Slucajnosti

znaci zivimo u matrixu?
da, zivimo u nekoj vrsti simulacije. tipa avatari, mozda ne bas literalnom matriksu. ali postoje oni koji manipulisu iz tajnosti.. oni koji znaju vise od prosecnih.
nije mi sad do opsirnije price na tu temu. mozda sam ranije objasnjavao po forumu i kako nedge. pa vidi ipotrazi. ili pogledaj sledecu poruku na drugom pdf-u koju cu poslati, na koji sad zurim.

Meni se često dešavalo da pomislim, recimo, na neku osobu i da poverujem da ću je sresti... i na kraju je ne sretnem, ni tad, ni sledeći dan...

Šta o tome kažu Jung, Šopenhauer, baba Vanga i Zinedin Zidan?

Meni se često dešavalo da pomislim, recimo, na neku osobu i da poverujem da ću je sresti... i na kraju je ne sretnem, ni tad, ni sledeći dan...

Šta o tome kažu Jung, Šopenhauer, baba Vanga i Zinedin Zidan?
Jung je nekada rekao da je su sinhroniciteti pravilo, da se desavaju svima? Ne sjecam se toga. To se desava ili genijalnim ili izuzetno povrsnim ljudima ponekad, osrednjima se desava takodje, ali oni to i ne primijete.

ignorishem ih jer se u praksi pokazalo da vode u greshke.
ili napravim neku prichicu u glavi pa se nasmejem potencijalnom umishljaju kako je bash ta sluchajnost neki putokaz.
Objasni mi ovo:
Bio sam u autobusu, i imao utisak da ce uci zena koja ce me svojim izlgedom zaperpastiti u pozitivnom smislu, i ponasanjem.
Odma na sledecoj stanici. (Imam utisak da ce uci odma na sledecoj stanici, koju jos nisam ni vidio.)
Ulazi najljepsa zena u mom gradu. (To ne kazem samo ja, to je opstepoznato. Svi znaju na koju se misli kad se to kaze.)
Okrece se unazad, i srecu nam se pogledi, u ocima, na krajevima duzica, ima 6 svijetlih tacaka, kako, ne znam. Nije bilo osvjetljenja u autobusu ni napolje. (Nije bio mrak.)
Smijesi mi se.
U jednom trenutku se saginje i dira cizmu, kao da nesto namjesta, pa se iz tog polozaja (dok je u njemu) u kome ne cuci nego se nagnula okrece pud mene i gleda me u oci, glava joj je okrenuta "naopacke", u smislu da joj je tjeme blize podu po vazdusnoj liniji nego brada, i smije se, a ja vidim provokativne gacice koje su joj ispale jer je tako stala posto je imala farmerke sa spustenim strukom.

Malo prije toga:
Odavno nisam isao u bolnicu, i taj dan kad se to desilo (prije nego sto sam se vracao autobusom) bio sam nesto kod urologa. Posto je trebalo da se ceka, odlazim u kafanu blizu doma zdravlja, i srecem ono sto sam sanjao maksimalno 3 noci prije toga, a nisam znao gdje sam to vidio (to sam prije tog puta vidio mozda kada sam imao oko 5 godina) i da li sam igdje. Radi se o jednoj skulpturi maloj.

Poslednja izmena:
Kako objasnjavate slucajnosti? :think:

Imao sam mnogo takvih stvari evo navescu vam danasnji primer. Sedam u bus u BG-u i krecem kuci. CIm sam seo setim se bivse reko sad ce i ona verovatno uci u ovaj bus. I ide ti tako bus. Pre njene stanice me uhvati neka nervoza srce poce da mi lupa, pogledam kroz prozor da vidim kad ima sta da vidim. Ona ceka na stanici i udje u bus. Posle kad smo izasli odjurila je ko da je videla djavola, veli da je ne silujem posto sam bio kreten prema njoj na kraju. Posle toga sam je vidjao jos par puta, isto slucajnost.

E sad moze meni neko ovo da objasni. Telepatija, Bog ili aman bas cista slujacnost? Kako vi objasnjavate te slucajnosti verovatno vam se to desavalo u zivotu sto puta? Meni se cesto to desava i znam da kad nesto pomislim to se i desi i na neki nacin da predvidim neke stvari koje imaju veze sa drugim ljudima pa samim tim nije placebo, autosugestija i sta ti ja znam sad.

