Случај Цвијан

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Цвијан: "Некада се у СНС ценило када имате мишљење" :lol: еј, а када то беше, Цвијане?! но, добро је да су стране службе најзад кренуле са напрслинама у националистичкој и десничарској СНС које су оне и створиле пре свега да преваре Србе са Севера Косова ( после Тачијевих избора више им не требају) >>>
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/412649/Cvijan-Pre-izbora-se-u-SNS-cenilo-kada-imate-misljenje

А видиш, ту и сир Оливер нешто почео да кмечи.. на чијој ли је он страни? Ја мислим на Цвијановој.

A šta ti misliš, koji je lobi u ekspanziji u Srbiji i uopšte ovih dana .. ?
Ako daš tačan odgovor znaćeš i koju stranu ko može da izabere,
kao i da si pogrešio u prethodnom postu. :)

Него Obaveštena да те питам .. јел сам ја то нешто побркао или се ипак добро сећам да се сир Оливер (нешто мало) такође помињао у таблоидима у контексту (од стране 'Алека' наводно забрањених) посета притвореном бившем финансијеру СНС Мишковићу, а од стране истакнутих функционера СНС?

Poslednja izmena od moderatora:
националистичкој и десничарској СНС

Какве наркоманске тезе. Шта је десничарско или националистичко у програму и политици СНС?

Не питам тебе, наравно, ти ниси озбиљан човек, али можда има неког ко би знао нешто да каже.

Какве наркоманске тезе. Шта је десничарско или националистичко у програму и политици СНС?

Не питам тебе, наравно, ти ниси озбиљан човек, али можда има неког ко би знао нешто да каже.

Одлично, нисам ни мислио да ти одговарам. Маме ми, немам воље да тебе гастарбајтера пуног једа тамо негде на Западу преко интернета подучавам ко је ко и шта је шта у српској политици.

Комшија, као члан Јошкине КП, покушава да својим критикама обухвати што шири спектар политичких странака, тј. скоро све, како би показао да су сви лоши и навео људе да гласају за КП. СНС није националистичка, већ управо супротно - мондијалистичка до последњег Србина. Они су се представљали као националисти док су били у СРС, а заправо су били одувек шљам, и ништа друго. Више су национално обојене комунистичке партије у Србији, него што је то СНС (мислим на КП и КПС).

Што се тиче израза "десница", тај израз односи се у политчкој теорији пре свега на економска питања: лево комунизам, десно неолиберализам. Ту је, значи у праву, јер је СНС hardcore ултралиберална странка која хоће да распрода све и игра за интересе банкара и тајкуна, пре свега међународних, белосветских.

Одлично, нисам ни мислио да ти одговарам. Маме ми, немам воље да тебе гастарбајтера пуног једа тамо негде на Западу преко интернета подучавам ко је ко и шта је шта у српској политици.

Poduci nas, mi nikako da vidimo sta ima nacionalnog, a pogotovo sovinistickog u toj stranci. Daj nam neke primere.

SNS je, pre svega, estradna stranka kretena, idiota koji su napaljeni po sistemu ``jao, samo da budem na tv-u da me vidi mama``, pa nemilice jurcaju za televizijama i novinama samo da ih ima sto vise, bez obzira o cemu i sta laprdaju, a sto najcesce blage veze s mozgom nema. Gospodar je, doduse, malo prefinjeniji, pa je skolski primer sofiste, koji samo brblja kojekakve floskule, a, s druge strane, nema pojma sta mu se desava po stranci. Naravno, satro nema pojma.

Jesu oni bolesnici, ali sigurno nisu idioti. Trenutno je u toj stranci najveci ljudski otpad koji se moze naci u ovoj zemlji. Svaki od njih je pre ove stranke bio zasticeni lopov u nekoj drugoj.

Ja ti kazem, iz prve ruke, da su idioti.

Ne mozes dvoje sa IQ 80 da nadjes. Naravno, od ovih sto su malo jaci. Mozda imaju neke clanove koji nisu eksponirani, nisu rod Tomi, Gospodaru, Jorgovanki, Zorani, Laletu, Oliveru, Bacevicu itd. pa zato. Svi ostali koji su zajahali pozicije svud po drzavi, to ti je go idiot. Zinule im guzice za dobre polozaje i plate, pa se nabili u fotelje, a pojma nemaju o poslu koji treba da rade, prave sranja i tek ce da prave.

Mislim, nije mnogo velika razlika u odnosu na zute. Lopurde najobicnije. Samo su zuti bili skolovane secikese, a ovi polupismene dzumare.

Цвијан: "Некада се у СНС ценило када имате мишљење" :lol: еј, а када то беше, Цвијане?! но, добро је да су стране службе најзад кренуле са напрслинама у националистичкој и десничарској СНС које су оне и створиле пре свега да преваре Србе са Севера Косова ( после Тачијевих избора више им не требају) >>>
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/412649/Cvijan-Pre-izbora-se-u-SNS-cenilo-kada-imate-misljenje
Treba toga "špijuna" u prdekanu, samicu ćeliju, kad se završi suđenje tajkunima, posebno Miškoviću, tada ga pustiti na slobodu.
I na slobodi imati ga na oku...!

Back