SLOVENIJA vs hrvatska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi samo da ne bude kao u onom filmu " Na zapadu nista novo "
Kada su bili nemiri u Albaniji misli da se radi o ' 97 Italijani se iskrcali, kada je NATO dosao na Kosovo i Metohiju dosli i Italijan i sad su dole, jedno vreme je komandant KFORA bio Italijan.
Na njihovim vojnim kartama Jadran se naziva Nase more....
Medju 8 su najrazvijenijh zemalja sveta sa jakim lobijem u SAD ima ih preko 60 mil., na prostou koji je velicine ko bivsa SFRJ a nas je bilo 22-23 pa nije bilo posla i nisu svi bili srecni......

Ovo za Naše more si jednom već spomenuo, ali sam ti zaboravio replicirati.
Nešto si pobrkao.
Mare nostrum nije talijanski naziv za Jadran.
Puni naziv je Mare nostrum Croaticum.

Ovo za Naše more si jednom već spomenuo, ali sam ti zaboravio replicirati.
Nešto si pobrkao.
Mare nostrum nije talijanski naziv za Jadran.

Pa ako misliste sa onim Patrolnim camcima da kontrolisete onoliki akvatorij svaka vam cast.
Svidjalo se to mnogima ili ne Srbija zbog svojih problrma, a i Hrvatska zbog svojih bice upucene jedne na drugu i morace saradjivari na mnogim polijima, sto pre otpocne ta saradnja to bolje za obe strane.

Kako nisi? A baš su dobri!
Rađeni u omjeru 1 : 1 !!!!! :hahaha::hahaha:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Znam da nije lijepo da smijem ali jace je od mene... No Prekomorc budi srecan sto imas i to malo mora, ima odje mnogih koji bi se i sa 7 km zadovoljili... :bye:

ja bi se upitao šta je još vaše?

hoteli apartmani kampovi
sve je prodano najbolji stranki

hrvatsko su samo one ribe koje ulovijo taljani

i skala.

A ti inostrani kupci placaju porez Zimbabveu??? :roll:

Italijani ce uzeti od hrvatske daleko vise nego Slovenija, mada bi za hrvatsku bilo bolje da sama to da, jer ce izgubiti daleko manje nego kad joj teritoriju budu oduzimali Slovenci i Italijani i krojili im neku novu kartu po kojoj hrvatska vise nece imati ni litar mora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back