Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Snimljen razgovor jasno govori njegovu sektasku hladnokrvnost i kod prijave nestanka,pričanju u kuriru,farmi,pa kod Marica u emisiji.U svakom njegovom obracanju se vidi totalna hladnokrvnost do ubijene zene.
I ako je takav naravno da nije sam ucestvovao u ubistvu .
Gde god da je ubijena ubijena je organizovano i smisljeno.

Meni nije jasno kako je moglo više člano sudsko vece da "omaši" i osudi ga 40 godina!????
Apelacija ga pušta jer je neko primio mito.
Nemoj mi reći 6/7 sudija koji su vodili predmet da su amaterski postupili.
Kao u seriji tesna koža setih se Mite Pantića i Šojića i Olivera Nedeljkovića.Zasto bre da ne prođe?Zato što mi je ponudio mito!
Sve se svodi ipak na lovu.

Meni nije jasno kako je moglo više člano sudsko vece da "omaši" i osudi ga 40 godina!????
Apelacija ga pušta jer je neko primio mito.
Nemoj mi reći 6/7 sudija koji su vodili predmet da su amaterski postupili.
Kao u seriji tesna koža setih se Mite Pantića i Šojića i Olivera Nedeljkovića.Zasto bre da ne prođe?Zato što mi je ponudio mito!
Sve se svodi ipak na lovu.
Ima 5 advokata.

Pratio sam slučaj znam da ima Delibašića i ekipu.Postavlja se pitanje ko mu plaća 5 advokata?On sam?
Naravno da ne.I već tu je sve jasno.
Njegova sektaska braca i sponzori koji su mu i naredili da ubije zenu sada ga vade sa robije?
Ima li tu šta istine?
To je jedna stvar.A druga je da je neko iz vrha apelacije primio mito.
Djaba bi njemu bilo i 110 advokata da neko iz vrha apelacije nije mazno veliku lovu i pustio ga iz zatvora.
Da ga možda nisu nevinog pustili bez da su uzeli lovu?
Ništa od toga sve se to tako rešava ko ima lovu.
Lova je u Srbiji sve.Za 1000 eur ubijaju ljude a gde ovog nece pustit npr za 50.000 eur.
Tako da u drzavi Srbiji ništa novo nažalost.
Tuga.

Zna volunter Juka pre 9 godina rekao "organizovano porodično sektaško ubistvo" gde učestvovalo više osoba.Prvi dan posle ubistva.Isto i sad mislim.Pa ko je pratio sve to je to.
I na sahrani se videlo.Okupirali ih "prijatelji"krvavih pogleda i snimali šta se dešava!
A policija sve vidi sve zna bre ,ali apelacija korumpirana.

Sad se sve svodi na sudjenja rekla kazala i ništa od toga nema.
Svedoci razni,zamlaćivanja i uzimanje love sud,advokati u nedogled.
Porodica nije bila odvojena od svojih sektaških prijtelja.To se lepo videlo na sahrani gde su pokojnu Jelenu ispratile njene ubice.Ne ubica!
Policija je bila naravno na sahrani i sve im bilo jasno ali dug je put do prava i pravde.Dug i mučan.Doduše magazin tabloid je objavio nešto drugačiju istinu da je kum od Vučića Petrović umešan u sve to.
U svakom slučaju meni lično je jako čudno što ga veće sudija jednoglasno proglasilo krivim a apelacija vraca suđenje i zamlačivanje.
To što Marijanović ćuti i ne odaje saučesnike zločina je njegov problem i onda logično mora sam robijat,ali mislim da nije mogao sve to sam odraditi bez pomoći drugih.Da ubije,očisti tragove i 9 god zavlači sudstvo .Ili ima pomoč sa vrha države ili je sudstvo neozbiljno.

Back