Slucaj porodice Boskovic

Покушала сам да испратим ову серију и није ми се допала. Она мала што глуми миленијалца је толико одбојна, да ми није било јасно шта ради у серији као антиталенат, а онда сам видела како се зове. Дечко који јој глуми брата такође неталентован, његова улога још неинтересантнија. Зато су толико и гледани, а оцена на имдб-у 3,4 када ни глумце не умеју да одаберу бирајући их по томе колико су лоши, а не добри и очигледно по томе колика им је фрка за хонорар. Нема смисла серија, чак и Наташа Марковић у оквиру овог сценарија постаје несносно досадна. Дуго није радила, да ли две године, али ипак растужује ме када видим на које је место себе ставила оваквом улогом. Њен партнер у овој трагедији Буквић сам зна зашто је на ово пристао. У Беси се види да је глумац, овде се не види апсолутно ништа сем истог тупкастог погледа и преглумњених реплика које тааако желе бити комичне, али на нашу и његову жалост, то не успевају.

Generalno serija je mozda skromnog kvaliteta, gluma na nivou skolskih predstava , ni po cemu se posebno ne izdvaja od slicnih dosadnjikavih sitkoma ali iskreno meni se nesto svidelo u toj seriji sto mi je zadrzalo paznju (ono tu i tamo pogledam nekad seriju kad je uhvatim na TV-u) , jednostavno serija mi ima neku toplinu i neki onako humani i vedar aspekt i jednostavno ume onako malo da te opusti ili ti popravi raspolozenje, takodje ono sto mi se svidja kod serije je sto serija ne shvata samu sebe previse ozbiljno, nit tezi da bude ne znam ni ja sta vec ono tezi da malo opusti i zabavi gledaoce i malo ukaze na te porodicne vrednosti i nekako mi serija ima dusu prosto, sto je danas bas retkost, pogotovo medju novim domacim serijama koje se maltene ono sve takmice koja ce da izgleda sto skuplje, nabudzenije i da sto vise lici na neku Netflix, HBO ili holivudsku produkciju i koja ce da bude sto mracnija, ozbiljnija, surovija i onda ovako nesto mu dodje kao limunada, kao osvezenje neko.

Покушала сам да испратим ову серију и није ми се допала. Она мала што глуми миленијалца је толико одбојна, да ми није било јасно шта ради у серији као антиталенат, а онда сам видела како се зове. Дечко који јој глуми брата такође неталентован, његова улога још неинтересантнија. Зато су толико и гледани, а оцена на имдб-у 3,4 када ни глумце не умеју да одаберу бирајући их по томе колико су лоши, а не добри и очигледно по томе колика им је фрка за хонорар. Нема смисла серија, чак и Наташа Марковић у оквиру овог сценарија постаје несносно досадна. Дуго није радила, да ли две године, али ипак растужује ме када видим на које је место себе ставила оваквом улогом. Њен партнер у овој трагедији Буквић сам зна зашто је на ово пристао. У Беси се види да је глумац, овде се не види апсолутно ништа сем истог тупкастог погледа и преглумњених реплика које тааако желе бити комичне, али на нашу и његову жалост, то не успевају.

Какве везе има како се девојка зове? Крајње је занимљива и талентована.

Gledala sam, islunjava osrednja ocekivanja

Najvise me nervira kod ovih serija sto su snimane u studiju
To se vidi i ono svetlo im nije prirodno, pa mi ono stvarno kvari utisak i ja se smorim zbog toga

Mogla je i bilje da se uradi
Ali da je komicna jeste, rekla bih da su glumci okej, scenario okej

Samo to osvetljenje i taj studio me tu guse
Jer se dobija neki osecaj i utisak zatvorenosti, hermeticnosti i upadnem u neku depresiju nesto, znaci uzash

Back