Slučaj Sindi

Eto, sad smo dosli i do spoznaje da doticna nema od cega da zivi i da su optuzbe za nasilje lazne...

Pa kad se tužba podnosi u trenutku kad muž traži starateljstvo... Aj to i nekako, nego je kod te afere o kojoj Tara priča kad su moćni muževi angažovali istu advokatsku kancelariju, a slučajno budu isti i veštaci i sudije i sve presude su se donosile u korist očeva, u svim slučajevima su žene ponosile tužbe za nasilje u porodici. Al u svim, bez izuzetka... Bore se svim sredstvima i one, očigledno. Bar meni.

Eto, sad smo dosli i do spoznaje da doticna nema od cega da zivi i da su optuzbe za nasilje lazne...

Manje važno,nego je daleko važnije da li je otac uspeo da u periodu osvešćenja devojčice ulije dovoljno ljubavi i empatije detetu...
Nisu oni u pitanju već ta devojčica koja ima prilične predispozicije za buduću urbanu devojku i samo kontra majci je može udaljiti od tih splavarskih
kretenluka...

Ljudi, za sud je najvažnije da li ona može dete da izdržava... da li je sposobna da radi, da li radi, da li traži posao, pa onda sve ostalo... ako je psih-fiz sposobna.... otac je takođe roditelj deteta, šo biste mu oduzimali pravo da se bori za dete.. e, sranje je ako je to samo bitka usled mržnje roditelja, a ocu suštinski nije stalo....i ne znam, ja bih lično bio poražen time da mi dete kad odraste zna šta su i kako se valjali po blatu roditelji sve zarad "jubavi" prema detetu...al to je sad neki drugi segment priče.

Pre više godina, kad je valjda prvi put bila ta priča o borbi za starateljstvo, sama sebi je napravila zanimanje javnosti za slučaj...jer je ovo estradna srbija i zahvaljujući takvim devojkama...tpa su je usnimili ispred neke barake u kojoj, navodno, stanuje..neka potleuša, kao iz Crnog talasa srBskog filma...

Poslednja izmena:
Znamo samo ono sto oba roditelja forsiraju preko medija, tj. nista...

Manje važno,nego je daleko važnije da li je otac uspeo da u periodu osvešćenja devojčice ulije dovoljno ljubavi i empatije detetu...
Nisu oni u pitanju već ta devojčica koja ima prilične predispozicije za buduću urbanu devojku i samo kontra majci je može udaljiti od tih splavarskih
kretenluka...

Da bi se bilo sta promenilo, prvo mora srpska majka da padne..uostalom ima mnogo bitnijih problema koji bi trebalo da te zuljaju..

Znamo samo ono sto oba roditelja forsiraju preko medija, tj. nista...

Da bi se bilo sta promenilo, prvo mora srpska majka da padne..uostalom ima mnogo bitnijih problema koji bi trebalo da te zuljaju..

Sindi je srpska majka? I mora da padne? To sarkazam?

Inače nosim veoma udobnu obuću i to je jedino skupo što nosim na sebi,ostalo đins fazon najčešće...Vrlo udobno...;)

Ako vec ide tako u javnost, zasto onda nije pokazala misljenje cen. za soc. rad, sud. vestaka i presudu i kraj price? Iz toga ce se videti kako su namestili da joj se oduzme starateljstvo i to je to.

Poslednja izmena:
Vrlo mi je iritantna tema slučaja bivše članice Models grupe Sindi koja pokušava da vrati dete koje joj je oduzeto
pre šetiri godine i povereno na staranje bivšem suprugu.
http://www.prva.rs/zivot/dom-i-poro...rani-oca-optuzenog-za-nasilje-u-porodici.html
Veoma me zanima šta mislite o tom slučaju.
Napominjem da je Sindi bila učesnik rialitija Veliki brat i da je poznata estradna ličnost.

nešto da se uključim u raspravu, nisam ni voljna..za mene je svako, nebitno iz kojih razloga ulazi u rijalitije kreten /lova ili marketing, jer mnogi i za badava ulaze tamo, da se proslave šatro/, medijske ličnosti ili anonimusi..svejedno..
tek me zaboli uvo za pojedinačni slučaj koji sam ofrlje ispratila, da je nešto kao tema na tu temu pa još i da mozgam..ovako
nix

- - - - - - - - - -

a, najdebilnije od svega ovi komentari gde komentarišu njen izgled, izgleda dobro tj extra za svoje godine, a to uopšte nije tema.

nešto da se uključim u raspravu, nisam ni voljna..za mene je svako, nebitno iz kojih razloga ulazi u rijalitije kreten /lova ili marketing, jer mnogi i za badava ulaze tamo, da se proslave šatro/, medijske ličnosti ili anonimusi..svejedno..
tek me zaboli uvo za pojedinačni slučaj koji sam ofrlje ispratila, da je nešto kao tema na tu temu pa još i da mozgam..ovako
nix

- - - - - - - - - -

a, najdebilnije od svega ovi komentari gde komentarišu njen izgled, izgleda dobro tj extra za svoje godine, a to uopšte nije tema.

То је увек тема :lol:

Naravno...Razapetaizmeđu svačega i kajanja i griže,a i lova ponestaje...A i dete raste i uskoro će pitanja ćerke tipa "gde si mama bila
kad si mi najviše trebala?Snimala ono Pare,pare?"
Deca pronađu nekako najnezgodnija pitanja...

pa valjda joj nisu dali da viđa dete, tu je bila

- - - - - - - - - -

uh, s jedne strane everidž džo ali i okrilje zakona pod kojim mogu da rade šta oće, a s druge misterični uzbudljivi likovi iznad zakona s kojima ne mogu kako oće.... kakva dilema za ženturače

a ti si između? ; )

- - - - - - - - - -

pa te žene koje tako upadnu u to se prosto snalaze kako umeju, nekad misle da ih je sunce ogrrejalo tipa kad se udala, al posle je videla da nije, a nema baš podršku "običnog" društva. a oseća verovanto kao i obični

Profuknjaca omatorila ofunjala se udara se po nosu i ko njoj dete da poveri:think:

Žene i s pet banki su u stanju da muljaju,znam nekoliko takvih...Imaju po nekoliko sponzora...Nije to problem,pretpostavljam,već
opsesivna mržnja jer joj život polako izmiće,a nije na vreme ga sredila...No meni nije ona tema,već devojčica! Kako je njoj i u kakvu
osobu će izrasti u takvoj situaciji...

Back