slucaj ili planiranje???

Htela, zelela ali sam prvo htela da resim neke probleme. Trebalo mi je vremena da shvatim da ko zna da li cu uopste i uspeti da ih resim a da moj bioloski sat samo radi tik-tak.... Eee onda smo "prionuli na posao" :oops: ali ja nikako da zatrudnim!!! Vec sam se bila pomirila sa tim ("kao" pomirila-dusa me bolela) da necu imati dece KAD... :D :D :D Zatrudnim u 37 godini!
Pre neki dan smo proslavili Masi prvi rodjendan a oni problemi (za nepoverovati), kako sam zatrudnela, jedan po jedan su se resavali i to uspesno!

Hellen:
sirenica:
Hellen:
november child:
kako si planirala drugu par meseci posle prve? :?
los ti je taj plan :) srecom sa divnim ishodom :wink:

Зашто лош, далеко било? :roll:
Нисам рекла да смо је планирали пар месеци после прве, него да је јесмо планирали ( хтели смо друго дете ), а да се десило да останем трудна 5 месеци после порођаја.
Мала разлика међу децом - сјајна ствар! :D

Preporucljivo je da izmedju dve trudnoce prodje bar 2 godine, kako bi se organizam vratio u normalu. Mislim da je to ono sto je htela da kaze, a ti se ponasas kao neko ko je rodjen u znaku OVNA!? Sta odmah isterujes neku "pravdu"...!?

Знаш шта, нас две смо се споразумеле око тога још пре месец дана...а ти прочитај мало целу преписку пре него што кренеш да коментаришеш. Твоје ''Но-но!'' је овде апсолутно сувишно!
Поздрав од овна! :P

Узгред, хвала на савету...да сам знала да је потребно да прође бар две године, сигурно бих побацила! :evil:

Nemam ja vremena da citam sve, ja ovde svracam povremeno, pa na sta naletim... :lol:

BTW, veliko SORRY, draga Hellen!!! :oops:

Pozdrav i tebi od jos jednog OVNA. :lol:

Prvu bebu smo pravili osam meseci i kada smo resili da odustanemo od pokusaja jer je pocelo bombardovanje vec je bila napravljena. Drugi put smo uspeli posle cetiri meseca pokusaja, ali smo je, nazalost, izgubili. Za trecu bebu je vezana simpaticna anegdota kada sam pitala muza sta ce mi pokloniti za rodjendan on je rekao "bebu" i zaista tog meseca sam ostala trudna (a ja verujem da je to bilo bas tog dana).

Back