Ne verujem u slucajnosti vise u Bozje vodjastvo...
koje ne ukapiramo pa zovemo slucajnostima...
Za sve postoje razlozi...
telepatija takodje postoji ali je ne umemo bas koristiti...
Bog moze takodje da nam stavi u um sta da radimo ali da li cemo to prepoznati...
Komplikovan je duhovni zivot coveka

- - - - - - - - - -

Dobro je na primer oslonjati se na intuiciju...

- - - - - - - - - -
Desavalo mi se da mi intuicija kaze o nekome da mu ne verujem ali nisam znala zasto...
samo sam imala taj osecaj... kasnije mi se otkrilo nesto lose o njoj..

Samo cuvaj se da suvise ne pratis znake... njih moze davati i neko drugi koji nije Bog...

Poslednja izmena:
Kako objasnjavate slucajnosti? :think:

Imao sam mnogo takvih stvari evo navescu vam danasnji primer. Sedam u bus u BG-u i krecem kuci. CIm sam seo setim se bivse reko sad ce i ona verovatno uci u ovaj bus. I ide ti tako bus. Pre njene stanice me uhvati neka nervoza srce poce da mi lupa, pogledam kroz prozor da vidim kad ima sta da vidim. Ona ceka na stanici i udje u bus. Posle kad smo izasli odjurila je ko da je videla djavola, veli da je ne silujem posto sam bio kreten prema njoj na kraju. Posle toga sam je vidjao jos par puta, isto slucajnost.

Isto slucajnost, majku mu... :lol:

E, manijace jedan, progonis devojku i trazis je na svakom koraku, pa posle ja l' su bogovi, ja l' je telepatija. :lol:

Naše unapred znanje ili informacija da će uslediti susret sa nekom osobom ili da će se nešto dogoditi jednostavno ide unutarnjim kanalom. Mi smo Duša a kao takvi imamo pristup sveznanju i to u onoj meri dokle doseže naša svest, odnosno u onom obimu koliko je jedna informacija za nas važna. Sveprisutni Sveti Duh (kojeg mnogi znaju pod drugim imenima) nosi svo znanje...Mi kao Duša možemo dobiti od Njega ono što je od našeg interesa, pri čemu u datom trenutku naša dnevna svest može i da ne shvati. U velikom broju slučajeva to su samo informacije koje bi da nas pripreme...
Takvi slučajevi su zasebna kategorija jer i ne nose neku skrivenu poruku. Medjutim, u velikom broju slučajeva pred nama se odigraju neke stvari koje za nas nose veoma važnu poruku. Takve dogadjaje zovemo budnim snovima ili ECK Vidiya što je tzv. "Zlatna mudrost jezika."
Evo primera koji je inače iz iskustva;
Nalazite se na skupu sa društvom sa kojim se uobičajeno redovno sastajete. Ovoga puta ponesete i fotoaparat da biste zabeležili taj susret jer se slavi rodjendan jednog člana društva. Načinite izvestan broj snimaka prisutnih. Tada jedan vaš kolega hoće da uslika vas sa ostalim. Uzima aparat i "škljoc" ali aparat ne okine. Nema slike. Jednostavno nema više snimaka - popunjena je memorija.
Sada se pitate; Šta mi se kaže ovim ishodom kada nema više mogućnosti da i ja budem uslikan sa društvom? Shvatate da vam se time kaže da vas u budućnosti nema više u tom društvu, život će vas odvesti drugim putem. Jednostavno više ne pripadate tom društvu. Ne prodje mnogo vremena i to se stvarno i dogodi.
Eto to su ti tzv. budni snovi koji se podjednako tumače kao i noćni snovi...
Ako nekoga zanima malo više može zaviriti ovde:

http://www.scribd.com/doc/35215850/KLJU%C4%8C-%C5%BDIVOTA

Poslednja izmena:
I meni se to cesto desavalo, mislim da je u pitanju razvijena intuicija.

Ja sam raskinuo sa devojkom nedavno koja usput, zivi u inostranstvu. Znam da ce se sledece godine sa njenima opet vratiti na leto i vec unapred znam da cu tih dana razmisljati o njoj NAJVISE.
Intuicija mi govori da ce i ona razmisljati o meni u tom periodu zbog mesta i lokacija na kojima smo se sastajali, e sad koliko je ispravna moja intuicija... :D

Poslednja izmena:

Back