Случај Ковачевић поново актуелан ?

Bakunjin

Iskusan
Poruka
5.974
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:376929-Ministarstvo-Niko-nije-trazio-izrucenje-Kovacevica

GLAVNI tužilac Okruga Brome, država Njujork, posle konsultacija sa centralnim organima SAD, obavestio je Nacionalni biro Interpola Srbije da u ovom trenutku nisu "raspoloženi" da ukinu crvenu Interpolovu poternicu za Miladinom Kovačevićem.
Kovačevićevom ocu Petru upućen je 12. aprila dopis kojim ga obaveštavaju da je "glavni tužilac Okruga Brome, država Njujork, ponovio svoju nameru da krivično goni Miladina Kovačevića po optužbama koje su bile osnov naloga za hapšenje Okruga Brome". Tužilac je zatražio da crvena poternica za Kovačevićem ostane na snazi.
Na osnovu obaveštenja koji je primio Miladinov otac, u utorak je reagova njegov branilac Borivoje Borović, tvrdeći da su SAD uputile zahtev somborskom Osnovnom sudu da postupi po Interpolovoj poternici i izruči Miladina Kovačevića, kako bi se pred tamošnjim sudom protiv njega vodio krivični postupak zbog prebijanja studenta Brajana Štajnhauera.

Prema Borovićevim tvrdnjama, zbog toga su uputili dopis Ministarstvu pravde Srbije, jer je Kovačević već za to delo osuđen, na dve godine i tri meseca zatvora, posle sklapanja sporazuma o priznanju krivice.

Звучи невероватно да Миладин, ни после 2/3 одлежане казне, није сигуран да ће по изласку из затвора моћи да води нормалан живот.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:376929-Ministarstvo-Niko-nije-trazio-izrucenje-Kovacevica

GLAVNI tužilac Okruga Brome, država Njujork, posle konsultacija sa centralnim organima SAD, obavestio je Nacionalni biro Interpola Srbije da u ovom trenutku nisu "raspoloženi" da ukinu crvenu Interpolovu poternicu za Miladinom Kovačevićem.
Kovačevićevom ocu Petru upućen je 12. aprila dopis kojim ga obaveštavaju da je "glavni tužilac Okruga Brome, država Njujork, ponovio svoju nameru da krivično goni Miladina Kovačevića po optužbama koje su bile osnov naloga za hapšenje Okruga Brome". Tužilac je zatražio da crvena poternica za Kovačevićem ostane na snazi.
Na osnovu obaveštenja koji je primio Miladinov otac, u utorak je reagova njegov branilac Borivoje Borović, tvrdeći da su SAD uputile zahtev somborskom Osnovnom sudu da postupi po Interpolovoj poternici i izruči Miladina Kovačevića, kako bi se pred tamošnjim sudom protiv njega vodio krivični postupak zbog prebijanja studenta Brajana Štajnhauera.

Prema Borovićevim tvrdnjama, zbog toga su uputili dopis Ministarstvu pravde Srbije, jer je Kovačević već za to delo osuđen, na dve godine i tri meseca zatvora, posle sklapanja sporazuma o priznanju krivice.

Звучи невероватно да Миладин, ни после 2/3 одлежане казне, није сигуран да ће по изласку из затвора моћи да води нормалан живот.

I ne treba da bude siguran.

Čija je ta ljigava baraba Miladin????????? Ko je taj Petar, koji moj?
Milion dolara (evra, nemam pojma) je platila DRŽAVA za njegovo usrano dupe i sad nam ga ponovo turaju pod nos?!?!?
Šta je taj retard? Špijun? DeBe? Koliko magnetnih Čanak rezonanci može da se kupi za te pare?

PROPAST!!!!!!!!!

Dole vlada!!!!!!!!!

Meni ni dan danas nije jasno ZAŠTO je plaćena ta suma...
Po svetskim zatvorima trune gomila naših ljudi često i nepravedno osuđenih i država ni kurcem da mrdne..

Чекаће га та потерница доживотно.... Сетите се Романа Поланског за њим суд из САД већ 30 и кусур година вуче потерницу и траже његово изручење......
Да сам на месту Миладина Ковачевића не бих коракнуо ван територије мајке Србије док сам жив.....

Ne interesuje me Kovacevic .Interesuje me u smislu da se gadno zakuvalo i tu ocigledno nisu bila cista posla .
Ocito taj nije iz obicne i siromasne porodice . Da jeste , za njega drzava ne bi mrdnula doopetom .
U Ameriku je otisao dobrovoljno tamo jeo , pio i zasrrao , pa neka i kusa sam !

Не мислим да је држава толико стала иза Миладина, колико иза својих службеника који су били умешани у целу причу, на крају крајева, Миладин је осуђен за оно што је учинио и служи казну у Сомбору.
У САД је отишао јер је био стипендиста.

Ma bole me uvo za njegov život. Dripac balavi...

