Случај Дуње Илић

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Једна велика трагедија ми је привукла пажњу а то је случај Дуње Илић и њеног оца који је извршио самоубиство након њеног покушаја самоубиства уживо преко интерента ..

Отац Дуње Илић пропали бизнисмен који је преко ноћи изгубио огромно богатство и завршио на улици док му је кћерка завршила са иглом у вени и Шиптарским макроима по Италији заиста је за посматрање ....Дуња Илић је покушала смоубиство уживо а њен отац је то урадио већ следећи дан ...

300 радника је остало на улици након банкрота овог човека 2009 године ..од тада је боравио по душевним боолницама све док није себи одузео живот .

Његова кћерка га је оптужила за злостављање и сатанизам , рекавши да је њен први спот снимљен на црно белој табли није био случајан избор и да је она била његова жртва.

Мени је заиста жао ове девојке нема ни 30 килограма у себи , мислим зар не постоји неко ко може да је врати из Италије и да јој помогне

1569606741900.png

1569606822900.png

Мислим ово је заиста катастрофа ...шта држава ради и како се бори против наркоманије и како помаже људе који болују од исте .није хумано неког овако оставити да жив умре без помоћи

Ово је заиста греота , нема ова девојка ни 30 килограма
1569608260100.png

Још је Шиптари продају по Италији ..мени заиста није јасно зашто нека организација за заштиту људи од трафикинга се не позабави овим случајем ..

Она је у једном моменту била позната чичност али, шта је са девојакма које су исто овако завршиле а нису познате .

Колико их има ?

Једна ствар коју је Тадић урадио за сва срања која је направио јесте да је вратио кућама девојке које су биле присилно у јавним кућама у Немачкој и под контролом Шиптарске мафије .жао ми је да се нико више осим тог једног пута не брине о тим душама ...

ово је грозно , буквално ми се плаче

А шта ћемо са личном одговорношћу за своје поступке?
Погледај шта је написала уз ову секси слику.

Do what the **** you want. #onelife

Свако треба да живи како жели али и да сноси последице својих одлука биле оне позитивне или негативне.

И неке друге девојке су могле да одлуче да се шврћкају по Италији, али су оне решиле да буду мирне и да остану у Лозници или Зајечару и да уредно пуше свом дечку и буду мирне и добре, само повремено да прошврљају кад сврате код сестре од тетке у Београд, али ван тога ништа. А неке одлуче да лундзају по Италији.

Како ко одлучи.

Не знам зашто тражиш да неко брине о њима?

Јесу ли отишле у Центар за социјални рад и рекле:"Ја сам у лошој позицији, због тога и тога."

Нису.

Јесу ли отишле у болницу и рекле:"Ја сам накроман, зависник, лечите ме"

Нису.

Јбг... не може нико на силу да их угурава ни у болницу ни у сигурну кућу ни у центар за социјални рад ни натраг код родитеља и сл...

А шта ћемо са личном одговорношћу за своје поступке?
Погледај шта је написала уз ову секси слику.

Do what the **** you want. #onelife

Свако треба да живи како жели али и да сноси последице својих одлука биле оне позитивне или негативне.

И неке друге девојке су могле да одлуче да се шврћкају по Италији, али су оне решиле да буду мирне и да остану у Лозници или Зајечару и да уредно пуше свом дечку и буду мирне и добре, само повремено да прошврљају кад сврате код сестре од тетке у Београд, али ван тога ништа. А неке одлуче да лундзају по Италији.

Како ко одлучи.

Не знам зашто тражиш да неко брине о њима?

Јесу ли отишле у Центар за социјални рад и рекле:"Ја сам у лошој позицији, због тога и тога."

Нису.

Јесу ли отишле у болницу и рекле:"Ја сам накроман, зависник, лечите ме"

Нису.

Јбг... не може нико на силу да их угурава ни у болницу ни у сигурну кућу ни у центар за социјални рад ни натраг код родитеља и сл...

а ти си сигуран да је то она написала уз слику кости и коже које ти зовеш секси а не неко ко узима новац од њене експлоатације .

Оно што ја видим је једну сломљену , изгубљену душу која вршти за помоћ .

Спасити једну оваку душу са овог дна је добро дело и ја верујем да она може да се среди и да буде продуктивна особа .

Ова напаћена девојка умире , живи леш који хода , ово нисам видела никада , овако да се неко уништи .

И истина је да Шиптарска мафија конторлише проституцију по Италији , знамо да је Дуња била на Косову и тамо је експолатисана .

Држава је дужна да заштити о овакве грађане и ове на самом дну

Dunja Ilić iza sebe ima i napad na službeno lice policije.

Мени је чудно да онда када је побегла са Косова нико није дошао и рекао извини али ко те напао , где си била , шта се десило ...

Она је једна особа али шта је са онима које немају прилику да се нигде појаве , нити да их неко види , нити да јавно затраже помоћ

Имала је одличну стартну позицију, имала је име.

Имала је, дакле, далеко боље могућности од велике већине девојака у СРбији.

Шта јој било тешко да нађе бенд и да свира, пева и музицира.

Али изгледа тражио се лаганији начин живота.

Имала је одличну стартну позицију, имала је име.

Имала је, дакле, далеко боље могућности од велике већине девојака у СРбији.

Шта јој било тешко да нађе бенд и да свира, пева и музицира.

Али изгледа тражио се лаганији начин живота.
Зато што су је навукли на хероин , експлоатисали по Косову и на њој порофитирали и то није никакав лакши начин ..само да додам да се то десило после банкрота и болести њеног оца ..мени је просто жао ове дупе и ајде што држава ништа не чини али црква

Imala je da ali one uvek izaberu lakši put.

Прво код Шиптара нема избора , не могу оне ту нешто да бирају или не бирају , оне су присиљене да раде , оне ништа од тога не добију , оне су жртве трговине људима .

Прво нека ми неко објасни како ова девојка која нема посао , нити где да живи може да буде послана на рад у Литванију , Укрјаину где су стациониране НАТО трупе са све авионском картом а прим томе сви знају да она и њен отац немају више богатство .

Значи да су је слали макрои Шиптарски и на њој зарађивали , сада ту постоји и штоклски синдром код жртве да она брани своје злостављаче али , њој заиста треба помоћи

Back