Slučaj Sindi

a ona je trpela svasta jer je lovan

mozda je tu bilo i ljubavi ,

ali zene cesto prave takve izbore

odabere ludaka a posle se zali sto je ludak

dete

tesko je reci bez detalja , ako on lepo postupa sa detetom , mozda je i bolje da bude sa njim

Sindi je carica obozavam je , prototip prave beogradske picketine , oridjinal gradska riba a ne ko ove seljanke sto naviru na sve strane .. njen problem vidim jedino u tome sto se nije unovcila poput svojih koleginica jedna posla za seika , druga za ruskog oligarha milijardera ... jbg .. Drz se Sindi !

Poslednja izmena od moderatora:
Vrlo mi je iritantna tema slučaja bivše članice Models grupe Sindi koja pokušava da vrati dete koje joj je oduzeto
pre šetiri godine i povereno na staranje bivšem suprugu.
http://www.prva.rs/zivot/dom-i-poro...rani-oca-optuzenog-za-nasilje-u-porodici.html
Veoma me zanima šta mislite o tom slučaju.
Napominjem da je Sindi bila učesnik rialitija Veliki brat i da je poznata estradna ličnost.
Ne znam zašto bi me bilo briga za nju?Taj bivši muž je mogao i da je ubije a naše pravosuđe bi ga oslobodilo.Uostalom, ona ga je sama izabrala baš zato što je takav kakav jeste.

Dobra riba bila, ne sporim, od svih tih Modelsica, ja samo za nju znam i onda kad ste me ribali na forumu kako ne znam ko je ona šo je udata za milijardera....paebote..... kako smem da ne znam..

- - - - - - - - - -

Malo je pregazilo vreme.Uvek imaš mnogo mlađih za manje para.Trebala je da misli o tome a ne da se poziva na zakon u korumpiranoj državi.

To devojci sretju kvari....

Što je odmah ovaj njen muž negativac? Možda i jeste, al sad ne bih istraživao slučaj nekog ko to ne zavređuje..ili ipak da..msm ipak da ne.

Ne može da dobije dete na staranje ako nema stalan posao, što o tome nije misLela ranije, dok se udavala... msm, pre nego šo se udala.

- - - - - - - - - -

Nije to ta.Aleksandra Nikolić je bila ''1000 evra'' i udala se za onog Meljničenka.:lol: Vidi se da si pametno birao devojka iz kraja.

ma znam bre, jedna je Sindi...ovu Melj sam morao da googlam da vidim koja je...oyebnti..znaš koji je to greh :lol:

Ko je Aleksandra Nikolitj? :lol: Koliko ih ima...i šta hotje od nas? :rotf:

Ti pričaš o ovoj:
738401_sandra-meljnicenko-andrej-meljnicenko-stil-ljubav_ls.jpg

Modelsice su žive i aktuelne i 30 godina posle 2 seksi numere...

- - - - - - - - - -

Znam, bre, Bradonjo, razjasnio sam.... al ta sluša muža i ne pravi pizdarije po javnosti..el tako? a Sindi je bila u rijalitiju...i stvarno ne znam čime se bavi.

El ima neku školu... :lol:

Pa, ova Sindi je bi trebalo da je i sada dobra za svoje godine.... milfara..šo bi rekla omladina...

To kao, sete se da su majke kad je frka..pa ne može tako, bre..
Pa da.Ali na ulici, u prodavnici, prevozu, bilo gde na javnim mestima ima boljih riba.I većina ne traži nikakve pare nego žvaku, nastup, izgled,momenat i imanje petlje da elegantno nestaneš ako dobiješ pedalu.:)
Ipak bih ovakve ostavio Dragoljupčetu.Sve.

Sindi je carica obozavam je , prototip prave beogradske picketine , oridjinal gradska riba a ne ko ove seljanke iz lazarevca i izbosne sto naviru na sve strane .. njen problem vidim jedino u tome sto se nije unovcila poput svojih koleginica jedna posla za seika , druga za ruskog oligarha milijardera ... jbg .. Drz se Sindi !

Bas je omiljena medju tim ljudima...sve prijatelj do prijatelja..

Pa da.Ali na ulici, u prodavnici, prevozu, bilo gde na javnim mestima ima boljih riba.I većina ne traži nikakve pare nego žvaku, nastup, izgled,momenat i imanje petlje da elegantno nestaneš ako dobiješ pedalu.:)
Ipak bih ovakve ostavio Dragoljupčetu.Sve.
Da me znaš ,ne bi ti palo na pamet da ovo lupneš!:lol:
Ozbiljan sam ja matorac i takve gluposti mi nisu imanentne ...Ali ne znamo se,sem forumski.

Inače,mislim da bi žene dale bolji sud od nas muških...Lepuškasta ova Sidni pa simpatije smetaju za pravilan sud...
Po meni je ,ako gledam na stvar kao sociolog tu prisutan sudar dva sloja društva:biznis-politički i estradno medijski.
Teško ih razgraničiti jer se prepliču i u tom preplitanju je i nastala ta veza imućnog restoranđije i estradne zvezdice,
a ćerkica ,ni kriva ni dužna,prinuđena da izrasta i stasava okružena takvim rascepom i intrigama.
Po meni su socijalni radnici trebali oglasiti oba roditelja nepodobnim i dati dete na odgoj hraniteljskoj porodici.
Stićem utisak da ova Sidni pokušava tu nešto da finansijski profitira.Četiri godine je ćerka kod oca i sad je našla da se bori za nju!
Navodno je detetu objašnjavala da "mama sad puno radi pa ne možeš biti kod mene...".Taj deo "intervjua" mi je "truo",a i našli su
advokaticu sačuvaj bože...O porodičnom pravu blage veze...

Синди се већ пар година бори за дете, безуспешно.

Тужила га је за злостављање, имала аргументе, он осуђен па враћено на поновно суђење, и остављено да застари.

Лично ми није симпатична, ни антипатична, не познајем је, али кад се у овој држави дозволи да предмет застари значи да је неко плаћен да тако буде.

Изгледа да јој је то што је Моделсица у овом случају само наштетило, јер народ није био много уз њу.

Mislim da je neprimereno komentarisati njen slucaj, jer nemamo potrebne informacije i ne bi trebalo da tracarimo, stajemo na muku, jer je u ocaju resila da se bori i medijskim putem...
Mogli bismo uopsteno o toj problematici...

Back