Не мислим да је држава толико стала иза Миладина, колико иза својих службеника који су били умешани у целу причу, на крају крајева, Миладин је осуђен за оно што је учинио и служи казну у Сомбору.
У САД је отишао јер је био стипендиста.

e pa problem i jeste što nam balavi dripci troše državne pare, to jest država preko dripačkih službenika u korist balavih dripaca

iz ovog teksta može se izvući dosta zaključaka
moj je da je u pitanju ratno-debeovsko-kaipičićevska veza, daleko od teorija zavere
http://www.dejanlucic.net/Lat/zrtva_sbofobije___2_latinica.html

e pa problem i jeste što nam balavi dripci troše državne pare, to jest država preko dripačkih službenika u korist balavih dripaca

iz ovog teksta može se izvući dosta zaključaka
moj je da je u pitanju ratno-debeovsko-kaipičićevska veza, daleko od teorija zavere

Шта да ти кажем друже, можеш веровати мени, а можеш и њима... Ја ти са сигурношћу тврдим да Петар никада није био на ратишту, да није био присталица Милошевића већ је напротив, био опозиционар (СПО) деведесетих година.

Битанга. Држава му дала паре да игра кошарку и да се школује, а он ухватио неког ретарда и усро га од батина.

Ма ако смо ти дали паре има да ћутиш, да учиш и играш те лопте!

Е сад, Американци су куррве, крше договор онако како им одговора.

Битанга. Држава му дала паре да игра кошарку и да се школује, а он ухватио неког ретарда и усро га од батина.

Ма ако смо ти дали паре има да ћутиш, да учиш и играш те лопте!

Е сад, Американци су куррве, крше договор онако како им одговора.

Није препоручљиво вређати ближу родбину анархистима, лаки смо на динамиту. :roll:

Аааа... па претпоставио сам.

Зашто би иначе ти отворио ’ваку тему. :think:

Рођак или не, направио је срањње, а сад нек га скупља.

Није ваљда да те саломила породична сентименталност? :sad2:

Види, нико се није жалио на пресуду, Миња издржава казну и за 7 месеци излази напоље, човек очекују да је по одслужењу казне рехабилитована личност, зар не ?
Знаш ли да је једино њему у целом СО затвору забрањено да се виђа са родбином у дворишту затвора ?
Да не сме да се бави спортом, нити да користи лопту као реквизит ?
Не сме да полаже испите пошто је и то велики ризик ???!!!
Не сме на операцију јер не могу да је прикладно испрате чувари ???!!!
Ееееј и Легија може да полаже испите, ако му се прохте...

Види, нико се није жалио на пресуду, Миња издржава казну и за 7 месеци излази напоље, човек очекују да је по одслужењу казне рехабилитована личност, зар не ?
Знаш ли да је једино њему у целом СО затвору забрањено да се виђа са родбином у дворишту затвора ?
Да не сме да се бабави спортом, нити да користи лопту као реквизит ?

Svejedno, jeftino se izvukao. Da je ostau SAD, dernuli bi ga bar 10 godina. Tako da ima da ćuti i peva.

p.s.

ne čudi me da se Američko tužilaštvo buni, jer sa tom smešnom kaznom od 2 godine zatvora, stiče se utisak da je elegantno prevario pravosuđe i nepravedno jeftino prošao u odnosu na saučesnike koji služe petostruko veće kazne.

Svejedno, jeftino se izvukao. Da je ostau SAD, dernuli bi ga bar 10 godina. Tako da ima da ćuti i peva.

p.s.

ne čudi me da se Američko tužilaštvo buni, jer sa tom smešnom kaznom od 2 godine zatvora, stiče se utisak da je elegantno prevario pravosuđe i nepravedno jeftino prošao u odnosu na saučesnike koji služe petostruko veće kazne.

Ко је добио петоструко већу казну ?
Какви саучесници ?

Да не сме да се бави спортом, нити да користи лопту као реквизит ?

Преко форума се неће ништа завршити, нити ћеш овде успети да придобијеш симпатије за њега.
Ето рецимо ниси покренуо тему о Стефану Величковићу који робија 7 година због убиства Татона, а да у трентку убиства није чак био ни на истом крају града.
Држава се увлачи у дупе Американцима и западу и ту се прича завршава.
Покренуо си тему само због родбинске сентименталности, то се од анархисте не може очекивати.
Када је Ковачевић био приведен, ја сам подржао да се плати откуп за њега, да ова држава покаже да има бар мало достајнства и да уме да штити своје грађане.

Е сад мене буни шта ти хоћеш да постигнеш, већу подршку државе или...?

Ма какви, занима ме мишљење људи о случају, а и нервирају ме епитети који се нашивају Миладину, да је мрцина, битанга итд...
Момак је био узоран студент четврте године политичких наука, стипендирани спортиста и зарад једне туче у кафани (без обзира да ли је крив или не) постаде непријатељ народа и народности СФРЈ.

Ма какви, занима ме мишљење људи о случају, а и нервирају ме епитети који се нашивају Миладину, да је мрцина, битанга итд...
Момак је био узоран студент четврте године политичких наука, стипендирани спортиста и зарад једне туче у кафани (без обзира да ли је крив или не) постаде непријатељ народа и народности СФРЈ.

А шта друго да се каже. Како га не назвати битангом?

Еј бре, добио си паре, читава држава је стала иза тебе и очекује да ћеш отићи тамо, завршити школу, играти кошарку и вратите се првенствено као бољи човек, а онда и као интелектуалац.

А интелектуалцу приличи да са два ортака насрне на неког и да га пошаље 3 месеца у кому?

Па могао је да убије човека. Ако је и због пиччке (помињала се нека девојка) много је да убијеш човека.

Back