Slušalice

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Andjelka777:
Zna li neko gde mogu da se nadju blutut sluske? Meni trebaju za telefon, za slusanje mjuze i pricu. I meni ove fabricke ispadaju, a one sa MP3 ne odgovaraju telefonu.
ja u bg nisam nasao, a da nisu bubice :( tako da sam morao da kupim preko neta. imam isti problem sa usima, potpuno su nekompatibilne sa bubicama :D tako da sad imam ovo, ne ispadaju, ne petljam se vise u kablove i potpuno sam sretan :)

DRBT30Q_lg.jpg

eto, trebalo bi da se neko doseti da pravi personalizovane slusalice, prema svakom individulanom paru usiju, ko Toyota, za 48 sati :D Kompatibilne i sa VAŠIM ušima :lol:

J.Cat, gde si kupio te i posto su?

I lepo izgledaju.
Ja imam one sto idu pozadi, na potiljak glave, i prilicno sam zadovoljna. Mislim da nisu nekog poznatijeg proizvodjaca,ali dobar je kvalitet. Da sam nasla ovde,sigurno bih kupila one sto idu iza uva, neka kombinacija ovih s rajfom i bubica. (na prvoj strani je neko dao slican predlog).

Betty:
za MP3,. ili MP4 ili bilo šta koje preporučujete?

Za mene su (biće da ne izaberem dobro) baš potrošna roba, kupujem svake 2 nedelje. Zašto? Zato što mi onaj sunđer negde nestane, otpadne, negde ga posejem, i onda nemam dobar prijem, pa kupiim nove.

Da li može negde da se kupi pakovanje okruglih sunđerčića za sluške, ili moram opet nove? :D Ili, da li imaju neke koje traju?

Da uzmem one sa rajfom?!! Bojim se pokvariću loknice i šnalice :D

Ozbiljna sam, ne mogu više da kupujem slušalice zbog sunđera :lol:

imash one karl cajs- rumenige :)

Back