Случај Дуње Илић

E pa vidis,nije tako.
Ko me zna,zna da sam uvek pomagao svojim sunarodnicima preko,cak i kada nisu zasluzili,a bilo ih je.O devojkama/zenama da ne pricam,prema svima se ophodim kao da su mi sestre.To sto si ti srela jednog ili nekoliko takvih buzdovana,jbg,nisi imala srece.
Ovde se govori o devojci koja je svesno usla u kafanu kao pevaljka,i svesno krenula da se drogira,niko je nije naterao.Ni blizu tvom primeru,spopadanje kojekakvih kretena nije tvoj izbor,a igla JESTE njen.Vidis li razliku?I uvek je mogla da dodje u ambasadu i da prijavi ako je neko maltretira,dobila bi kartu kuci i pravnu pomoc.Da li ej to uradila?Nije.Devojka jeste psihicki bolesna,ali je sasvim dovoljno svesna da se kaci na instagram.jbg,zasto bi mi bilo zao nekoga ko ocito uziva u tome???
I nije to pakost,ali nemam empatiju prema takvima,sami su sebi sudije.Kad je neko bolestan to je nesto sasvim drugo.

Tvoji postovi na ovoj temi to ne potvrđuju.
Verujemti. No izgleda da nisi negde iskren. Verovatno da ne bi bio okaraktetisan od vladajućeg narativa i izvrgnut porugama kao što su to uradili Komunistkinji na ovoj temi.

Ја сам последњи пут чуо за ову певаљку када је објавила да је прешла у ислам.Требала је лепо да се покрије и да живи као смерна муслиманка, и све би било ОК.

За неке је шеријат права мера слободе.

Tvoji postovi na ovoj temi to ne potvrđuju.
Verujemti. No izgleda da nisi negde iskren. Verovatno da ne bi bio okaraktetisan od vladajućeg narativa i izvrgnut porugama kao što su to uradili Komunistkinji na ovoj temi.
Znas koliko mene bas briga sta ce neko da kaze...ne bi poverovala.Kazem onako kako mislim.Nije mi je zao,ne osecam ama bas nimalo empatije,da ke trebala umesto kafane da poseti neku ustanovu gde ce biti lecena-takodje mislim.
Nema tu niti jedna stvar koja se ne slaze sa mojim postovima.
I da,da sam se zatekao pored nje,naravno da bih pomogao,ali bez emocija,nemam ih za takve...

Треба помагати другима али мора се имати и добра тријажа, ако покушаш свакоме да помогнеш нећеш помоћи никоме. Што се мене тиче ова цура је готова и помагати њој је само губљење новца и времена. Наравно ако неко жели да изиграва Светог Џуда (Jude the Apostle, "patron saint of lost causes" ) само напред, могли би направити и НВО са називом свети Џуд па да организовано крену да се брину о изгубљеним случајевима.

Poslednja izmena:
Овакве су пре 30-так година забављале пијане шофере у задимљеним бирцузима.Тачно су знале где им је место.То је била највећа могућа помоћ коју им је друштво могло пружити.

Back