Slovenija posao- potreban

vetmen

Početnik
Poruka
9
Pozdrav, trazim posao u Sloveniji , pa molim dobre ljude koji imaju ikakvih informacija da mi pomognu.
Porijeklom sam iz Hrvatske, Zapadna Slavonija, znate izbjeglistvo i tako to, pa imam Hrvatski pasos. Zivim u Beogradu, po zanimanju sam Veterinarski tehnicar, 2 godine iskustva na farmi goveda i na terenu ;isto tako i u ambulanti malih zivotinja , da li je priznata diploma ako neko zna??; Isto tako student sam zavrsne godine Veterinarske Medicine u Beogradu;; jako izrazen talenat za ucenje jezika , engleski pricam odlicno.
Radio bih bilo koji posao, imam iskustva i u trgovini i u ugostiteljstvu.. ukoliko dobri ljudi znaju neki od odgovora molim za informacije. rajkokn@gmail.com

Pozdrav, trazim posao u Sloveniji , pa molim dobre ljude koji imaju ikakvih informacija da mi pomognu.
Porijeklom sam iz Hrvatske, Zapadna Slavonija, znate izbjeglistvo i tako to, pa imam Hrvatski pasos. Zivim u Beogradu, po zanimanju sam Veterinarski tehnicar, 2 godine iskustva na farmi goveda i na terenu ;isto tako i u ambulanti malih zivotinja , da li je priznata diploma ako neko zna??; Isto tako student sam zavrsne godine Veterinarske Medicine u Beogradu;; jako izrazen talenat za ucenje jezika , engleski pricam odlicno.
Radio bih bilo koji posao, imam iskustva i u trgovini i u ugostiteljstvu.. ukoliko dobri ljudi znaju neki od odgovora molim za informacije. rajkokn@gmail.com
Hrvatski pasos ti nista ne znaci.
''Talenti'' za jezik koje navodis-nista ti ne znace u slo.Engleski ok ako radis u nekoj inostr firmi ali za sve ostalo samo slovenacki.Moras ga poloziti.
Diploma ti je priznata svuda-ali ces morati polagati dopunu.
Posao neces dobiti bez svega zavrsenog tj licence.Ne veruj u obecanja,ako si cvrsto odlucio i velika ti je muka u srb a ti sedi i uci,polazi.
Sto se tice dr poslova i ''radio bih bilo sta'',tesko da ce te neko uzeti da radis na crno,kazne su velike,niko nece da rizikuje a ti mozes dobiti zabranu ulaska u eu do 10 god.Za ostanak i rad na duze staze-uci jezik,za pocetak,zavrsi fax kod nas pa salji diplomu na nostrif.
lep pozdrav

Poslednja izmena:

Back