СЛУЧАЈ ВЕСНЕ ТОМИЋ НИШТА НЕ ДУГУЈЕ А ПРЕТИ ЈОЈ ПРИНУДНО ИСЕЉЕЊЕ

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.459
КАКО ЗАРАДИТИ ЛЕГАЛНО НА НЕКРЕТНИНАМА

Па искористите закон....

У закону стоји да онај ко ј енаправио некретнину или власник некретнине 'покрива'дуг онога који је хипотека на

земљишту а неможе да отплати ...

Значи у преводу легално купите легално сте власница власник све 1/1 .. алиии то значи само да имат елове

Е онда власница власник фирма земљишта узме кредит и вама ували дугове ... нешто као некада жирант

Ехххх.. како је све лепо по закону ....

http://rs.n1info.com/Vesti/a504920/...ne-duguje-a-preti-joj-prinudno-iseljenje.html

...још један случај где ВЛАСНИК стана се НИЈЕ УПИСАО У КАТАСТАР, што уопште не оправдава ову пљачку и отимачину.
ЈЕР, у катастар се уписујеш са ДОКАЗОМ ВЛАСНИШТВА, дакле када си већ власник, и кад можеш да ДОКАЖЕШ ВЛАСНИШТВО.

Катастар је само попис некретнина, и ништа више, а људи то избегавају из мени незнаних разлога, тј ако нису уписани као власници, можда некад негде остваре неко право, итд...што нема везе са овом пљачком.
Дакле, није КАТАСТАР тај који прича већ КУПОПРОДАЈНИ УГОВОР. А то, да ако те нема у катастру, ти се може ОТЕТИ стан, то има само ОВДЕ .

На крају крајева, ево ти овај случај ЧОВЕК ЈЕ УПИСАН У КАТАСТАР, ал је на основу НИШТАВНОГ уговора, ИПАК УЗБАЧЕН НА УЛИЦУ.
https://forum.krstarica.com/threads...of-slodoban-milivojevic.892525/#post-38158011

Пљачкаши ће СВЕ искористити да ОТИМАЈУ И ПЉАЧКАЈУ, а највише то што ови ПРИВАТНИ ИЗВРШИТЕЉИ РАДЕ БЕЗ ПРАВОСНАЖНЕ ОДЛУКЕ СУДА!!!!!!!!!!

Tu to je korijen,sve ti je iz otkup pa i tajkunski kapital

Види овако.

Власник стана се не постаје закључењем уговора, већ уписом у катастар непокретности.

Ова госпођа књижевница није власник стана јер није уписана у јавне књиге као власник стана.

Зато повериоци имају пуно право да ураде извршење на стану.

А она ће имати право да тужи инвеститорку, и да добије свој новац назад, са каматом.

Кад би се власништво над станом одређивало купопродајним уговорима а не уписом у катастар непокретности, настао би хаос у друштву.

Зато је у Закону о промету непокретности јасно назначено да се право својине преноси уписом у катастар непокретности.

Види овако.

Власник стана се не постаје закључењем уговора, већ уписом у катастар непокретности.

Ова госпођа књижевница није власник стана јер није уписана у јавне књиге као власник стана.

Зато повериоци имају пуно право да ураде извршење на стану.

А она ће имати право да тужи инвеститорку, и да добије свој новац назад, са каматом.

Кад би се власништво над станом одређивало купопродајним уговорима а не уписом у катастар непокретности, настао би хаос у друштву.

Зато је у Закону о промету непокретности јасно назначено да се право својине преноси уписом у катастар непокретности.
Vec je nastao no se veso setio uvijesti reda sad kad odgovara njemu o njegovijem satrapima da se docepaju plijena

Vec je nastao no se veso setio uvijesti reda sad kad odgovara njemu o njegovijem satrapima da se docepaju plijena

Не знам ти ја те ваше црногорске народне пословице, ал' знам да се пренос власништва над непокретношту ради уписом у катастар непокретности.

Знам да то боли, али јесте тако.

Не знам ти ја те ваше црногорске народне пословице, ал' знам да се пренос власништва над непокретношту ради уписом у катастар непокретности.

