hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.152
zanimljivo.......pesimista zna da nema nista, a optimista zna da ima nista...!?
![]()
.... koje mu dodje tvoje glediste od ovo dvoje...?
p.s. koje god da odaberes, neces pogresiti..jer masis sustinu, van te dve opcije...koja cini trecu: da uopste nije rec o "traumama" zaljubljivanja....
sto te zanima njegova zena, kad se njoj ne sudi, nit se zove kao svedok, makar ni na papiru...?zasto skakuces kao vesela kozica sa teme na temu..?
sudi se optuzenom za zlocina ne zenici dragoj....
nit je ona ovde u fokusu uopste.
kakvi tripovi, cime zamaras mozgic?kad tako nesto nekoga priupitas, a sama kazes da ne pratis...
kako zamisljas onda da se sa tobom vodi bilo kakva smislena diskusija sem da se mlatara uprazno - upravo van svega recenog i dokazanog, kako i sama podvlacis. hoces li se odluciti u ovom veku kom carstvu pripadas?...
m?
prerano...?
prekasno...?
objektivno,subjektivno?...
Koja ti je dijagnostika vise u pitanju? AMAN, bre, curo?
![]()
mislim da ni tebi baš ne ide bolje

žena, pa ne znam je l srećna u braku, ona mu je bila učenica svojevremeno. i nema karijeru u praktičnoj glumi baš, drži se kuće nekako.
ne ide mi da neko ima seansu pipkanja ili nečeg više s profesorom glume i onda ode na čas kao da se ništa ne dešava, i niko ne primećuje da se tu nešto dešava, i taj neko se posle vraća i deluje da se druži i dolazi na časove kao bivši đak. i onda znaju da će opet biti pipkanje i opet dođu
to zvuči nekako nerealno, mada opet sve je moguće, ali samo na osnovu pet sličnih priča da ga optuže ne znam je l OK
možda ih je intrigirao taj odnos, nekako im prijalo i upustile su se, ali što bi to pričao celoj srbiji