Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.962
Jel gleda neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je top glumica ali se toliko izlizala po dosadasnjim serijama da mi se ne gleda vise i vecina kad udje u pozne godine nije vise ono sto bese nekaddok seka ne zarezi no party![]()
![]()
Isti fazon kao Ceca Bojkovic, nekad stajala u vremenu kad se izbeci onako s visine, danas joj sve ravno do Kosova..Al dobre su, Seka se jos dobro drzi.Ona je top glumica ali se toliko izlizala po dosadasnjim serijama da mi se ne gleda vise i vecina kad udje u pozne godine nije vise ono sto bese nekad
Покушала сам да испратим ову серију и није ми се допала. Она мала што глуми миленијалца је толико одбојна, да ми није било јасно шта ради у серији као антиталенат, а онда сам видела како се зове. Дечко који јој глуми брата такође неталентован, његова улога још неинтересантнија. Зато су толико и гледани, а оцена на имдб-у 3,4 када ни глумце не умеју да одаберу бирајући их по томе колико су лоши, а не добри и очигледно по томе колика им је фрка за хонорар. Нема смисла серија, чак и Наташа Марковић у оквиру овог сценарија постаје несносно досадна. Дуго није радила, да ли две године, али ипак растужује ме када видим на које је место себе ставила оваквом улогом. Њен партнер у овој трагедији Буквић сам зна зашто је на ово пристао. У Беси се види да је глумац, овде се не види апсолутно ништа сем истог тупкастог погледа и преглумњених реплика које тааако желе бити комичне, али на нашу и његову жалост, то не успевају.