Mstislav
Legenda
- Poruka
- 72.907
Sve se nosi iz kuce i svako bira svoj put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve se nosi iz kuce i svako bira svoj put.
E pa vidis,nije tako.
Ko me zna,zna da sam uvek pomagao svojim sunarodnicima preko,cak i kada nisu zasluzili,a bilo ih je.O devojkama/zenama da ne pricam,prema svima se ophodim kao da su mi sestre.To sto si ti srela jednog ili nekoliko takvih buzdovana,jbg,nisi imala srece.
Ovde se govori o devojci koja je svesno usla u kafanu kao pevaljka,i svesno krenula da se drogira,niko je nije naterao.Ni blizu tvom primeru,spopadanje kojekakvih kretena nije tvoj izbor,a igla JESTE njen.Vidis li razliku?I uvek je mogla da dodje u ambasadu i da prijavi ako je neko maltretira,dobila bi kartu kuci i pravnu pomoc.Da li ej to uradila?Nije.Devojka jeste psihicki bolesna,ali je sasvim dovoljno svesna da se kaci na instagram.jbg,zasto bi mi bilo zao nekoga ko ocito uziva u tome???
I nije to pakost,ali nemam empatiju prema takvima,sami su sebi sudije.Kad je neko bolestan to je nesto sasvim drugo.
Znas koliko mene bas briga sta ce neko da kaze...ne bi poverovala.Kazem onako kako mislim.Nije mi je zao,ne osecam ama bas nimalo empatije,da ke trebala umesto kafane da poseti neku ustanovu gde ce biti lecena-takodje mislim.Tvoji postovi na ovoj temi to ne potvrđuju.
Verujemti. No izgleda da nisi negde iskren. Verovatno da ne bi bio okaraktetisan od vladajućeg narativa i izvrgnut porugama kao što su to uradili Komunistkinji na ovoj temi.
Svet je pun ludaka i komunista.....
Od kad je Lazukić krimos ?? Nata je bila Ćazimom Osmani. On je provazao na svojoj jahtiSve su one bile sa krimosima.
Nataša Bekvalac: Laković Lola,Kostić,Luka Lazukić.
Jelena Karleuša:Ćenta,Karić itd.
тачно , све се носи из куће .из куће се носи и добродушност и помоћ другоме у невољи