Знам да то боли, али јесте тако.
Radilo se al preko vezu....ivestitor potplatio partijase tade I dobio upotrebnu e sad ovijema to ne vazi no bi sad od narod da uzmu tarifu za takozvanu legalizaciju....a veso bijese I u Taj prvobitan tabor

Radilo se al preko vezu....ivestitor potplatio partijase tade I dobio upotrebnu e sad ovijema to ne vazi no bi sad od narod da uzmu tarifu za takozvanu legalizaciju....a veso bijese I u Taj prvobitan tabor

Не бре. Инвеститор уредно продао госпођи стан, а она није отишла у катастар па јој ђаво крив.

Сад бележник јавни сам сређује у катастру, јер су овакви грађани као Весна Томић изузетно неодговорни.

Е сад...не знајући да се и даље води на њу стан, инвеститорка је на трећој страни направила дугове. А повериоци хоће своју лову. И како да наплате...па провере у катастру шта ова има од имовине. И има тај стан. Супер. Ред је да повериоци добију свој новац. Замисли да теби неко дугује ноавц? Шта би радио? Окренуо би и небо и земљу да свој новац добијеш, који си поштено зарадио. И сви остали исто. Лепо проверили у катастар, ова има некретнине, и наплатиће се од некретнине. А Весна Томић исто може да тражи паре од инвеститорке, па нека тражи. И она ће можда од неке некретнине да се наплати, кад се ова прода.

Не бре. Инвеститор уредно продао госпођи стан, а она није отишла у катастар па јој ђаво крив.

Сад бележник јавни сам сређује у катастру, јер су овакви грађани као Весна Томић изузетно неодговорни.

Е сад...не знајући да се и даље води на њу стан, инвеститорка је на трећој страни направила дугове. А повериоци хоће своју лову. И како да наплате...па провере у катастру шта ова има од имовине. И има тај стан. Супер. Ред је да повериоци добију свој новац. Замисли да теби неко дугује ноавц? Шта би радио? Окренуо би и небо и земљу да свој новац добијеш, који си поштено зарадио. И сви остали исто. Лепо проверили у катастар, ова има некретнине, и наплатиће се од некретнине. А Весна Томић исто може да тражи паре од инвеститорке, па нека тражи. И она ће можда од неке некретнине да се наплати, кад се ова прода.
Investitor dobio zeleno svetlo da prodaje stanovi bez upotrebnu dozvolu...bice da je do predhodnu ologarhiju koja je to dozvoljavala a u koju bjese gomila preletaca koji sad glume pravnu drzavu....
Jednom recju,gospodja pushi,mafija se bogati....

Investitor dobio zeleno svetlo da prodaje stanovi bez upotrebnu dozvolu...bice da je do predhodnu ologarhiju koja je to dozvoljavala a u koju bjese gomila preletaca koji sad glume pravnu drzavu....
Jednom recju,gospodja pushi,mafija se bogati....

Како знаш да није било употребне дозволе?

Pa mamu im sta sve nece izmisliti da opljackaju narod,a ovi opet ko zacarani pa im idu na skupove i tapsu im
Ti sto tapsu su na sendvicima,obracun je u toku sa obicnim ljudima,van partije,na minimalcu I prevarenim od strane bivse oligarhije u kojoj je bilo pola sadasnje partijske mafije

Najverovatnije,jer ne mogu nista ovim bivsim glavnima,pa udaraju po narodu koji nisu za vlast.Najgore je sto je danas tesko i naci pravog advokata koji to moze da opovrgne,a i ako ga nadje nisu jeftini.Zalosno.Ono sto sam napisoa da aplauze,znam osobu koja je clan,pa je opet bila napadnuta od komunalne policije.To valjda da pokazu kako su revnosni i da niko nije zasticen.Strasne stvari se dogadjaju i ko zna sta ce jos biti dok su na vlasti,ovi sa kupljenim diplomama i preletaci koji su bili u prethodnoj vlasti,a nisu imali nikakva zaduzenja,pa sad udaraju na sve strane,ko ovnovi sutaci.

Back