбиљно пошто сви телефони имају стерео звук. Једино ако користиш овакав:
Pogledajte prilog 1222266
Ne fora je da se instalira aplikacija koja simulira stereo zvuk na jednom postojecem zvucniku,stereo ima 2 zvucnika,sad se ti razumes znam tu pricu,a kod starih je samo nokia n95 imala 2 zvucnika,nemoj pliz da se nastavljamo sve sam rekao

Ne fora je da se instalira aplikacija koja simulira stereo zvuk na jednom postojecem zvucniku,stereo ima 2 zvucnika,sad se ti razumes znam tu pricu,a kod starih je samo nokia n95 imala 2 svucnika,nemoj pliz da se nastavljamo sve sam rekao
Е, полако, полако. Не улази у тематику коју суштински не знаш. Имао сам пре скоро 20 година самасунг Х700 који је имао стерео звучнике а ли прича није о томе него о СЛУШАЛИЦАМА!!!
Читај пажљивије шта пита. Сви телефони на порту 3,5 за слушалице дају стерео звук а данас је гомила телефона са стерео звуком и на самом телефону!
Поента је у другом, а то тек не знаш па нека се на томе и заврши расправа са тобом.

Ne fora je da se instalira aplikacija koja simulira stereo zvuk na jednom postojecem zvucniku,stereo ima 2 zvucnika,sad se ti razumes znam tu pricu,a kod starih je samo nokia n95 imala 2 zvucnika,nemoj pliz da se nastavljamo sve sam rekao
Ja upravo pišem sa telefona koji ima stereo zvučnike. To što ima jedan zvučnik ne znači da nema stereo na slušalicama

Back